Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart – nu med “bjørn”……….

Teddy’en med tilbehør……..

 

Jeg har fået fornøjelsen af at teste en demo-model af en TEDDY fra Experisense. Det er danske Wodschow & Co der står bag TEDDY Bjørn og det har de gjort i snart 100 år (siden 1915). Det danske firma producerer alt fra store industri røremaskiner til den mindre – men meget kraftige – bordmodel af den mikser, som rummer  5 liter. Den fås i 4 farver: grå, sort, rød og hvid og der kan også fås grøntsags- og kødhakker til.

Jeg har aldrig haft en rigtig røremaskine, en maskine der kan hjælpe mig med at røre en god gærdej, så da jeg fik tilbudt at prøve TEDDY BJØRN i mit eget køkken – slog jeg selvfølgelig til. Jeg ser frem til at røre dej til kager og seje gærdeje på den demo-model, som jeg har fået lov til at teste.

Det er ikke en maskine man sådan lige flytter rundt på, skulle jeg hilse at sige. Når først den godt 15 kilo store maskine er sat på plads, så bliver den stående der, men det gør også at jeg er meget fortrøstningsfuld med mine projekter. Jeg vil være ked af at have en røremaskine der hopper og danser på bordet – og jeg er ret sikker på at den her ikke hverken hopper eller danser særlig meget – det er den simpelthen for tung til. Men selvom den er meget kraftig og tung, så synes jeg faktisk at den er ret pæn. Findes der røremaskiner pænere end TEDDY’en?? helt sikkert, men jeg er faktisk kommet til at holde af den og dens udseende.

Jeg kan kun sige at jeg glæder mig til at komme ud af kemo-tågerne og komme i gang med at lege med “bjørn’en” i køkkenet.

Du kan læse mere om TEDDY BJØRN hos Experisense eller være med på deres Facebook-side, hvor der ofte er gode konkurrencer at deltage i.

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Mar 20, 2013
  12:13 pm

  Lone

  Håber at du er ved at være ovenpå igen og at dit gode humør vender tilbage. Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend med alt det smukke som den kommer til at indeholde. Ønsker dig alt det bedste også i den kommende tid 🙂

  Kærlig hilsen Lone


 2. Mar 20, 2013
  2:40 pm

  Mette

  Sådan kunne jeg også godt bruge i mit køkken. For det er nemlig rigtig træls når maskinen hopper og danser fordi man ælter en gær dej.


 3. Mar 20, 2013
  10:55 pm

  Ann

  Bliver først nød til at sige at jeg synes du er så mega sej og positiv!!! Er dybt imponeret over hvordan du kæmper, håber det lønner sig. Krydser i hvert fald fingre for dig.

  Gemalen og jeg har længe været forelskede i denne lækre sag, håber engang at komme til at eje en. Den vinder stort over andre kendte røremaskiner. Har selv en kenwood som jeg er riftig glad for, men Bjørnen er spitzenklasse.

  Rigtig god bedring, hepper på dig


 4. Mar 21, 2013
  1:57 pm

  Anja

  Tillykke med Bjørnen. Har selv en god røremaskine. Og man bliver afhængig af sådan sag. Og de er bare perfekte til, som du selv nævner, at røre en go dej. Men dú skal altså lige huske at selv om kage/brød jo er fantastisk. Så er sådan en svend også formidabel til at røre en go fars. Go fornøjelse med den 🙂


 5. Mar 21, 2013
  4:08 pm

  Camilla

  Altså jeg er meget vild med min elskede Kitchen Aid, men hvor ser Bjørnen dog skøn ud! Den ligner jo de professionelle, og efter at have prøvet sådan nogle et par gange kan man godt mærke forskel. Held og lykke med ham… og held og lykke på lørdag 🙂


 6. Mar 22, 2013
  1:13 am

  Lisa

  Vil lige starte med at rose din blog og din ærlige facon 🙂 Denne bjørn er et super godt produkt, bruger den selv på mit arbejde 🙂 pøj pøj med den 😉


 7. Mar 22, 2013
  10:36 pm

  Sysleren

  Årh manner! Jeg er misundelig, selvom der ikke engang er gået to uger siden jeg fik min ankersrum assistent.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!