Newyorkerbyheart

Jeg er Q i denne måned……..

En af mine læsere gjorde mig opmærksom på at jeg er i månedsmagasinet Q i denne måned, med ikke mindre end 5 sider med opskrifter fra min kogebog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking (Nyt Nordisk Forlag) Jeg skyndte mig at få fat i bladet og ganske rigtig, bagerst i bladet pryder Line Falck’s billeder 5 sider. Jeg må indrømme, at jeg blev meget stolt da jeg så det, for hvor er det nogle fantastisk smukke billeder. Line er – efter min mening – Danmarks dygtigste madfotograf og jeg ville ønske at vi kommer til at lave endnu en bog sammen. Jeg ved godt at lige pt. er det kun en drøm, men hvem ved, måske den går i opfyldelse en dag……

Hvis du har lyst til at se flere billeder fra bogen, kan du se dem på Line’s side HER eller du kan bladre lidt i bogen hvis du har lyst, HER. Det er grafiker Pia Darfelt, der har gjort et helt formidabelt job med det grafiske udtryk i bogen.

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Feb 9, 2013
  8:09 pm

  Connie

  Du har al mulig grund til at være super stolt 🙂 … Jeg kender dig ikke personligt, følger dig her på bloggen og din historie har berørt mig meget dybt. Ønsker dig alt det bedste – også at du får udgivet endnu en bog. Det er vigtigt at have sine drømme i behold uanset hvordan verden ser ud lige nu og her. Du er i mine øjne en fighter – du har selvfølgelig ups and downs – gode og mindre gode dage, men kæmp for dine drømme!
  Stort kram fra mig


 2. Feb 9, 2013
  8:10 pm

  Joan Christensen

  Har også lige set Hjemmets uge 7 udgave – og her var der en anbefaling af din dejlige bog. 🙂


 3. Feb 9, 2013
  8:16 pm

  Joan Christensen

  Åh, det kan jeg desværre ikke – da jeg kiggede i bladet hjemme hos min mor 🙂 Men måske der er andre, der læser det her, som lige kan knipse et foto? 🙂


  • Feb 9, 2013
   10:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Joan!

   Ok, tak for tilbagemelding 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Feb 9, 2013
  8:55 pm

  Anne Jørgensen

  Kære Birthe .
  STORT tillykke med al den opmærksomhed din bog får – det er velfortjent og lyser vel op i en mørk tid – er så glad på dine vegne , at der glædeligt nyheder til dig ! Lad os håbe at det har en afsmittende effekt på andre sider af dit liv . Kærlig hilsen Anne


 5. Feb 9, 2013
  10:24 pm

  Lene Olsen

  Du kan roligt være stolt – al rosen er så velfortjent. Nyder virkelig at lave mad efter dine opskrifter. Varme tanker. Lene O.


 6. Feb 9, 2013
  10:41 pm

  HanneZ - Mode På Bloggen

  Hvor er det dejligt for dig at din bog får så meget opmærksomhed, det er bestemt fortjent 🙂


 7. Feb 10, 2013
  11:34 am

  Davids Engle

  Virkelig skønne billeder, der får vandet frem i mundvigene. Minder mig lidt om billederne, som kan ses på den australske blog “What Katie ate” – på den rigtig gode rustikke måde. Tillykke med succesen:-)
  Kate


 8. Feb 10, 2013
  2:34 pm

  Linda Dahl

  Hvor er din bog fin, det er så fint illustreret. Jeg kan godt forstå du er stolt af den, det er en af de fineste kogebøger jeg har set!


 9. Feb 10, 2013
  4:20 pm

  Mie

  Kære du.

  Jeg er ikke på facebook og kan så ikke kommentere der, men jeg læste dit seneste indlæg:(

  Disse typer er jo alle vegne, vi to har skrevet om det før, ondskab og dumhed kan man desværre ikke fjerne. Jeg debaterer af og til, et sted for vor herre ikke har været al for gavmild, da han uddelte hjerner;) nogle typer har bare bedst af, at blive glemt.

  Du er for sej for dem. Det kan de ikke klare.

  Mie


 10. Feb 11, 2013
  1:06 pm

  Sysleren

  Hvor er det altså godt, at du fik skrevet din kogebog, så resultaterne kan opmuntre dig i din svære tid. Det er i øvrigt en bog lige efter mit hovede rent layout- og billedmæssigt. Meget, meget indbydende!


 11. Feb 11, 2013
  5:36 pm

  Ulla

  Kære Birthe,
  hvor har du fortjent al den opmærksomhed og hæder, du får fra så mange sider i øjeblikket, og hvor er det skønt for dig – og os andre – du har energi og kræfter til at bage og blogge – det kan kun alle gode mennesker unde dig af hele hjertet. Det må være et godt tegn for i morgen, og jeg håber og tror og krydser alt for, at der er godt nyt til dig – tusinde gode tanker til dig -kærlige knus Ulla


 12. Feb 13, 2013
  1:14 pm

  misbah

  Kære Birthe
  Jeg har vist aldrig fået sagt tillykke med din bog. Jeg har bladeret i den på linken og hvor er den flot. Ja og super flotte billeder. Så en MEGA KÆMPE tillykke herfra både med bogen og al den opmærksomhed den får.
  Venlig hilsen Misbah


 13. Feb 25, 2013
  10:53 am

  Thomas Schiermacher Jensen

  http://www.b.dk/mad/dansk-kogebog-om-amerikansk-mad-er-verdens-bedste

  Har du selv set det her i <Berlingske i dag ????

  VH

  Madmand.dk

  aka
  Thomas

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!