Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart i radioen………..

I anledning af at jeg vandt i Paris i lørdags til Gourmand Awards 2012 er jeg blevet interviewet til P4 Syd. Interviewet bliver dog bragt i en stor del af landet. Du kan høre interviewet HER hvis du har lyst og læse lidt om mig.

Print Friendly
Tilbage

23 kommentarer


 1. Feb 28, 2013
  5:06 pm

  hvadskalvibage

  Sådan! – så kan vi bare vendte spændt på din næste kogebog, den har jo virkelig noget at leve op til


  • Feb 28, 2013
   9:51 pm

   Sanne Gade

   Kære Livsnyder, tak for de mange smagsoplevelser. Du bragte USA hjem i mit hjerte ….og køkken. Hvis der var en Gud til, ja……p’j p’j med de 10%…jeg håber, du springer alle statistikker……..tak for alle de gode blogge…. KH en sønderjyde i Ølgod, der aldrig nåede til USA, men alligevel smagte på landet via din blog…..


 2. Feb 28, 2013
  5:06 pm

  kirsten

  Smuk stemme til en smuk kvinde 🙂 håber du har det ok. Der har jo været fart over dit liv den senere tid. Glad for din bog 🙂 tillykke med den, og med prisen. Det så flot. Nyd det, og foråret, som kommer nu, det så dejligt. Tanker og ønsker om det bedste for dig herfra. Kirsten


 3. Feb 28, 2013
  5:31 pm

  Susanne

  En smuk stemme som jeg har husket siden første gang og vil huske resten af mine dage. Du er altså noget helt specielt 🙂


 4. Feb 28, 2013
  5:32 pm

  Majken

  Super rørende og fint interview.. Glæder mig også til din næste bog 🙂


 5. Feb 28, 2013
  5:50 pm

  Cook Valley

  Stort tillykke med prisen og æren for det hårde arbejde. Hvor lyder du dog fattet og afklaret. Jeg kunne ikke lade være med at få våde øjne ved at høre dig dele de svære overvejelser og valg, du har måtte træffe den sidste tid.

  Venligst Birte


 6. Feb 28, 2013
  5:55 pm

  Bettina

  Hørte indslaget i bilen på vej hjem fra arbejde og blev meget rørt. STORT tillykke med prisen, du er super sej !!! Ønsker dig alt mulig medvind i kampen mod kræften.


 7. Feb 28, 2013
  5:58 pm

  Per Beck

  Hej Birthe,

  Jeg ønsker dig et kæmpe tillykke med prisen! Jeg har efterhånden fulgt med i rigtig lang tid på din blog, men det er først nu jeg har fået taget mig sammen til at skrive en kommentar.

  Jeg er virkelig blevet inspireret af din madlavning og din blog er i høj grad grundet til at jeg er begyndt at interessere mig for madlavning, selvom det stadig er i sin spæde start.

  Det er også spændende for mig at følge med i alt det på din blog, som ikke handler om madlavning. Du er en stærk kvinde og det skal du fortsætte med at være! Det inspirerer vidt og bredt og også en 26-årig knægt som mig.

  Alt godt fra mig til dig!


 8. Feb 28, 2013
  6:02 pm

  Lotte Larsen

  Kære Birthe – har netop hørt dit interview.Det var meget flot og smukt. Du har en dejlig stemme og du nåede ud med dit budskab. Jeg håber du har det godt oven på alle strabadserne. Hvil dig nu og saml kræfter til næste bog. Tillykke og de bedste hilsner Lotte


 9. Feb 28, 2013
  6:57 pm

  Lika

  Kan det passe at interviewet er 3 min langt kun? Jeg havde slet ikke forestillet mig, at din stemme var sådan – lys, imødekommende og virkelig venlig. Du lyder rigtig sød, betænksom og meget rolig – virkelig rolig. Godt klaret! Den er dog lidt hård at høre – my way. Satte en klump i halsen ;(


 10. Feb 28, 2013
  10:05 pm

  Lone Nielsen

  Smuk, smuk stemme. Velovervejet budskab – godt gået!!

  mvh Lone


 11. Feb 28, 2013
  10:47 pm

  Lene

  Tillykke med prisen


 12. Mar 1, 2013
  12:25 am

  Maria

  Søde Birte, først og fremmest et stort tillykke med den flotte pris! Det er SÅ velfortjent og super godt gået. Jeg blev i sin tid ledt ind på din blog i min søgen efter en opskrift på gulerodskage – jeg fandt din opskrift, har bagt kagen adskillige gange og er efterhånden både berømt og berygtet på arbejdet og i vennekredsen for den skønne kage.

  Din blog er siden hen blevet fulgt og jeg er selvfølgelig blevet meget rørt af din situation. Så jeg vil egentlig bare sende dig de varmeste tanker og sige at jeg håber på alt det bedste for dig!

  Stort kram Maria


 13. Mar 1, 2013
  8:32 am

  Pia

  Stort tillykke med prisen – hvor er det fantastisk flot.
  Og sikke en skøn, skøn stemme du har 🙂


 14. Mar 1, 2013
  9:49 am

  Charlotte den 2.

  Hvor var det et smukt indslag – en utrolig smuk stemme til et ligeså smukt menneske.
  Charlotte


 15. Mar 1, 2013
  10:07 am

  Birgitte S.

  Hvor er det sjovt, at alle de andre skriver lige dét, jeg ville skrive, men et kompliment tager vel ikke skade af at blive gentaget! Du har en utrolig smuk og meget dejlig stemme. Og hvor passer den godt til det billede, jeg allerede har af dig. Supergodt indslag. Du har virkelig sat dit mærke her i livet. Godt og grundigt! 🙂


 16. Mar 1, 2013
  10:41 am

  anjoe

  For få minutter siden så jeg billede med link vedr. dig og din flotte award – det på DRs forside – dr.dk
  Tillykke med sejren, Birthe, og må du nå at få lavet nok en bog 😀


 17. Mar 1, 2013
  11:10 am

  David

  Tusinde gange tillykke og maser af gode ønsker for at du snart må blive rask. Jeg kender ikke din blog men elsker at lave mad – så nu har jeg noget at se frem til.

  Mange kærlige hilsner


 18. Mar 1, 2013
  9:46 pm

  Fru Roed - Rodehovedet ;)

  Kæmpe stort tillykke med den flotte flotte pris.
  Og alt respekt for dig. du er virkelig for sej.

  Jeg har kun kendt til din blog kort tid. (forstår slet ikke jeg først opdagede den for nyligt)
  Men igår gik det så op for mig at manden min faktisk jævnligt lader sig inspirere af din blog, og alle dine lækre opskrifter.

  Så nu har jeg købt din bog til ham, som en “bare fordi du er dig, og laver god mad til mig” gave til ham.
  Er sikker på at han bliver super glad for dem.

  Endnu engang tillykke med den fornemme pris.


 19. Mar 2, 2013
  12:34 am

  Elisabeth

  Tillykke, hvor sejt, og velfortjent. Du har den smukkeste stemme <3


 20. Mar 2, 2013
  9:30 am

  Randi

  Jeg hørte dig i radioen og hørte, at du har vundet den fornemme pris. Hvor er det godt gået – kæmpestort tillykke!


 21. Mar 4, 2013
  1:44 pm

  Charlotte den 2.

  Kære Birthe.
  Jeg ved goodt du ikke har overskud til at besvare spørgsmål, hvilket jeg godt forståår. Er målløs over du har overskud til at skrive din vidunderlige blog.
  Jeg har forgæves forsøgt at komme ind på ( den du ved nok):-) side hvor jeg før har tænkt på dig – har du slettet den?

  kærligste hilsner
  Charlotte


  • Mar 4, 2013
   1:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Ja, den er slettet, jeg bruger kun den her nu 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!