Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart i JydskeVestkysten……….

Del 1…………..

Del 2………….

Del 3………….

Del 4……..

Jeg er i JydskeVestkysten i dag, søndag den 03. marts 2013 med et 2 siders interview. Nogle af jer der ikke bor i JydskeVestkystens område har bedt om jeg vil scanne det ind og lægge det på bloggen, det er hermed gjort, jeg håber at I kan læse det. I skal klikke på billederne, så bliver de større.

Jeg formoder at det også kommer på internetavisen engang, men jeg ved ikke hvornår. Hvis I ikke kan læse det – og gerne vil – må I sende mig en mail, så sender jeg det til jer.

God – og smuk – søndag til jer alle………….

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Mar 3, 2013
  5:57 pm

  Lea

  Smukt! Det griber i mit hjerte når jeg læser det.
  God søndag og knus herfra


 2. Mar 3, 2013
  6:14 pm

  Natasja

  Hold da op en rørende artikel. Jeg beundrer virkelig at du er så stærk og håber, at jeg selv ville være bare halvt så stærk, hvis jeg en dag stod i en lignende situation som dig.


 3. Mar 3, 2013
  7:23 pm

  Rav food

  Sikke en fin artikel om et meget fint menneske <3
  Hvor er det stort, at du stadig har overskud til at dele dit liv med os.
  Kh Kathe


 4. Mar 3, 2013
  9:40 pm

  Ågoth I Skjæveland

  Det var et flott intervju av deg. Jeg fant bloggen på søken etter info. om New York. Og fant jeg, sammen med en masse lekkre oppskrifter og en gripende historie om en flott dame!!! Mange takk fra en stor fan fra Norge.


 5. Mar 4, 2013
  12:01 am

  Alice Øvig

  Kære Birthe. Kan ikke læse artiklen, så du må meget gerne sende den til mig, hvis du har kræfterne. Synes, et er helt fantastisk så godt din bog klarer sig – og du med. Godt gået, tøs!
  Bedste hilsner Alice, Aarhus


  • Mar 4, 2013
   12:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Alice!

   Jeg sender den til dig – og mange tak 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Mar 4, 2013
  1:16 am

  Gudrun

  Ike kun i Danmark bliver der fulgt med i din blog! Sikke et fint interview, du er så inspirerede og det har fået mig til at tænke over nogle af de ting du har skrevet om, omkring døden, og haft samtaler med mine børn om de emner. Jeg har læst med på bloggen i nogle år og har prøvet mange opskrifter fra dig.
  Jeg vil bare sige at jeg har den største respekt for dig og ønsker dig og dine kære alt det bedste.
  Mange kærlige hilsner fra Gudrun i Boston.


 7. Mar 4, 2013
  10:42 am

  EVA

  HEJ BIRTHE: HVOR ER DET FLOT AF DIG- OG FORTJENT- DU HAR VIRKELIG FORTJENT ALT OMKRING DIN BOG.LÆNGE IMELLEM MAN LÆSER OM NOGEN SOM ER SÅ SEJ SOM DIG, UTROLIG DU KAN VÆRE SÅ STÆRK, MEN MAN KAN SLET IKKE SÆTTE SIG IND I DET.JEG HÅBER DU MÅ FÅ EN RIGTIG GOD TID SÅ DU KAN NYDE DEN FLOTTE OSKAR STORT TILLYKKE TIL DIG K H EVA


 8. Mar 4, 2013
  11:00 am

  Maria

  Kære Birthe
  Mange tak for din gribende beretning om dit liv og en fantastisk inspirerede madblog!
  Jeg har længe læst med og skriver nu for at give dig lidt feedback. Hele sidste år var jeg ved læge en del gange grundet uregelmæssige blødninger. Lægerne mente, at jeg i min alder ikke kunne fejle noget. På daværende tidspunkt var jeg 20 år. Jeg holdte fast i at jeg ville undersøges, specielt med din historie i baghovedet og frygten for noget alvorligt. I februar fandt de så endelig frem til at jeg faktisk havde hpv virus, godartet, men en virus!
  Jeg har nu fået de to første vacciner og er i dag lykkelig over at jeg holdte fast i min mistanke. Du spreder et vigtigt budskab og gør en forskel.
  Jeg var ikke gentagne gange kommet til lægen, hvis jeg ikke havde set konsekvenserne fra en, som jeg grundet en fælles madglæde, kunne relatere til.


  • Mar 4, 2013
   11:47 am

   Newyorkerbyheart

   Kære Maria!

   Det glæder mig så meget – ikke at de fandt noget naturligvis – men at du blev ved og at jeg på den måde har været med til at hjælpe. Det er en stor glæde for mig, hvis jeg kan være med til at redde et liv, på den måde er det jeg går igennem ikke forgæves. Tak fordi du deler din historie 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Mar 4, 2013
  3:53 pm

  Chralotte

  Sad og bladrede i avisen, og faldt over denne artikel med dig – og læste den med stor interesse! Har før brugt din blog til at finde opskrifter – og senest på den der lækre cheeseckae, som jeg bare må bage lige om snart 🙂 Men har egentlig aldrig læst andet på bloggen, men nu ved jeg hvilket stærkt mennesker, der står bag denne blog og beundrer dig dit mod, din afklarethed med døden – og hvor fedt med denne tur til Paris 🙂 fedt at et par sygeplejersker ville bruge egent tid og penge på at tage med dig – skønt med sådan nogle gode historier om ens kollegaer.
  Håber din gode periode må vare en god rum tid, så du kan få en masse dejlige oplevelser!En tanke herfra .)


 10. Mar 4, 2013
  9:45 pm

  Annitta

  Hej.
  Jeg kan desværre ikke læse artiklen, hvis du har overskud
  må du gerne sende den til mig.
  Stort tillykke med den fornemme pris.
  Annitta.


  • Mar 6, 2013
   1:24 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annitta!

   Jeg sender den til dig – og mange tak 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Mar 7, 2013
  2:06 pm

  Christine

  Hej Birthe.

  Tillykke med prisen – din lækre kogebog står allerede hjemme på min hylde 🙂 Jeg synes det er enormt modigt af dig, at du åbner op og fortæller omverdenen om din sygdom.
  Jeg ønsker alt det bedste for dig og din famile!
  Kærlig hilsen en trofast læser!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!