Newyorkerbyheart

Jeg er her endnu……

Beklager jeg har været væk fra bloggen så længere. Men dagene går og jeg får ikke rigtig lavet noget.

Jeg er ved at skrive på et indlæg om den første omgang kemo, men det går kun langsomt fremad.

Jeg nåede kun at være hjemme 1 1/2 dag, inden jeg kom tilbage til Odense Universitetshospital (OUH). Jeg kom herind fredag morgen og skal nok blive nogle dage endnu, men så håber jeg også at komme hjem til et fra “fridage” inden det går igen går løs med kemo.

Jeg har haft høj feber og været uendelig træt, derfor er det heller ikke blevet til meget skriveri.

Igen, vil jeg takke for alle de kommentarer, beskeder og mails som I sender til mig, de gør mig så glade. Selvom alle siger at jeg ikke skal have dårlig samvittighed over ikke at besvare, så har jeg det alligevel. Det ar altid været mit “varemærke”, at besvare alle og det irriterer mig at jeg ikke kan. Men jeg må se i øjnene at det kan jeg ikke lige pt. og så forlige mig med det, men vid at jeg læser alt hvad I skriver og sætter umådelig meget pris på det. Jeg håber at jeg bliver så frisk på et tidspunkt, at jeg igen kan begynde at besvare jeres kommentarer, beskeder og mails. Jeg håber, at I har tålmodighed med mig indtil videre 🙂

Print Friendly
Tilbage

18 kommentarer


 1. Dec 9, 2012
  10:35 am

  Elisabeth

  Det skal du ikke spekulere over min ven… du besvarer langt mere end man kan forvente i denne situation… knus og mange tanker.


 2. Dec 9, 2012
  10:47 am

  Pia Aagaard rasmussen

  Kæreste Birthe.
  det gør mig så ondt alt det du skal igennem, og det eneste du skal tænke på lige nu er dit eget ve og vel. Tror så absolut ikke at nogen forventer noget af dig, men er kun glad for at du er hos os, og fra dine opdateringer, små som lange. Dem som skriver incl mig selv, forventer ikke svar eller noget, men tror bare at andre har det som mig, at vi har nydt godt af dine fantastiske opskrifter, og bare så gerne vil opmuntre dig i denne for dig/jer hårde tid og håber alt det bedste for dig.
  Tænk kun på dig selv søde Birthe du har SÅ meget lov til at være egoist. 🙂
  Kæmpe krammer fra mig til dig <3
  Pia


 3. Dec 9, 2012
  11:15 am

  Camilla (Himmelske kager)

  Kære Birthe

  Dejligt bare at høre, at du er her endnu. Jeg er i Odense på fredag – hvis du er OUH på fredag vil jeg høre om det er ok, at jeg kigger forbi?

  Kh Camilla


  • Dec 9, 2012
   11:21 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Jeg håber ikke jeg er her på fredag, men hvis jeg skulle være her vil jeg hellere end gerne se dig, det vil da kun være dejligt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Dec 10, 2012
    7:03 am

    Camilla (Himmelske kager)

    Jeg håber heller ikke, at du er der 🙂 Jeg er jo kun sjældent på de kanter og så øjnede jeg lige chancen, hvis du skulle ligge der. Vi kan lige holde kontakten og se om du skulle være der. Knus


    • Dec 14, 2012
     12:09 am

     Camilla (Himmelske kager)

     Hej Birthe
     Er du hjemme eller på OUH i morgen fredag
     Camilla


     • Dec 14, 2012
      1:19 pm

      Newyorkerbyheart

      Hej Camilla!

      Jeg er hjemme, men øv at jeg ikke får hilst på dig.

      Kh
      Birthe


     • Dec 14, 2012
      1:45 pm

      Camilla (Himmelske kager)

      Godt at høre at du er hjemme. Det er jo det vigtigste 🙂 God weekend.


 4. Dec 9, 2012
  11:32 am

  Piskeriset

  Det vigtigste er, at du passer på dig selv 🙂
  Håber du snart er hjemme igen og atter har kræfter til at hygge dig i vante omgivelser.

  Snekram fra Djævleøen


 5. Dec 9, 2012
  11:51 am

  Henriette Hall

  God bedring Birthe.
  Håber OU er kommet op på dupperne igen efter weekendtravlheden. Det er frygteligt når man bliver udsat for den behandling du fik, men lige så synd for de stressede ansatte, der sikkert har en rigtig dårlig smag i munden.
  Med venlig hilsen Henriette


 6. Dec 9, 2012
  11:52 am

  Sussanne Hansen

  Du skal ikke have dårlig samvittighed!! Søde
  Vi kan godt forstå hvorfor og vi tænker på dig..
  Mange knus herfra


 7. Dec 9, 2012
  12:32 pm

  mille

  Kære Birte

  Sikke en omgang. Det er rigtig kedeligt og ydmygende at opleve hvad travlhed kan gøre ved en som patient. Det er bare IKKE ok det du har oplevet men det sker for mange fordi dem der skulle hjælpe med smil, anderkendelse og venlighed er så pressede så det går hårdt ud over patienterne og deres humør. Slet ikke ok!!!

  Jeg er ved at pakke dine kogebøger ind til julegaver. Jeg har købt 8 i det hele og ved at de vil bringe glæde hos modtagerne 🙂 Jeg håber du glæder dig over, at vi er mange der elsker din kogebog og jeg synes det er sjovt at den også sælges i bogladen på OUH, det kan du være stolt af!

  Jeg sender dig mange varme tanker, hvis jeg boede nær OUH ville jeg komme forbi med lidt lækkert til dig. I stedet sender jeg virtuelle gode tanker og håber at du snart får det bedre.

  Mange gode hilsner 🙂

  Mille


 8. Dec 9, 2012
  1:30 pm

  Yvonne Thygesen

  Spar endelig på kræfterne og håber du snart er hjemme igen.
  Jeg personligt bliver glad når der kommer bare en kort besked fra dig.

  De venligste hilsner og tanker fra Yvonne


 9. Dec 9, 2012
  4:46 pm

  Anne-Marie

  kære Birthe
  Du skulle bare lige vide at jeg har den store kagedåse fuld af pebernødder efter din opskrift – det er 3 år i træk 🙂 og skal til at bage vanillejekranse er i tvivl du har jo tre udgaver:-)
  Jeg sender dig mange varme tanker og ber til at du bliver ved med at kæmpe!
  Kh en der nyder dine opskrifter
  Anne Marie


 10. Dec 9, 2012
  8:02 pm

  Davids Engle

  Kære Birthe
  Så dejligt at høre fra dig, men ked af, at kemoen er så hård ved dig. Sender dig de bedste ønsker om snarlig bedring, og takker dig for dine skønne opskrifter, som ofte er til stor inspiration herhjemme. Tror da lige vi skal prøve de der pebernødder:-)
  Knus og gode tanker….
  Kate


 11. Dec 10, 2012
  8:14 am

  Line Pluzek

  Jeg er så glad for du bare skrev hej;)
  Sender dig kærlige tanker,

  Kærlig hilsen Line


 12. Dec 10, 2012
  7:53 pm

  joseffa

  hej søde pige, du har slet ikke tid til at dø, der er så mange opskrifter vi på din blok venter i spænding på at få, lige nu julerier, derefter fastelavn, for så at kigge på påske, ja så er der også lige grillen til sommer….har du læst Bernie Siegels bøger???
  Det er godt du mærker din mavefornemmelse for hvad der er rigtigt for dig………..SÅ BLIVER DU RASK…………det blev jeg!!!


 13. Dec 27, 2012
  7:59 pm

  Sara

  Kære Birthe. God jul og god bedring! Hvor off beat det end må være at poste bibelvers, så gør jeg det lige… til at blive rask på. For bliver så glad af dette her: “Herren din Gud er hos dig, helten, der bringer frelse. Han fryder sig i glæde over dig og viser dig sin kærlighed på ny. Han jubler over dig med fryd som på festens dag”. Kh Sara

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!