Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Under en sort himmel af Inger Wolf…….

25 marts , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Under en sort himmel af Inger Wolf……..

Det er ingen hemmelighed at jeg er VILD med Inger Wolf’s bøger. Hun skriver helt FANTASTISK og så er hendes bøger super spændende. Desværre synes jeg ikke hun får så meget omtale, som f. eks. Sara Blædel, hvis bøger jeg synes blegner meget i forhold til Inger Wolf’s – men det er jo så bare min mening. Anyway, hvis du er til en god, velskrevet krimi så kan jeg varmt anbefale jer at læse Inger Wolfs bøger.

Under en sort himmel er den 6. – selvstændige – roman med politikommissær Daniel Trokic i hovedrollen. Hendes bøger kan sagtens læses hver for sig. Jeg har fulgt Inger fra den første roman med Daniel Trokic og jeg elsker den figur og at følge ham og hvordan han udvikler sig.

Jeg synes at Under en sort himmel er den bedste af hendes bøger indtil nu – og det siger altså ikke så lidt. Denne gang er historien flyttet til Alaska og det synes jeg er en fantastisk ide, at tage Daniel Trokic væk fra Danmark, hvor han ellers plejer at husere.

En danske vulkanforsker, bosat i Anchorage, Alaska bliver brutalt myrdet, sammen med hele hans familie – eller dvs datteren er der ikke. Politiet i Anchorage ved ikke om hun er død eller om gerningsmanden har taget hende med – og hvem er gerningsmanden?? Daniel Trokic bliver sendt til Alaska for at hjælpe med efterforskningen, fordi hans chef kendte vulkanforskeren. De skal hurtigst muligt finde pigen, død eller levende…….

Under en sort himmel af Inger Wolf, 347 sider. Den kan bl. a. købes hos Saxo til kr. 187,-.

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Mar 25, 2013
  3:20 pm

  Camilla egeborg

  Kan da lige tilføje de er billig på iBooks også fra 35 kr. 😉 skal da have dem downloaded elsker en god krimi.


 2. Mar 25, 2013
  3:23 pm

  Lene

  Er der kommet 6 bøger? Jeg har da helt glemt at følge med i Inger Wolf. Det er flere år siden jeg har læst noget af hende, men ‘Sort Sensommer’ og ‘Frost og aske’ var rigtig gode. Tak for at minde mig om Inger, jeg må heller få indhentet det jeg er bagefter med 🙂


 3. Mar 25, 2013
  5:04 pm

  Susanne

  De kan også lånes på ereolen.dk, så er det gratis 🙂


 4. Mar 25, 2013
  7:10 pm

  Bente

  Nemlig 🙂 og vil også gerne anbefale en anden Inger. Nemlig Inger Gammelgaard Madsen.Hendes første 5 bøger kan også lånes gratis på ereolen.dk / god påskelæsning derude… Og så venter vi spændt på at høre om bryllup 🙂

  Kh
  Bente


 5. Mar 25, 2013
  9:55 pm

  Camilla (Himmelske kager)

  Åhr tak for anmeldelsen. Jeg er også vild med Inger Wolff (og deler meget din Big-smag). Jeg har lige præcis i går købt nr 4 og 5 og var slet ikke klar over at der også var kommet en 6’er. Den må jeg have til gode til næste gang jeg handler hos Saxo 🙂 Knus


 6. Mar 25, 2013
  11:06 pm

  Birte Poulsen

  Mange tak for tipset. Er altid på udkig efter en god bog og har for nylig fået en ebogs-læser, så også tak til Susanne for tipset om ereolen 🙂 – Har tidligere været inde og lede efter gode bøger der, men kunne ikke rigtig finde nogen interessante. Dejligt at jeg nu har en hel serie at kunne gå i gang med. TAK!


  • Mar 26, 2013
   1:14 am

   Susanne

   Hej Birthe
   Hvis du er til krimier er Karin Slaughters bøger rigtig gode, de er også på ereolen. Du skal bare lige sørge for at få dem i den rigtige rækkefølge så du forstår sammenhængen 🙂


   • Mar 26, 2013
    7:19 pm

    Trine

    Man kan da godt lese bøgerne hver for seg, men om man er interesseret i det hele, started man jo selvfølgelig med Grant County – for så at gå over til Will Trent serien. Dog den første bogen i Will Trent; Triptych (mener den hedder.. Mørk treenighed? på dansk) er litt ligemeget om du leser før eller efter GC. Den hører ligsom ikke helt sammen. Bare følg listen på http://www.karinslaughter.com/books/all-books/ og ikke noen av de danske oppsummeringer. Alle bøgerne har ikke tidligere været oversatt, så de danske oversættelser kan virke meget forvirrende om man kikker på årstall;)


 7. Mar 26, 2013
  7:14 pm

  Trine

  Deilig – hadde slettes ikke fått med meg at det er kommet en bok nummer 6 ut. Tror jeg er nødt til å følge mer med på ny-utgivelser! Jeg leser latterlig mye selv, ELSKER det! Er pt igang med Patricia Cornwell, men tror jeg er nødt til å få tak i denne boken også. Heldigvis er det nemt nok med en tur på biblioteket, ellers hadde min lesehobby (mer enn 1200 sider/uken) blitt alt for dyrt! Er faktisk måtte gå igang med virkelig at skrive opp hva som er hva, er lett å gå seg vild i alle de forskjellige forfatterene til slutt;) Det er så dejligt nemt at lese når man kjører mye buss!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!