Newyorkerbyheart

Jeg er nomineret til Gourmand Awards 2012……

Billede lånt fra Cookbookfair.com………………………..

Mit forlag (Nyt Nordisk Forlag) har indstillet mig til Gourmand Awards 2012 med min kogeboog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking – og jeg er blandt de nominerede, hvilket jeg er helt vildt stolt over. Jeg er blevet nomineret i kategorien “US CUISINE” og er oppe mod 4 skrappe konkurrenter. Hvordan mine chancer er for at vinde ved jeg ikke, men jeg ved at jeg er umådelig stolt over bare at være nomineret og det kan ingen tage fra mig 🙂

Prisen bliver uddelt i forbindelse med en kæmpe messe med kogebøger og andet der har med mad at gøre (vin, kaffe osv). Hele listen med nominerede kan ses HER. I finder mig ved at gå ned til kategorien “CUISINES” og så finder “US CUISINE” og klikker på det, så står jeg der som nr. 1……

Priserne bliver uddelt ved en festaften den 22. februar 2013. Det ligger – heldigvis for mig – i slutningen af en kemo-cyklus, så jeg burde have det ok. Derfor satser jeg også på at tage kæresten under armen og tage til Paris et par dage i den forbindelse. Jeg forventer ikke at vinde, men jeg er sikker på at det vil være en kæmpe oplevelse, som jeg nok ikke sådan lige får igen. Oplevelser er jo lige hvad vi samler på i denne tid, så det kan ikke passe bedre og jeg glæder mig allerede.

Det bliver uden tvivl mærkeligt at vende tilbage til Paris, for Paris er jo noget jeg forbinder med Anette og faktisk har jeg aftalt med mig selv at jeg aldrig mere vil til Paris. Jeg vil bevare de minder jeg har, men jeg tror det er sundt for mig at komme tilbage og især i denne forbindelse som er forbundet med så meget glæde og stolthed. Jeg ved også at Anette ville ønske at jeg skulle komme tilbage til hendes elskede by, den by som blev hendes livs kærlighed og som er en utrolig smuk by. Jeg glæder mig til gensynet og håber at alting flasker sig, så vi kommer afsted……

Print Friendly
Tilbage

23 kommentarer


 1. Dec 20, 2012
  2:34 pm

  Yvonne Thygesen

  Hej

  Jeg har været inde og trykke, håber det virkede, der komme ikke noget tilbage om at man nu havde stemt osv. Glæder mig på dine vegne over nominering og især når du skalafsted til festlighederne der følger med.

  Med venlig hilsen Yvonne Thygesen


 2. Dec 20, 2012
  2:54 pm

  Tinna

  Ej Birthe hvor er det stort – TILLYKKE… Håber inderligt din kogebog ligger under mit juletræ og ellers bliver der investeret i den efter jul.
  Paris lyder som en god ide – og en dejlig oplevelse sammen og noget du kan se frem imod…
  Jeg hepper på flere kræfter og bedring til dig i 2013!
  Rigtig glædelig jul og godt nytår og mange helbredende (forhåbentlig) tanker din vej.


 3. Dec 20, 2012
  3:39 pm

  Henriette Hall

  Stort tillykke.
  Det er helt fantastisk, og en skøn tur til Paris er da lige hvad du og kæresten fortjener. Held og lykke, og god rejse.


 4. Dec 20, 2012
  3:58 pm

  Jane Nielsen

  Hej
  Stort tillykke med nomineringen, ønsker for dig at det bliver en rigtig god tur og selvfølgelig at du vinder.
  Jeg vil lige give dig et par tip med ( er selv kræft patient) tjek dit pas for udløbs dato. ( mit udløber inden jeg kan forvente håret udvokset, og det er noget bøvl med pas- vil ikke have et billed uden hår eller med tørklæde)
  Husk kontakt SOS for tilladelse til at rejse. Kan gøres på Tlf og/ eller mail. Jeg har kunne klare det på Tlf. Og de har givet hurtig tilladelse.
  Og så god jul til dig, kæresten, katten og familien.
  Mvh. Jane


 5. Dec 20, 2012
  3:58 pm

  Charlotte den 2.

  1000 gange tillykke – hvor er jeg glad på dine vejne. Det er helt velfortjent – bogen er SUPER, som du ved har jeg foræret mange eksemplarer væk som gaver. Den vækker jubel.
  K.h. Charlotte


 6. Dec 20, 2012
  7:25 pm

  Spaceblog

  TILLYKKE! Har en fotograf veninde, der var nomineret for 2 år siden for en vinbog fra Syd Africa og hun vandt! Håber det samme for dig.


 7. Dec 20, 2012
  8:53 pm

  Piskeriset

  Det er sejt! Tillykke med det – håber du kommer af sted og oplever byernes by igen 🙂


 8. Dec 20, 2012
  9:03 pm

  Randi

  Tillykke med nomineringen! Hvor er det spændende 🙂


 9. Dec 20, 2012
  9:50 pm

  Rav food

  Kære Birthe
  Stort tillykke og jeg forstår virkelig, at du er stolt. Det er jeg faktisk også – selvom jeg ikke rigtig kender dig. Nomineringen er meget velfortjent og jeg håber virkelig, at du vinder.
  Rigtig glædelig jul.
  Mange hilsner Kathe


 10. Dec 20, 2012
  11:02 pm

  Prinsesse Suh

  Kæmpe tillykke med nomineringen. Krydser fingre for at du kommer afsted og får en fantastisk oplevelse!


 11. Dec 21, 2012
  10:52 am

  Katrine

  Et stort tillykke med nomineringen. Uanset din tidligere beslutning om ikke at tage tilbage, lyder det som om et besøg i denne glædeligt anledning kan føje flere gode minder til.


 12. Dec 21, 2012
  1:13 pm

  Louise

  Din nominering er jo intet mindre end fantastisk. Den er positiv, og fremadrettet, og anerkendende, og motiverende, og og og…
  TILLYKKE Birthe!


 13. Dec 21, 2012
  1:40 pm

  Chris

  TILLYKKE MED NOMINERINGEN!!!!


 14. Dec 21, 2012
  5:12 pm

  lone

  Tillykke med nomineringen – det er super flot selskab du der er kommet i og du skal være stolt og bare glæde dig til festlighederne i Paris – TROR OG HÅBER DU VINDER 😉
  Håber du har det tåleligt og får en god jul og et lykkebringende mytår med helbredelse i årets løb. Julekram fra Lone 🙂


 15. Dec 21, 2012
  5:38 pm

  joseffa

  Hej Søde Pige
  Uden at jeg skal være ååååhhh så alternativ, tænde røgelsespinde og rasle med kæderne, så tror jeg sgu´ din bestyrelse i de højere luftlag prøver at fortælle dig noget, nu har du noget du skal i det tidlige forår, eller skal vi sige slutningen af vinteren, NU er du nødt til at holde dig rask, jamen altså en tur til Paris med kæresten og få en første pris……GULDMEDALJE. Knæk og bræk.
  Britta


 16. Dec 21, 2012
  9:05 pm

  Camilla

  Ej, hvor godt 😀 Stort tillykke med nomineringen, det er alligevel noget af et klap på skulderen til den absolut skønne bog 😀


 17. Dec 21, 2012
  10:30 pm

  Rikke Laasby Møller

  Hejsa Birthe,

  Hvor er det da bare så fantastisk for dig og stort tillykke 🙂 det skal nok blive en. God oplevelse, at komme til Paris endnu engang – nyd turen, nyd hinanden, nyd livet og nyd nuet.

  Kram Rikke


 18. Dec 21, 2012
  10:31 pm

  Rikke Laasby Møller

  Ups,…. der sneg sig vist et punktum ind lidt for tidligt…. Beklager 🙂

  Kram Rikke


 19. Dec 22, 2012
  2:31 am

  Lene Olsen

  Tillykke med nomineringen – det er en halv sejr, så held og lykke i Paris.


 20. Dec 23, 2012
  7:07 pm

  Birgitte Jørgensen

  Har lige fået din kogebog i julegave. Helt fantastisk -den vækker fantastiske minder om NY. Og som en uventet gevinst har min mand kastet sig over den – tror det er første gang han ikke har brokket sig over at mit sortiment af kogebøger blev udvidet. God jul og tak for inspirationen


 21. Dec 23, 2012
  8:26 pm

  Ulla

  Kære Birthe,
  vil ønske dig en glædelig jul og alt godt i det nye år.
  Tænker på dig mange gange i løbet af dagen og sender dig hver gang mine bedste tanker og ønsker om et godt forløb med din sygdom – sikker på, de mange gode tanker der bliver sendt til dig fra så mange mennesker vil være med til at bære dig i den rigtige retning.
  Stort og hjerteligt tillykke med nomineringen, det er SÅ FLOT – vær stolt og glad, som du også er, og glæd dig til turen til Paris!!
  Jeg ved, at julemanden har betænkt mig med mit ønske nr. 1: nemlig din kogebog, og jeg glæder mig helt wildt til at læse den!!
  Mange kærlige juleknus fra
  Ulla


 22. Dec 27, 2012
  1:20 pm

  Lise

  Hej Birthe,

  STORT tillykke med nomineringen! Jeg fik din kogebog i julegave og blev helt vildt glad og overvældet, den er så lækker og fyldt med opskrifter, jeg skal i gang med at afprøve her i det nye år …

  Jeg anede ikke, jeg fik den, men min søster havde hørt mig fortælle om dig og din blog i starten af december, var blevet rørt af din historie og nysgerrig efter at se på din kogebog og din blog. Og så syntes hun altså, at jeg skulle nyde din nye bog. 🙂

  Alt godt i det nye år, jeg sender dig masser af varme tanker


 23. Dec 29, 2012
  11:52 pm

  Majbritt Hvilsom

  Hej Birthe
  Tillykke med din nominering, det er pisse flot! Jeg har netop været så heldig at få et eksemplar af din kogebog i julegave og hvor er den bare skøn. Jeg synes, det er helt fantastisk med de små minder, der er ved hver opskrift. Bogen er blevet taget i brug og min debut var chili con carne. Mums kan jeg kun sige, den smager vidunderligt og jeg glædig mig så meget til at afprøve mange flere af dine opskrifter.

  Rigtig godt nytår! Jeg håber, at der trods kræften, stadig venter dig spændende eventyrer i 2013.

  De kærligste hilsner
  Majbritt

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!