Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: indlagt….

Jeg blev indlagt i fredags med de værste smerter jeg nogensinde har oplevet. Jeg skal være her nogle dage endnu, inden jeg er helt klar til at blive sendt hjem.

Jeg kom på Kolding Sygehus fordi mine smerter var så stærke så de ikke kunne køre mig til Odense. Jeg kan ærligt sige, at jeg er utrolig glad for at bære her på Kolding Sygehus. Her er en god atmosfære, jeg har en stor enestue og det er et yderst kompetent og hjælpsomt personale der omgiver mig.

Jeg skal nok skrive mere uddybende om min indlæggelse osv når jeg kommer hjem.

Pas godt på jer selv…

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Jan 8, 2013
  7:20 pm

  Marie / Cocina Fragrante

  Åh nej, altså. Pas godt på dig selv, jeg håber du har din søde kæreste med, som kan passe på dig.


 2. Jan 8, 2013
  7:28 pm

  tina ley

  Jeg er ked af at læse hvor ondt du har. Håber du kan få noget som kan afhjælpe smerterne. Jeg ønsker dig god bedring og et godt ophold på Kolding Sygehus.


 3. Jan 8, 2013
  7:37 pm

  Christina

  Sender alle mine gode tanker til dig, Birthe. Håber, dine smerter kommer under kontrol hurtigt.

  Kram herfra.


 4. Jan 8, 2013
  8:35 pm

  Lise-Lotte

  Du er i mine tanker. Knus til dig og jeg håber de får has på smerterne.
  kh Lise-Lotte


 5. Jan 8, 2013
  8:58 pm

  Stephanie

  Hej
  Du er en kæmpe inspiration for mange mennesker!
  Jeg følger med på din blog og med i din sygdom og det gør stort indtryk på mig.
  Jeg har dig med i mine bønner!
  Hilsen Stephanie


 6. Jan 8, 2013
  9:46 pm

  Stine

  Så melder jeg mig ind med kommentarer… Synes du kæmper en brav kamp! Sygehuset er næsten i min baghave – så sig til hvis du skal have noget bragt:-). Det er det mindste jeg kan gøre – har i den grad nydt godt af dine opskrifter og fået inspiration til måltider – gennem flere år.
  Jeg har også nogle bøger du må få hvis du mangler noget nyt at læse i??


  • Jan 8, 2013
   9:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Stine!

   Tusinde tak, hvor er det sødt af dig. Jeg skal nok huske det hvis jeg mangler, men de passer mig godt her indtil videre 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jan 8, 2013
  9:52 pm

  karin

  Håber det löser sig til det bedste for dig..godt at höre det letter..og at du kan komme hjem nu inden besöget af din mamma.. styrke knus og kram her fra..<3….


 8. Jan 8, 2013
  10:08 pm

  Anette

  God bedring, håber de kan holde dig smertefri 🙂


 9. Jan 8, 2013
  10:30 pm

  Ane

  Åh nej da. Føler virkelig med dig.


 10. Jan 8, 2013
  10:33 pm

  Piskeriset

  Uf, det lyder ikke rart. Ønsker dig hurtig lindring. Godt du er kommet et sted hen, hvor du føler dig tilpas. Rigtig god bedring!


 11. Jan 9, 2013
  12:55 am

  Ulla

  kære Birthe.
  Her slipper man lige din blog et par måneder, og hvad er det så man lige møder? Jeg ville have troet du der har udholdt så meget, skulle spares for alt dette her. Jeg sender dig det bedste tanker og masser af mod og lys! Du har gjort så stor forskel for så mange mennesker, gennem din fortællinger her på bloggen og nu den fine kogebog. Jeg har fulgt dig i ca 6 år, efter en søgning på tuna noodle cassarole, som jeg har nydt sådan da jeg boede i massachucetts i 1 år, det viste sig at middelfart havde vi også til fælles, her boede jeg en stor del af min bardom/ungdom 🙂 Jeg blev så stolt af dig da jeg så den fine kogebog hos boghandleren, den er så flot, Birthe den har du virkelig gjort godt – tillykke med den. Jeg ønsker alt det bedste for dig og imorgen bestiller jeg en tid hos løgen – jeg har nemlig Hvidovre hospitals brev hængende på køleskabet at det er nu der skal checkes – jeg har skudt den lidt med NU bliver det altså! Tanker og kram; Ulla


 12. Jan 9, 2013
  5:09 pm

  Hanne

  Faktisk ved jeg slet ikke hvad jeg skal skrive…..Jeg har været væk fra din blog et stykke tid, idag loggede jeg så ind og ser til min skræk at du er alvorligt syg. Det gør mig så ondt for dig og dine. Og jeg skal krydse alt hvad der krydses kan for at du kommer til USA igen, det skal du bare …


 13. Jan 9, 2013
  8:15 pm

  Naja Winther

  Hej Birthe! Håber du snart er ovenpå igen.. godt at høre at der bliver passet godt på dig.. elsker dine opskrifter og din passion for mad . Så sent som i går brugte jeg din opskrift på pulled pork… og nej hvor var det godt… kæmp!!! Du virker som et fantastisk menneske og du har gjort at min interesse for blogs blev vakt! Tak!!
  Mange hilsener Naja


 14. Jan 9, 2013
  9:34 pm

  Susanne

  Kære Birthe.
  Allerførst tak for de mange skønne opskrifter her på din blog, som jeg bruger flittigt og anbefaler vidt og bredt til andre. Jeg er så ked af på dine vegne at du skal slås med den forfærdelige sygdom. Du er samtidig grunden til at jeg i dag fik taget mig sammen til at gå til lægen for at få kigget på nogle modermærker der har bekymret mig i et stykke tid. Samtidig fik jeg bestilt tid til HPV vaccine….(selvom jeg er over 40) første skud købt i dag og tid i morgen tidlig til at få den. Så tak for dine kærlige opråb og anbefalinger…
  Jeg ønsker alt det bedste for dig og dine…og håber du må få masser af kvalitetstid med dine venner og familie og glæder (måske lidt et forkert udtryk, håber du ved hvad jeg mener) mig over at læse og følge dig her på din blog, hvor du så hudløst ærligt fortæller om både de positive ting du føler og oplever og samtidig også de mørke tider. Håber snart du er ovre din kemo træthed så du 100% kan nyde mad, kæreste og familie igen. Mange varme tanker og hilsner fra en af dine trofaste læsere.


 15. Jan 10, 2013
  9:22 am

  Betteskov

  Kære Birthe. Åh, jeg håber virkelig de kan hjælpe dig med smerterne og du snart får det bedre! I går hentede jeg din bog hos boghandleren (havde bestilt den hjem mellem jul og nytår), og jeg aner ikke, om jeg skal begynde med mint surprise cookies eller blueberry muffins 🙂 Bogen er så flot og gennemført, og opskrifterne ligner noget, jeg kan finde ud af. Som dig har jeg tilbragt et år i USA, men i Alabama, så mine bedste amerikanske madminder er gumbo og Mississippi mud pie – jeg glæder mig til at eksperimentere med lidt yankee-mad 😉 Mange varme tanker!


 16. Jan 10, 2013
  10:59 am

  Ulla

  Kæreste Birthe,
  tusinde tanker og ønsker om god bedring til dig!! Håber du har det meget bedre igen, dejligt at høre, at du er i gode hænder i Kolding.
  Din mama kommer snart, og jeg ønsker dig vidunderlige dage sammen med hende.
  Alt godt fra mig og mange kærlige knus og krammere
  Ulla


 17. Jan 11, 2013
  1:15 pm

  Pia

  Kære Birthe.
  Gennem de seneste 4 år har jeg fulgt dig på bloggen og imponreret gæster med kopi af DINE retter. Jeg har været væk fra bloggen et par måneder og bliver temmelig chokeret over at læse, at du er alvorligt syg. Jeg har de seneste par timer læst dine indlæg og er dybt berørt af din situation. Jeg har samtidig dyb respekt for din måde at håndtere sygdom og behandling. Din åbenhed og evne til at sætte ord på din situation aftvinger dyb respekt. Jeg er dybt imponeret.
  Mange tanker til dig og dine kære med håbet om det bedste for jer alle.
  Pia
  Pia


 18. Jan 11, 2013
  10:54 pm

  Helle Pauli

  Hej sa
  Jeg har fået din kogebog i julegave af min søster. Du har signeret den. Jeg er så glad for den – den er så god. Min søster og jeg har begge været i huset i New York – endda hos den samme famile . . Men med 10 års mellemrum. Det var oplevelsen for livet . Vi ses stadig med familien – dog er moderen gået bort for to år siden. Hun fik kræft som 42 årig men gik bort som 76 årig. Hun var en bestemt og stærk kvinde og hun havde en stærk vilje. Dette tro jeg hjalp hende gennem mange hårde tider. Jeg vil ønske for dig at du kan komme over på den ad’en side på den bedste måde. Jeg vil tænke på dig hver gang jeg laver American food. Du må aldrig midste modet. Kæmp for at hvad du har kært…. Men husk at leve livet. Knus fra Horsens.


 19. Jan 26, 2013
  9:26 am

  Anette

  Kære Birthe
  Det er med tungt hjerte jeg læser din blog i tiden. Jeg har fulgt dig igennem snart 5 år, hvor jeg begyndte at læse din blog, imens jeg holdt barsel.
  Jeg har haft eller rettere, har rigtig meget glæde af at læse din blog, bruge dine opskrifter, læse om dine rejser og besøg forskellige steder. Jeg har præcenteret din blog for kollegaer, venner og selv min mand følger lidt med i de ting du skriver om. Han er selv lidt bidt af USA, og har været der en del for flere år siden. Jeg har selv tilgode at besøge landet. Dine beskrivelser af Newyork, giver mig virkelig lyst til at komme dertil.
  Dine opskrifter bliver brugt flittigt herhjemme, og din kogebog stod selvfølgelig øverst på min ønskeliste til jul, og jeg fik den. Helt fantastisk flot kogebog. Lækker mad og utrolig flotte billeder, som virkelig giver en lyst til at lave maden. Der er flere ting der skal afprøves. Kan godt forstå du er stolt af den, det er der virkelig også grund til at være.
  Jeg har længe villet skrive til dig, men det er faktisk lidt svært, da man jo næsten føler man virkelig kender dig, og faktisk er lidt tæt på dig, da jeg har fulgt med i dit liv igennem næsten 5 år, så dette bliver skrevet med tårer i øjnene.
  Jeg synes det er så uretfærdigt at ét menneske skal igennem så meget i livet som dig. Du er et fantastisk menneske, som har så meget at byde verden. Du fortjener så meget mere. Dejligt at du deler alt det dejlige du indeholder med alle os der læser med.
  Jeg vil fortsat følge din hårde kamp, både her og på facebook.
  Hermed sendes mange knus og tanker til dig og din familie.
  Kærlig hilsen
  Anette

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!