Newyorkerbyheart

Kræft dagbog: Indlagt på Odense Universitetshospital (OUH)….

Jeg har været indlagt på OUH siden onsdag. Onsdag skulle vi møde på afdeling D6 kl. 10, hvor jeg fik tildelt en seng. Et times tid senere kom en laborant for at tage blodprøver. Kl. 13 skulle jeg så ned og have lagt dræn ind i min højre nyre. Jeg var en anelse nervøs for hvor slemme smerterne ville være, så jeg var vist lidt anspændt og havde svært ved at slappe af. Jeg kom ind på briksen og de spurgte om jeg ville have lagt både den ud- og den indvendige nu jeg var der og det sagde jeg ja til. Inden indgrebet fik jeg noget lokalt bedøvende og så gik de i gang. Jeg må ærlig tilstå at det ikke var rart at få den indvendige lagt ind – og heldigvis fik jeg lov til at bande – og det blev der brug for. Det var især slemt når drænet ramte blæren, så føltes det som der var nåle der stak i de nedre regioner og det gjorde nas, men alti alt var det til at holde ud. Efter godt 45 minutter havde jeg både et ud- og indvendigt dræn – og jeg fik ros af lægen for at have klarer det så godt 🙂

Jeg var selvfølgelig noget øm i siden hvor det udvendige dræn stikker ud – og det er jeg stadig – det er værst når jeg pudser næse eller hoster. Alt så ud til at virke fint og ved 17-tiden kørte kæresten hjemad. Jeg spiste ikke noget af aftensmaden, hvis jeg skal være helt ærlig så er maden er på OUH ikke noget at råbe hurra for. De sidste par dage har jeg klaret mig med proteindrikke (kakaosmag) og er blevet ret gode venner med dem. I går prøvede jeg også en med vaniljesmag, den var også ok. Det lykkedes mig dog at få lidt citronfromage ned i går aftes og her til morgen har jeg fået 2 stykker groft franskbrød med ost og en pære……

Onsdag aften ved 19-tiden kunne jeg pludselig mærke t mine fødder blev iskolde og det er mine fødder bare aldrig. Kort tid efter begyndte jeg ryste og fryse helt vildt, så eg blev nødt til at ringe efter sygeplejerskerne. Jeg kunne slet ikke styre min krop og mine tænder klaprede i hvad jeg tror var en lille halv time. Det viste sig at det var feber der var på spil og jeg var bare glad for at kæresten var taget hjem, for han kan slet ikke tåle at se mig sådan. Mens jeg blev også meget bange og jeg tror jeg spurgte et par gange om jeg skulle dø nu, nok lidt pjattet, men der løber godt nok mange tanker igennem hovedet på en i løbet af kort tid. De blev enige med en læge om at åbne for det udvendige dræn, for at se om det hjalp og langsomt faldt der ro over tingene. Jeg fik endnu et skud antibiotika som drop og endelig kom varmen tilbage i kroppen – i rigt mål. Om natten svedte jeg simpelthen så meget så sengetøj og jeg selv var helt gennemblødt og det hele måtte skiftes. Hele “seancen” har dog gjort mig bange, hvorfor ved jeg egentlig ikke. Det var jo bare kulderystelser, men måske er det fordi det kom så pludseligt

I går blev jeg opereret i halsen. Jeg skulle over på en anden afdeling og det var jeg slet ikke glad for. Alene det at være på sygehus er mere end nok for mig, men jeg er så glad for at ligge på D 6 og føler efterhånden at jeg har lært dem at kende, så min verden bryder en smule sammen når jeg bliver flyttet rundt. Jeg kan slet ikke overskue nye omgivelser og en hel stak nye mennesker, jeg håber jeg bliver bedre til at tackle alt det. Heldigvis var jeg kun på den anden afdeling til i går sidst på efter, så blev jeg flyttet tilbage.

Jeg kom ned på operationsgangen i går lidt i 10. Jeg blev modtaget af en masse mennesker, jeg lærer nok aldrig at forstå at der skal så mange til at give mig narkose 😉 Jeg var så træt i går, så det er lige før eg tror jeg kunne have klaret det uden – så på den måde passede det godt med at komme i narkose. Narkose er nu heller ikke noget jeg ligefrem frygter, der er selvfølgelig en risiko, men der er der jo ved mange ting…..

Efter endt operation, det tog vist en lille time tror jeg, blev jeg kørt til opvågning og det var ikke med min gode vilje at de prøvede på at vække mig, så jeg fik lov til at sove noget mere. Da jeg var vågnet mere op kom jeg op på afdelingen og nu kunne jeg også begynde at mærke såret. Det var et noget større sår end jeg havde regnet med. Jeg har lagt et billede på min Facebook-side, det skal nok komme herind også, men jeg kan ikke lige finde ud af det. Men det er nok et sår på 5-6 cm. på siden af halsen.

Min svigermor besøgte mig en times tid i går eftermiddags, det var dejligt at se hende. Bagefter fik jeg mig en god lur, inden der var stuegang. Lægen var en meget fåmælt mand, som jeg ikke fik halet ret meget ud af, lidt frustrerende sådan noget. Nå, men det gode var at efter stuegang fik jeg lov til at komme tilbage til D 6, hvor kæresten ventede på mig. Jeg prøvede at spise lidt mad, men som før skrevet så blev det kun til lidt citronfromage og en proteindrik.

Ved 20-tiden kørte kæresten hjem, han skulle hjem til prinsessen som havde været selv hjemme siden kl. 05.30 i går morges. Efter det begyndte sygeplejerskerne at interessere sig for mig igen fordi jeg ikke havde tisset siden kl. 09.00 i går morges. Selvom jeg har dræn i nyren skal jeg helst stadig gå på toilet. Så de skannede min blære for at se om der stod noget og selvom jeg havde drukket tæt ved 1 liter, så stod der under 1/2 deciliter i blæren. Så fandt de på at de gerne ville have et kateter op nedefra, for at tømme blæren. Min sygeplejerske prøvede 2 gange, så tilkaldte hun en kollega som også prøvede og endelig blev overlægen tilkaldt. Hun prøvede en gang inde på stuen og så blev jeg flyttet til et undersøgelsesrum, hvor der var en anden scanner og et undersøgelsesbriks. Hun gjorde et forsøg mere, men det var umuligt for hende at føre kateteret forbi de tumorer jeg har dernede. Det hele gjorde nederdrægtig ondt og på et tidspunkt havde jeg bare lyst til at slå dem, fordi jeg synes de var så onde ved mig, men jeg ved jo godt at de bare vil det bedste for mig.

Min temperatur steg igen lidt i går aftes og da min iltoptagelse ikke var for god lå jeg med ilt det meste af dagen. Jeg følte bare at der var ledninger alle steder og det var lidt svært at finde en komfortabel position at sove i. På højre sid sidder drænet, på venstre side operationssåret på halsen – så er der kun ryggen tilbage og den er efterhånden ved at være godt øm 🙂 men jeg fik da noget søvn og fordi jeg har drænet i nyren så skal jeg ikke op om natten og tisse, det er jo den rene luksus.

I morgen blev jeg – som sædvanligt – vækket lidt i 06.00. De ville gerne lige scanne min blære igen, tage blodtryk og måle temperatur. Heldigvis kunne jeg sove lidt igen inden morgenmaden. Jeg havde glædet mig til øllebrød til morgenmad, men det smagte ikke godt, så det blev til 2 stykker fuldkornsbrød med ost. I formiddags fik jeg besøg af en der hedder Mette som jeg har haft kontakt med på Facebook. Hun arbejder lige er i nærheden så hun kunne nemt lige smutte forbi og sige hej. Det var super hyggeligt og hvor er det fantastisk at man kan tale sammen, selvom man egentlig ikke kender hinanden. Hun havde et lækkert stykke brunsviger med og en grøn lysestage (håbets farve) med. TAK, Mette! Jeg ved ikke om jeg må tænde stearinlyset, en jeg kan da i hvert fald kigge på det og det vil jeg gøre.

Til frokost tog jeg lidt af hvert på min tallerken i håb om at jeg ville spise noget. Det blev dog ikke til så meget. Eg spiste æggene fra 1/2 stykke rugbrød, en lod brødet ligge. Så det endte med endnu en proteindrik. Over middag kom Bianca sammen med hendes lille datter, som bare er så skøn. Det ar super hyggeligt at få genopfrisket bekendtskabet. TAK, Bianca! Det er så fantastisk at jer der bir er i Odense har lyst til at kigge forbi, det er eg super glad for. Lidt senere kom kærestens søster, hendes mand og deres 2 skønne piger (Mille og Luna). Det var dejligt at se dem og faktisk er de på vej over og fejre lille Clara’s fødselsdag, hun fylder 1 år i dag. Vi er inviteret til i morgen, men jeg kommer jo desværre ikke med. De var her i en times tid, inden de skulle videre. Nu er det også slut for i dag med besøgende. Jeg har beordret kæresten til at tage en fridag for den lange køretur. Han har også brug for at slappe lidt af og være lidt sammen med prinsessen. Det krævede lidt overtalelse at få ham til at blive hjemme og jeg savner ham også rigtig meget, men han har også brug for lidt fred. Det går ikke at han kører sig selv helt ned, jeg har brug for hans styrke. Men han kommer igen i morgen 🙂

Jeg har også fået talt med lægen i dag og vi kom frem til flere ting. Jeg bliver her på OUH til på mandag, hvilket jeg også er mest tryg ved. Jeg har et ret friskt operationssår på halsen og jeg skal stadig vænne mig til drænet i nyrerne. Hun fik sat et informationsmøde op med onkologisk afdeling på mandag, så der ligesom kan komme gang i det. Hun prøver også på at få mig presset ind til endnu en nyrefunktionstest på mandag, så de kan se hvordan det ser ud. Det er så vigtigt at min højre nyre kommer til at fungere bedre end nu, hvor den kun fungerer med 1/3. For at kunne få den kraftigste kemo-behandling, skal min nyre fungere bedre. Derfor kommer jeg også hjem med udvendig dræn i nyren (altså en pose). Det var ikke lige det jeg havde drømt om, hvilket jo klart er et forfængeligheds spørgsmål, men det er bare ikke fedt at skulle gå rundt med sådan en pose. Men sådan bliver det altså, i hvertfald i en periode og så kan det godt være at de prøver det indvendige dræn igen. Men så længe jeg får feber af det, så duer det jo ikke. Det kræver så også at jeg skal have hjemmehjælp et par gange om ugen, fordi jeg skal have hjælp med at få det skyllet igennem og til at holde såret rent.

Lægen regner med at jeg de vil give mig den stærkeste kemo-cocktail som de har, fordi jeg er så forholdsvis ung og stærk, det sidste må vi så håbe at de har ret i. Hvis jeg så ikke an tåle ned vil de nok gå ned i styrke og prøve en anden sammensætning. Hun lagde ikke skjul på at det vil blive en rigtig hård omgang. Hvis det bliver den stærke kur de giver mig, bliver det nok 3 dage på OUH(indlæggelse), 3 ugers fri, 3 dages indlæggelse osv i alt 6 gange. Der skal være 3 ugers pause imellem fordi knoglemarven bliver nedbrudt og den skal have tid til at komme sig mellem hver gang. Halvvejs i forløbet tjekker de så om der er sket fremskridt og der er det så vi håber at tumor er krympet og spredning standset. Åh hvor jeg beder til at jeg tager godt imod den kemo de giver mig…..

Hun sagde også at det bliver ligesom at skulle leve med (endnu) en kronisk sygdom. Hun mente ikke at helbredelse er realistisk fordi det har spredt sig til lymferne, men hun håber på at de kan slå kræften noget tilbage – og det håber jeg også inderligt at de kan.

Den anden dag havde jeg også en rigtig god snak med en af sygeplejerskerne. Vi talte lidt om mit forløb og det at jeg ikke havde gået til lægen for 6 måneder siden da jeg begyndte at bløde. Hun sagde at efter hendes bedste overbevisning så ville det ikke have forandret noget, jeg ville have stået med det samme resultat i den sidste ende. Fordi spredningen er så omfattende, så er det noget der har stået på længe. Det var en stor lettelse for mig. Jeg står fast på at jeg ville træffe det samme valg igen, men det var ikke noget nemt valg at træffe.
Det er nærmere fibromyalgien der har skjult kræften. Når jeg har haft anderledes ondt har fibromyalgien fået skylden og det samme med alle de gange hvor jeg har været syg i år, hvor det nok nærmere er kræften der står bag.

I morgen skal jeg have den første samtale med min samtale-partner, det glæder jeg mig rigtig meget til – og så skal jeg også se kæresten igen – det bliver dejligt.

Print Friendly
Tilbage

45 kommentarer


 1. Nov 16, 2012
  9:04 pm

  Louise

  Hej Birthe 🙂 Først og fremmest vil jeg sige at jeg har fuldt din blog længe nu, hvert fald over et halvt år. Jeg elsker den simpelthen,
  Ikke kun dine opskrifter, men bare at følge med i din hverdag. Det er virkelig fantastisk. 🙂 & elsker dine opskrifter – har efterhånden os fået prøvet et par stykker af dem. Håber da også din kogebog kommer til at ligge under juletræet til mig 😛

  Det andet jeg vil sige er at; jeg er virkelig ked af det du går igennem nu. Det gør mig virkelig ondt sender de varmeste tanker til dig og dine nærmeste.

  MVH Louise


  • Nov 16, 2012
   9:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Det glæder mig at du kan lide min blog også selvom den ikke handler så meget om mad lige nu 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 16, 2012
  9:04 pm

  Elisabeth

  knus og tanker til dig du kære <3


 3. Nov 16, 2012
  9:27 pm

  Susanne borum

  Varme tanker fra mig – tak for din tiltro og tillid til mig som læser. Held og lykke fremover – det bliver godt igen – husk det !


  • Nov 16, 2012
   10:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Tusinde tak – og det skal jeg nok huske.

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 16, 2012
  9:30 pm

  Winnie Horne Jepsen

  Jeg har fulgt med et års tid. Måske mere. Fundet opskrifter. Beundret dine fotos og dine opskrifter. Jeg læser stadig. Med en blanding af beundring og rædsel. Beundring over at du takler det, som du gør. Rædsel over angten for, at det over hovedet kan ske.

  Jeg kender dig slet ikke – alligevel er jeg dybt berørt og ked af at du skal være i denne situation.

  Min far døde af en hjernesvulst alt for tidligt. Det eneste gode jeg kan sige o dem forbindelse er, at jeg fik sagt alt til ham. Fik afsluttet, sagt tak, sagt kærligheden højt. Jeg håber at kemoen giver dig GOD tid til at sige farvel til det hele. New York, dine kære og det hele.

  Mange knus fra Winnie


  • Nov 16, 2012
   10:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Winnie!

   Tak for din kommentar. Jeg er glad for at du bliver ved med at vende tilbage.
   At sige farvel er bare så vigtigt, det har vi i hvertfald lært af denne situation.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Nov 16, 2012
  9:33 pm

  Maria A.

  Wauw. Jeg følger med, hver gang du skriver kræftdagbog (jeg har også læst med før) og jeg bliver lige rørt hver gang – selvom det nærmest bliver mere og mere utroligt. Jeg er selv ret tit på OUH (dog oftest på Psyk nede i hjørnet, med indimellem på det “rigtige” hospital) og jeg sender dig altid alle mine helbredelsestanker hver gang! Jeg er der “selvforskyldt” (så selvforskyldt, som anoreksi nu vel egentlig er..), og jeg synes det er unfair, at jeg kan komme mig så let over noget, jeg selv har gjort, når andre kæmper så hårdt. Min grandfætter på sytten år og otte måneder har haft leukemi meget af sit liv – og nu skal han have sin sidste knoglemarvstransplantation, så må de snart give op, så ødelagt er han. Og så føler jeg mig virkelig sølle over at ødsle mig selv væk.
  Jeg kan ikke sige, jeg kan føle med dig – for jeg ved ikke, hvordan du har det. Med jeg håber virkelig alt det bedste for dig.

  Maria (:


  • Nov 16, 2012
   10:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maria!

   Åh, jeg får helt ondt i hjertet da jeg læste din kommentar. Så vidt jeg ved er anoreksi ikke en “selvforskyldt” sygdom og du er alvorlig syg. Du har også en sygdom der i yderste konsekvens kan koste dig livet. Jeg kan godt forstå at det må være svært at se tætte pårørende have det så dårligt, men please du må ikke tage dig selv mindre alvorligt af den grund. Tag vare på dig selv, elsk dig selv og få al den hjælp du kan. Jeg håber inderligt at du kommer igennem det.

   De varmeste tanker
   Birthe


 6. Nov 16, 2012
  9:51 pm

  Tina ANDERSEN

  Hejsa Birthe.
  Har du prøvet de prodrikke der er saft baseret? De er ikke så kvalme som de andre man kan få.. Jeg arbejder på Regionshospitalet Randers i patientkøkkenet og vi laver selv proteindrik til patienterne da de færdigkøbte kan være kvalmende at få ned.. Især hvis man i forvejen har det dårligt. Vi laver en god gammeldags koldskål med citron smag og så beriger vi det med atpro 200.. Syntes du skal prøve at spørge personalet på OUH om det muligt de kan lave noget til dig nede i køkkenet.. Tror du vil kunne lide det. Især når du har kvalme og din appetit ikke er stor..
  De varmeste hilsner og tanker Tina ;o)


  • Nov 16, 2012
   9:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!

   Tak for tippet 🙂 jeg har ikke så meget kvalme, bare ikke rigtig lyst til mad og slet ikke den mad de serverer her på OUH, som altså ikke er den bedste. Indtil videre kan jeg godt med proteindrikkene, men på sigt tror jeg jeg skal skifte. Jeg kan godt forstille mig det med koldskålsbaseret.

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Nov 16, 2012
  9:55 pm

  Carina

  Jeg har også fulgt din blog længe, og jeg må sige, du skal ikke være så hård ved dig selv. Jeg startede med bloggen på grund af din gode mad og flotte billeder, men lige i øjeblikket kigger jeg ind for at læse nyt om dig. Du skriver så godt, og selv om baggrunden er forfærdelig, så er det både smukt og vedkommende på en anden måde at læse bloggen i disse dage.

  Jeg håber, du er én af dem, der har god gavn af kemokuren og ikke får alt for mange bivirkninger, og så håber jeg for min egen verdens skyld, at du fortsat finder glæden ved og overskuddet til at dele dine oplevelser, gode som dårlige, på bloggen.

  Helbredende hilsener


  • Nov 16, 2012
   10:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Carina!

   Tusinde tak for din kommentar og det glæder mig at du stadig læser med. Jeg er sikker på at der mad og alt muligt vender tilbage på bloggen igen, når jeg finder mig selv igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Nov 16, 2012
  10:01 pm

  Anne

  Kære Birthe
  Jeg er så bedrøvet over, at du skal igennem alt dette. Jeg har fulgt din blog et par år og har slet ikke tal på alle de dejlige retter, du har beriget mit køkken med Når jeg præsenterer min familie for en ny ret, spørger de altid:er det en ret fra Newyorker? Jeg bliver så ked af det, når jeg læser om alt det du går igennem lige nu. Du skal vide, at jeg tænker meget på dig og håber alt det bedste for dig .
  Kærlig hilsen Anne


  • Nov 16, 2012
   10:07 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Tusinde ak for in kommentar. Det glæder mig usigelig meget at du har kunnet gøre brug af mine opskrifter, det er jo dejligt at høre 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Nov 16, 2012
  10:06 pm

  Line Falck

  Hej søde

  Hvor er det dejligt at høre at der ved at komme lidt en plan. Det giver håb og jeg håber hele vildt . Ring hvis du har lyst at snakke i weekend. Knus og sove sødt, søde. Der er mange der passer på dig.


  • Nov 16, 2012
   10:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Kære Line!

   Det er så dejligt at der former sig en plan, jeg bliver lidt småsskør af det andet. Det kan godt tænkes at jeg ringer til dig søndag 🙂

   Knus
   B


 10. Nov 16, 2012
  10:44 pm

  Hanne

  Hej Birte
  Jeg har også som andre fulgt din blog længe, dog uden at kommentere eller bruge nogle af dine opskrifter.
  Jeg vil bare sige at du er supersej og selvom dine kræftdagbog ef hårdt at læse, så er det bare så livsbekræftende.
  Noget andet er at jeg bor lige et stenkast far OUH, så hvis du mangler noget nybagt, nylavet, nyrøget eller bare i det hele taget noget hjemmegjort, så siger du bare til.
  Jeg har jo selv en madlog og elsker ligesom dig at lave noget mad. Du fortjener sgu noget ordentlig ædelse. Sygehus mad er frygtelig. Ad.
  Mail mig hvis du får lyst så kommer jeg ilende med lige det du behøver,ik da : D

  Ps ingen tvang : D


  • Nov 16, 2012
   11:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Hanne!

   Ej, tusinde tak det kunne godt være jeg tig dig på ordet. Jeg jan simpelt hen ikke spise noget af det de har her og det går mig på. Jeg ved jo at det ikke er optimalt at leve af proteindrikke alene. Har lige tvunget lidt natmad ned. Det hvideste købte franskbrød og papost, det er da ikke noget at byde syge mennesker. Så du er meget velkommen heroppe, jeg ligger på D6 gynækologisk sengeafdeling. Stue 8, første seng lige indenfor døren 🙂 lige pt er jeg glad for æg og rejer, bacon (altid bacon), godt brød og desserter – men alt andet end deres mad vil være FANTASTISK. Jeg må sige at jeg er oprørt over madstandarden på dette store hospital.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 16, 2012
    11:50 pm

    Hanne

    Haha. Supercool. Troede sgu ikke du var så fresh. Sejt.. Hvad med besøgstid ? Jeg kan jo ikke bare komme vadende når jeg vil. Jeg kan komme i morgen hvis der er besøgstid. Jeg kan jo lige have det i tankerne som du har skrevet her og så lure lid mere på din blog.

    VH Hanne


    • Nov 16, 2012
     11:56 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Hanne!

     Har lige sendt dig en mail. Du skal ikke lede på min blog, jeg er ikke kræsen, bare maden er god og indbydende 🙂 de hænger sig ikke meget i besøgstider her, du kan faktisk komme og gå som du vil og jeg ligger selv, indtil videre i hvert fald. De officielle besøgstider hedder 14-20. Men jeg havde besøg ved 11-tiden i dag og der var ingen problemer. Når det handler om mad, så er jeg med på alt og jeg er også ved at være lidt desperat, fordi jeg kan mærke at min krop mangler mad 🙂

     Mange hilsner
     Birthe
     – og du skal heller ikke føle dig forpligtet, jeg skal nok overleve 🙂


 11. Nov 17, 2012
  12:19 am

  Anonym

  Jeg kender dig ikke, andet end her fra bloggen. Det gør mig ondt at høre at du skal kæmpe med denne forfærdelige sygdom. Håber det bedste for dig, og at dit behandlingsforløb kommer til at gå vel. Jeg kan forstå at din appetit er lille og vil anbefale dig Ryå energitæt is, som vi fik på Rigshospitalet, da min søn var indlagt som lille. De er virkelig lækre og samtidig nærende. Alt det bedste til dig.


  • Nov 19, 2012
   7:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej anonym!

   Tak og tak for tippet mht is, det vil jeg da lige kigge på også hvor det kan fås henne.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 19, 2012
    9:02 pm

    Anonym

    Velbekomme. Jamen det glemte jeg da også helt at skrive. Du kan finde det lige her på Ryå Is hjemmeside,

    http://www.ryaais.dk/energi.asp

    hvor du også kan bestille det. Den energitætte is er den eneste, de sælger gennem hjemmesiden, og den kommer lige til døren fint pakket med tøris og det hele. Jeg prøvede det nemlig for et par år siden som en gave til en ven, der gik igennem kemobehandling. Endnu engang alt det bedste til dig.

    Eva


 12. Nov 17, 2012
  11:31 am

  Karina Braae

  Du er så sej og stærk, du kæmper alt det du kan. Jeg synes det er flot du kan tænke i andres sted selvom du er så hårdt ramt selv. At du har overskud til det! Men det er man nok nødt til for at komme igennem det.

  Mange hilsener fra
  Karina Braae


  • Nov 19, 2012
   7:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karina!

   Jeg håber jeg altid har overskud til andre mennesker. Det er ikke altid jeg er så god til at spørge min nærmeste hvordan de har det, men jeg prøver at blive bedre 🙂
   Mange hilsner
   Birthe


 13. Nov 17, 2012
  12:52 pm

  Piskeriset

  Håber de passer godt på dig. Har du mulighed for at se film eller serier på iPaden? Eller læse gode bøger?

  Kram herfra 🙂


  • Nov 19, 2012
   7:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   De passer godt på mig. Jeg har IPad med med Netflix og også downloadet e-bøger men det bliver ikke rigtig til noget. Jeg kan ikke samle tankerne og så falder jeg også i søvn, jeg sover rigtig meget.

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Nov 17, 2012
  1:33 pm

  Sanne

  Hej søde Birthe
  Nu har jeg fulgt din blog siden I købte hus.. den er fantastisk 🙂 Nu skal det ikke handle om mig men jeg har en medfødt muskelsygdom som efterhånden har fået mig i kørestol (kan slet ikke gå mere) så jeg ved om nogen hvad smerter er…. men jeg tror du er i et smerethelvede der er langt større!! Jeg har så stor respekt for at du kan klare alt hvad du går igennem og samtidig skrive dine tanker til alle os, der følger dig:) Jeg tænker utrolig meget på dig dag og nat, selvom jeg jo desværre ikke kender dig, men jeg håber ALT det bedste for dig… kh Sanne


  • Nov 19, 2012
   7:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sanne!

   Det lyder ikke rart at være i kølestol, men man kan vel vænne sig til mange ting. Jeg har nu ikke de store smerter eller også er jeg bare vant til dem, men der er så meget andet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Nov 17, 2012
  2:10 pm

  Karin

  <3 til dig, godt at det du väret igennem indtil nu er gået fint..og det her klarer du..her er en god gang snue kommen ind over..med feber og det hele..trälst men går jo over..det har lagt på lur länge….tankerne er med dig/jer
  hele tiden..håber du trods nye omgivelser får hvilet og sovet en masse…og snart er du hjemme i din nye seng..
  knus og kram her fra..


  • Nov 19, 2012
   7:36 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Der bliver dejligt at komme hjem i min egen seng igen, det glæder jeg mig til 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 16. Nov 17, 2012
  10:19 pm

  Charlotte

  Du er mega sej….. Du skal vide at du gennem dine opdateringer og din historie har sat mange tanker igang hos mig. Vi er jævnaldrende – og jeg har nok som mange og dig – skjult lægeskræk og “jamen jeg skal liiiiige noget andet”.
  Men den går ikke mere – jeg er mor til 3 og når jeg læser hvad du skriver bliver jeg skræmt over hvor hurtigt ens liv kan ændre sig. Nu skal indkaldelser ikke ignores mere….
  Jeg sender den varmest karma…… De bedste ønsker ….. Og viljen til at sejre !!
  Knus


  • Nov 19, 2012
   7:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Det glæder at det jeg skriver er med til at sætte tanker i gang hos dig. Reflektion over ens liv er altid godt, synes jeg 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 17. Nov 18, 2012
  12:31 pm

  Karin Kjergaard

  Hej Birte
  Jeg er også en flittig læser af din blog, og bruger tit dine opskrifter.
  Det gør mig ondt på dine vegne, og håber det bedste for dig i tiden der kommer, Husk i denne svære tid, selvom det kan være svært at positive tanker kan flytte bjerge.
  Kærlig hilsner
  Karin


  • Nov 19, 2012
   7:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Tak fordi du læser med herinde og tænker på mig, det glæder mig meget 🙂
   Mange hilsner

   Birthe


 18. Nov 18, 2012
  3:32 pm

  Majbrith Christensen

  Kære Birthe.
  Som læser af din blog siden 2007, gør det mig så ondt, at netop du skal igennem det du skriver om. Du skal vide, at jeg tænker på dig, og ønsker at du kommer igennem dette på den bedste måde. Du er som person til stor inspiration for mig. Knus og varme tanker fra Majbrith, mig med de 5 børn 🙂


  • Nov 19, 2012
   7:31 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Majbrith!

   Det glæder mig rigtig meget at du stadig læser med herinde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 19. Nov 18, 2012
  9:50 pm

  Søren

  Hej Birte

  Har læst din blog i et stykke tid efterhånden, og jeg er meget glad for den.

  Det gør mig usigelig ondt at høre de dårlige nyheder. Jeg forstår til fulde at oplevelser som den pludselige feber gør dig bange. Det ubehageligt at blive mindet om at vi i høj er passagerer i vores krop, og ikke piloten.

  Du får de bedste ønsker herfra.


  • Nov 19, 2012
   7:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Søren!

   Mange tak for din kommentar, det glæder mig at du følger med herinde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 20. Nov 21, 2012
  7:59 pm

  Annelise

  Jeg føler med dig. Jeg læser dine opskrifter mm. På fb. Jeg skal selv have min 3. Kemobehadling i morgen 8.30 – 14.30 i morgen torsdag på Herlev – jeg prøver at være ved godt mod i aften. God bedring. Kh Annelise


  • Nov 21, 2012
   10:50 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annelise!

   Held og lykke til dig i morgen. Har du mange bivirkninger eller hvordan har du det? Jeg ønsker dig alt det bedste.

   Mange hilsner og tanker
   Birthe


 21. Nov 27, 2012
  1:51 pm

  Bente Naundrup Jensen

  Hej Birthe.
  Jeg har i flere år fulgt din blog og har gjort flittigt brug af dine opskrifter. Jeg fyldte 50 år den 5. nov. og fik, som ønsket, din kogebog.
  Imidlertid har jeg ikke været på din blog i et godt stykke tid og jeg blev oprigtig ked af det, da jeg loggede mig ind og kunne se, hvad du nu går igennem. Det er ikke retfærdigt.
  Jeg håber du kan formå at holde humøret oppe.
  Rigtig god bedring.


  • Nov 27, 2012
   9:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Bente!

   Det glæder mig at du fik min kogebog og tillykke med fødselsdagen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!