Newyorkerbyheart

Gaver fra min Mama…….

21 januar , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Gaver - Tags: ,

2 Newman’s Own dressinger. En Creamy Balsamico og en Balsamic Vinaigrette……..

De fedeste – og dyreste – Bose Acoustic Noise Cancelling hovedtelefoner i en Special Edition udgave. Kæresten fik også et par, de var dog ikke Special Edition, men ellers er de ens……..

Sokkegaverne. Ude til venstre en origami fugl som min Mamas nabo har lavet, den er SÅ smuk……

Et nyt musel-malet, termokrus…………

Den smukkeste glas kugle (stars ‘n stribes), pakket ind i smuk æske……..

Pudebetræk – til os begge – i dejlig varmt flonel……..

Tastatur og stander til min IPad…….

Desuden fik jeg også en skøn toilettaske fra Reisenthel, som laver nogle af de lækreste tasker.

Det var en sand gaveregn min Mama kom med, selvom den største – og bedste – gave var at hun i det hele taget kom. Det er af stor betydning for mig at få nogle dage sammen med hende, at få snakket om stort og småt. Bare at have tid til at tale, tale og tale. Jeg har store forhåbninger om at hun kommer igen senere i år.

 

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Jan 21, 2013
  5:20 pm

  Lise-Lotte

  Ser dejligt ud.Godt du havde nogle gode dage med hende.


 2. Jan 21, 2013
  6:02 pm

  Anne-Mette/Hverdag på Æblelund

  Skønne gaver 🙂 dejligt at i havde nogle gode stunder sammen.

  Kh. Anne-Mette


 3. Jan 21, 2013
  6:12 pm

  Pia Aagaard rasmussen

  sikke dejlige gaver, og jeg håber virkelig at i når at se hinanden igen.
  Tanker og Kram


 4. Jan 21, 2013
  6:17 pm

  Camilla Nielsen

  Shit nogle lækre gaver! Du er vel nok en heldig “pige”.
  God dag!


 5. Jan 21, 2013
  6:37 pm

  Christina

  Sikke nogle dejlige gaver 🙂 Specielt glaskuglen, synes jeg, er superskøn. Hun er vel nok betænksom. Det var også dejligt at læse, at I har haft en god tid sammen. I har helt sikkert et ganske særligt bånd mellem jer 🙂


 6. Jan 21, 2013
  8:45 pm

  Lise

  Hvor må din mama bare være glad for dig – og det lyder som nogle fantastisk dejlige dage, I har haft.
  Rigtig god bedring.
  Vh Lise


 7. Jan 21, 2013
  8:58 pm

  Dorte

  Sikke nogen skønne gaver. Glaskuglen med Stars and stripes er helt fantastisk. Hvor dejligt hun kom over for at besøge dig <3


 8. Jan 21, 2013
  10:19 pm

  Lotte

  Sikke en masse fine gaver du har fået!

  Tænker på at efterlade en kommentar, hver gang jeg læser et af dine blogindlæg og nu fik jeg så endelig gjort noget ved det.

  Jeg er fascineret af din viljestyrke og evne til at nyde livet, på trods af alle de forhindringer du har på din vej. Jeg har ingen forudsætninger for at kunne sætte mig i dit sted, men jeg håber du alligevel tror på mig når jeg siger, at jeg virkelig føler med dig. Ingen har gjort sig fortjent til det du kæmper med.

  Men du virker meget afklaret. Den afklaring er jeg sikker på kommer dig til gode, i det lange løb.

  Alt mulig held og lykke herfra og en masse gode tanker fra mig. Selvom vi ikke kender hinanden, så har du med din beretning gjort så meget indtryk, at jeg ofte har dig i tankerne.

  Kh Lotte


 9. Jan 21, 2013
  10:30 pm

  Piskeriset

  Hvor er det dejligt, at hun kunne komme på besøg. Det er så tydeligt, at du virkelig har nydt det. Håber hun snart kommer igen 🙂


 10. Jan 21, 2013
  11:06 pm

  Lise Hove

  Man kan se, hvor betænksomt og empatisk et menneske, hun er, ud fra de gaver og ikke mindst kan man regne ud, hvor meget du betyder for hende, når hun har gjort sig så stor umage. Dejligt at høre om her på siden, at du trods alt fik en god mor, selv om det blev til alle gode gange tre, inden du fandt din “rigtige” mor. 🙂
  Jeg håber at hun kommer over igen og at du kommer af sted derover 🙂


 11. Jan 22, 2013
  1:21 pm

  marianne

  Ser dejligt ud. Er det din rigtige mor? Taenkte siden hun bor i USA og ikke taler dansk..


 12. Jan 22, 2013
  10:07 pm

  Lika

  Hvor må hun have gjort sig umage – virkelig dejlige gaver. Jeg håber, at I nyder tiden sammen nu hvor hun er her 🙂 Mange mange tanker til dig, Birthe – hver dag 🙂


 13. Jan 26, 2013
  10:05 pm

  Pernille

  Jeg har vist heller aldrig kommenteret dine indlæg.. Men ofte brugt dine opskrifter – TAK!!!

  Hold nu op hvor du besidder er styrke mange mennesker skal lede længe efter. Jeg bøjer mig ærbødigt. Din måde at redegøre om så tunge beslutninger og stadig bevare overskuddet til at vise hensyn til dit netværk, viser den store kærlighed du har til dine kære. Fantastisk at have ryddet op i venner og familie, det er så befriende, så skal du ikke bruge tid på det nu.

  Jeg forstår din beslutning om at lade New York, USA være i din mentale rygsæk. Der har du stadig duftene, fornemmelserne og synet af det hele velbevaret. Jeg ber altid folk om at dufte USA lige når de kommer ud fra lufthavnen, den duft vil jeg aldrig glemme.

  Det rører mig dybt at læse dine indlæg og ærgrer mig over at jeg ikke har opdaget din blog tidligere…

  Pøj pøj med din viderebehandling…


 14. Feb 3, 2013
  12:13 pm

  Mie

  Jeg har aldrig skrevet en kommentar på en blog, nu gør jeg det:)

  Du er sej! Glæder mig til, at høre om dit bryllup.

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!