Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking – en julegaveide??

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag, Foto: Line Falck………..

Kender du nogen der læser min blog?, nogen der har været i USA? (også selvom det er mange år siden), nogen der er fascineret af USA? nogen der interesserer sig for USA og amerikansk mad?? – eller nogen der bare er madglad?? så er min kogebog måske en gaveide. Måske også som en mandelgave??

Hvis du er nysgerrig kan du bladre lidt i bogen HER. Vil du se flere af de smukke billeder som madfotograf Line Falck har taget til bogen, så klik HER.

Bogen kan købes hos boghandlere over hele landet – eller bestilles hjem. Den kan også købes flere steder på nettet, bl. a. Saxo, Adlibris, Arnold Busck osv.

Tak fordi I stadig læser med herinde, det gør mig virkelig glad i denne svære tid.

Glædelig jul til jer alle!

Print Friendly
Tilbage

22 kommentarer


 1. Dec 17, 2012
  1:14 pm

  Mette

  Kære NYBH

  Tillykke med din flotte bog, det er virkeligt godt gået. Har læst med herinde jævnligt, og vil bare sige at din historie har påvirket mig dybt. Det er så modigt og stærkt af dig at turde skrive om din sygdom. Jeg ønsker dig alt det bedste og håber kemoen får bugt med canceren. Jeg tror også håbet er vigtigt, så tro på det selvom ikke alle er lige optimistiske i deres udmeldinger.
  Mange tanker og hilsner,
  Mette.


  • Dec 17, 2012
   1:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Jeg håber at de kan være med til at sætte fokus på kræft og nedbryde tabuer, men først og fremmest skriver jeg dagbog for mig selv. Det er ren terapi at få ting ned på skrift og det er sådan jeg altid har klaret kriser, ved at skrive og det er også sådan jeg vil klare denne krise 🙂

   Mange hisner
   Birthe


 2. Dec 17, 2012
  1:31 pm

  Henriette Hall

  Den står på ønskesedlen. God bedring og et stort juleknus herfra.
  Henriette


  • Dec 17, 2012
   1:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Henriette!

   Håber du får den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Dec 17, 2012
  1:48 pm

  Gunhild Degn Østergaard

  Åh ville så gerne have den, men kan ikke få råd denne side jul, Hvis det er jeg i 2013 kan `gabe over den´ kan jeg så købe den gennem dig og få en personlig hilsen i den inden du sender mig den? Rebekka har flere gange lavet skønne ting til mig fra dine sider herinde. B.la. så er æg og bacon i mine hjerteforme og ind i ovnen, det er smukt for øjet og det smager himmelsk 😉
  Knus og Glædelig Jul Birthe <3 <3 <3


  • Dec 17, 2012
   1:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Gunhild!

   Det kan jeg desværre ikke påtage mig. Jeg ved at der er mange der gerne vil have en signeret bog og gerne vil købe gennem mig, men det er for stort et arbejde i den situation jeg er i lige nu. Det gør mig ked af det, fordi det selvfølgelig er noget jeg gerne ville tilbyde, men sådan er det desværre ikke lige nu, beklager.

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 17, 2012
  3:28 pm

  Deborah

  Jeg kender desværre ikke nogen, jeg skal begave i den grad, der kan have glæde af den, men du kan tro, jeg selv skal have den snart.


  • Dec 17, 2012
   3:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Deborah!

   Håber at du vil synes om den, hvis du køber den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Dec 17, 2012
  3:31 pm

  Signe

  Jeg ønsker mig den, og hååber jeg får den! k.h Signe


  • Dec 17, 2012
   3:51 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Signe!

   Håber også at du får den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Dec 17, 2012
  3:55 pm

  Mette

  Den ser bare lækker ud din kogebog – måske det var den jeg skulle give mig selv i julegave 🙂

  Håber at du får bugt med din sygdom – Jeg håber det bedste for dig.


 7. Dec 17, 2012
  4:26 pm

  Marianne Brøndum Pedersen

  Hejsa
  Jeg ved noget jeg ikke burde vide: Din kogebog ligger i mine forældres hus med et “til-kort” til mig :-))
  Jeg glæder mig helt vildt til at åbne den.
  God vind til dig.
  Marianne i Middelfart


 8. Dec 17, 2012
  5:22 pm

  lajla pedersen

  Kære Birthe
  Jeg er helt sikker på jeg får din kogebog i julegave,og det glæder jeg mig til.Håber i får en god og rolig jul.
  Mvh Lajla


 9. Dec 17, 2012
  6:20 pm

  Lotte

  Din bog står på min ønskeliste og jeg håber den ligger under træet! Følger dig i fin kamp mod kræften og synes det er stærk og modig læsning. Tak fordi du deler det hele med os. Ønsker du og din familie får en fredelig jul og sender varme tanker for 2013 <3


 10. Dec 17, 2012
  9:43 pm

  HanneZ - Mode På Bloggen

  Jeg kunne ikke vendte til jul, så jeg har været ude og købe din skønne bog, og ser meget frem til at komme igang med alle opskrifterne 🙂

  Jeg har skrevet lidt om den på min blog her: http://www.modepaabloggen.dk/new-yorker-by-heart-amerikansk-homecooking.html

  Håber du får en rigtig dejlig jul og sender dig mange kærlige tanker.


 11. Dec 17, 2012
  10:29 pm

  Yvonne Thygesen

  Hej Birte

  Da du ikke har så meget appetit og gerne må spise noget med mange kalorier blandt andet slik ,så tænkte jeg på om du kender http://www.online-kiosken.dk
  De har forskellig slags amerikansk slik mv. De sender gerne. Håber du har det rimeligt efter omstændighederne. De venligst hilsner Yvonne


 12. Dec 17, 2012
  11:19 pm

  Henriette

  Hej Birthe. Det er en smuk bog du har kreèret. Og jeg er rigtig glad for alle de skønne blogs som jeg har nydt godt af. Lige nu er jeg ked af det på dine vegne, det er en træls sygdom. Men du kæmper bravt. Vi er alle med dig. Og tænker på dig. Hav en skøn jul med dem du holder af. Og tusind tak for dine gode opskrifter. Jeg køber din bog. For jeg deler din kærlighed med mit andet hjemland


 13. Dec 18, 2012
  8:39 am

  Mette

  Den står også på min ønskeseddel, og jeg håber sådan, den ligger under træet 🙂
  Jeg ønsker dig det allerbedste!
  Kærlig hilsen Mette


 14. Dec 18, 2012
  11:09 am

  Charlotte den 2.

  Jeg kan kun anbefale bogen til jer der endnu ikke har et eksemplar – kan yderligere også læses uden man nødvendigvis lige står og mangler en opskrift:-). Jeg har købt 7 stk. 1 til mig selv, 5 som gaver samt 1 i reserve hvis jeg pludselig mangler en fødselsdagsgave/værtindegave.
  Har ikke økonomisk vinding ved at anbefale bogen:-) Hi hi:-)
  Mange hilsner Charlotte


 15. Dec 18, 2012
  11:24 am

  Anette

  Hej Birthe

  Jeg har lige fået din bog i fødselsdagsgave, men har ikke fået prøvet nogle af opskrifterne endnu. Men der er mange til, der ser rigtigt spændende ud. Vi var for øvrigt i USA i sommerferien 2012 og skal helt sikkert tilbage. Vi har famili i Maine, så vi var i New York og den nordøstlige del af USA.


 16. Dec 18, 2012
  12:30 pm

  Lone B. L.

  Kære Birthe
  Din bog er absolut et stort julegaveønske. Får jeg den ikke, køber jeg den selv efter jul.
  Jeg beundrer dig for den måde, du kan takle din sygdom på. At du skriver/blogger, er jo en del af behandlingen, tror jeg, men at du alligevel er i stand til at være så realistisk, og samtidig finde kræfterne – det er meget beundringsværdigt.
  Glædelig jul!


 17. Dec 20, 2012
  9:23 am

  Iris

  Kære Birthe.
  Du kender mig ikke og jeg kender kun dig pga. ´Gulerodskagen fra New Orleans´ som jeg fandt på din blog for langt over et år siden. Igår skulle jeg, for jeg véd ikke hvilken gang, bage denne helt vidunderlige kage, men kunne ikke finde opskriften, så jeg huskede din blog og besøgte dig. Jeg fik ikke bagt igår, jeg brugte det meste af dagen, på at læse din dagbog. Jeg er dybt chokeret over at læse den, men beundrer dig simpelthen næsegrus for at skrive så åbent og så ærligt. Du er så sej Birthe, dit mod og din optimisme, du er et fantastisk menneske. Jo jeg har tudet på dine vegne, og skældt ud, men véd med min egen livserfaring, at livet ikke er retfærdigt. Efter egen sygdom, hjeretflimmer, blegner mit sygdomsforløb. Du giver dit mod videre Birthe, du får bl.a. mig til at anskue livet på en anden måde end jeg har gjort hidtil. Du er enestående. Jeg KAN ikke lade være med at føle med dig og tænke på dig, og jeg vil af hele mit hjerte ønske dig alt godt. Bliv ved med at skrive Birthe, du hjælper dig selv, men du hjælper også mange andre ved det, flere end du måske er klar over. TAK for dine livskloge ord. Sender dig mine kærligste og varmeste hilsner, og tænder et lys for dig Birthe.I dyb respekt,Iris.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!