Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: Wellness-ophold på Kellers Park Comwell………………

Kellers Park Comwell………………….

Vores værelse………..

Badekåbe og tøfler, klar til at blive brugt…………

Vi har længe trængt til at blive forkælet. Siden jeg fik min diagnose: livmoderhalskræft i stadie 4 OG er blevet terminal patient ret hurtig efter, har vi været ophængt med sygdom, behandlinger, svære oplevelser, tanker osv. Der har været mange svære stunder, mange tårer, meget frustration – men heldigvis og rigtig meget kærlighed. Uden kærligheden til hinanden, havde vi aldrig kommet igennem alt det vi har været igennem. Jeg har været så tæt på døden som man kommer, uden at dø af det og jeg føler virkelig at vi har være sat på prøve, men at vi har klaret det 🙂

Nå men altså, som jeg skrev om sidste gang så har jeg forkælet os ved at købe et wellness ophold på Kellers Park Comwell. Ikke at der egentlig var råd til det, men jeg brugte det jeg havde sparet op og det slog heldigvis lige til. Jeg vil ikke sige at sådan et wellness ophold er billigt, men hold nu op hvor er det SKØNT!! Det kan varmt anbefales – også selvom det er dyrt.

Vores behandling var kl. 14.15 søndag (vores overnatning var fra søndag til mandag). Vi ankom lidt i klokken 14 og kunne heldigvis få vores værelse med det samme, selvom der først er check-in klokken 15.00. Vi klædte om og fik vores badekåber og tøfler på og så blev vi placeret i en lounge, mens vi ventede på at blive kaldt ind til vores behandling. Jeg havde med vilje valgt at vi skulle være i hvert vores lokale, fordi jeg troede ikke at jeg ellers ville slappe ordentlig af. Jeg ville hele tiden kigge på kæresten, for at se om han nød det eller hvad. Jeg startede med at blive smurt ind i en dejlig varm scrub, som jeg derefter selv skyllede af i bruseren der stod i rummet. Derefter blev jeg masseret i en times tid med varme sten (hot stone massage) og olie – det var en fantastisk oplevelse. Hele kroppen fik en tur. Selv fingre, tæer og også ansigt. I alt en behandling på 80 minutter. Bagefter følte jeg mig som en nyfødt baby (eller sådan som jeg tror en nyfødt baby har det). Jeg var totalt afslappet og helt blød over det helt blød over det hele, af al den olie jeg havde fået smurt ind i huden. Da behandlingen var færdig, mødtes kæresten og jeg igen i afslapningsloungen, hvor der var drikkevarer, frugt og nødder. Juicen vi fik var med spirulina, så den havde en sjov grøn farve……….

Efter at have forsynet os med godt med juice, vand og frugt, gik vi lige ind i aqua spa for at se hvordan det så ud. Vi havde fri adgang til aqua spa, fordi det havde vi betalt for. Det så ikke så stort ud, men tilgengæld vældig rart og hyggeligt. Der var et udendørs boblebad, som jeg blev enig med mig selv om at jeg skulle prøve, inden vi tog hjem igen. Vi orkede det dog ikke lige der, så vi gik op på vores værelse, hvor fik tørret det meste af overskydende massageolie af og blev klædt om. Vi gik ned i baren hvor vi fik henholdsvis en fadøl og en dejlig caffe latte, inden vi gik os en lang tur i det meget smukke område.

Vi gik ned til vandet – Vejle Fjord – hvor vi fandt en lille marina. Vi gik lidt rundt dernede og kiggede på de flotte huse og bygninger vi kom forbi og derefter var det op ad bakke for at komme tilbage igen. En dejlig og frisk gåtur, som gjorde og godt efter den skønne massage – selvom jeg mest havde lyst til at ligge med ned og sove ;-). Men en gåtur var en bedre ide og det var super dejligt bagefter.

Da vi kom tilbage kunne vi lige nå at slappe af nogle få minutter, inden vi klædte om til middagen, som vi havde bestilt til klokken 18.45.

Det er en smuk restaurant de har på Kellers Park Comwell, med udsigt til Vejle Fjord. Vi blev faktisk overraskede over hvor mange der var der sådan en søndag aften, men restauranten var næsten fyldt. Vi blev anvist vores bord og fik noget lækkert, friskbagt brød. Brødet var i forskellige former. Noget var lyst, andet hele mørkt – og dertil noget dejligt smør. Godt brød og smør er bare et “match made in heaven”, så behøves jeg egentlig ikke så meget mere.

Til forret fik vi let røget, kold laks med spinat, spinat gele, spinat olie, sprød frisee salat, lidt ramsløgsmayonnaise og lidt “jord” (som er malt). Det smagte så fantastisk, de forskellige ting gjorde alle noget godt for laksen. Da det blev serveret synes jeg at det var nogle ret tykke skiver laks vi fik, men som det skred frem så var det var rigtig fint – og vi nød forretten i fulde drag.

Hovedretten var braiseret svin med en svampeomelet, en kraftig reduceret sauce, en kartoffelbjælke og havtorn. Det smagte egentlig ok, bortset fra jeg syntes at der var for meget kød i forhold til tilbehør – og så er jeg bare ikke så vild med svin – men ellers var det fint. De syrlige havtorn gav et dejligt modspil til den kraftige sauce, dem kunne jeg rigtig godt lide. Vi kiggede på dessertkortet, fordi vi egentlig godt kunne have spist noget sødt, men vi fandt ikke lige noget vi havde lyst til så vi sprang det over. Vi daffede i stedet op på vores værelse og så søndagsfilmen på TV2 – The Heartbreak Kid – som var ret så sjov. Jeg havde stadig den der totalt afslappede følelse i kroppen, som var totalt dejlig.

Søndag morgen vågnede jeg af en eller anden grund tidligt, hvad jeg ellers ALDRIG gør. Måske var det fordi jeg i underbevidstheden havde bestemt mig for, at jeg skulle ned og prøve Aqua Spa. Kæresten sov stadig, men jeg vækkede ham og sagde, at jeg gik. Jeg gik direkte ned i boblebadet og det var bare som balsam for sjælen at sidde der, ude i naturen og kigge ud over vandet, mens boblerne og det dejligt varme vand sluttede sig om min krop. Efter at have siddet udenfor i en rum tid, gik jeg ind og prøvede lidt forskelligt. Fodbadet, som var skiftevis koldt og varmt, de tropiske brusere, jeg svømmede lidt i den skønne pool og sad i varmt vands bassinet – inden jeg igen gik ud i boblebadet. Da jeg havde siddet derude lidt, kom kæresten ned, så vi kunne dele oplevelsen – hvilket bestemt ikke gjorde den dårligere. At sidde der, med manden jeg elsker, og kigge ud over vandet var fantastisk og jeg nød det i fulde drag. Efter at have siddet og nydt det lidt, gik vi indenfor, så kæresten også kunne prøve lidt forskelligt og så var det tid til at gå op og få noget morgenmad.

Morgenmaden var overdådig og lækker. Der var alt hvad hjertet kunne begære, endda små Le Creuset gryder med havregrønd, som jeg dog desværre ikke smagte. Der var simpelthen for meget at smage på. Der var mange gode indslag, bl. a. hjemmelavet nutella, som smagte fabelagtig og som jeg var ret vild med. Efter den skønne morgenmad var det tid til at gå op og få pakket og få afleveret nøglekortet.

Jeg kan kun anbefale Kellers Park Comwell. Stedet er skønt, har en fantastisk beliggenhed og betjeningen er helt i top. Den behandling jeg havde tilkøbt til os, var virkelig pengene værd, selvom den var dyr. Vi nød det i fulde drag – også kæresten – og det er bestemt noget vi skal igen. Kæresten sagde, at det kunne han godt blive forfalden til, så det er jo gode tegn. Nu ved vi hvad vi skal ønske os når folk spørge, vi kan aldrig rigtig finde på noget, men nu kan vi ønske os wellness. For hold op, hvor er det dejligt. Jeg glæder mig SÅ meget til at vi skal afsted igen engang…………

*******************************************************************

Jeg synes jeg er ved at få det bedre. Måske fordi jeg er ved at få lidt styr på min hverdag og er ved at vænne mig til det at have en hverdag igen. Det andet lignede heller ikke rigtig mig. Jeg har altid været glad for at have meget tid til mig selv – og været glad for at være selv – så alle de dystre tanker tror jeg mere er et udspring af alt det jeg (vi) har været igennem i det sidste halve års tid. Al ting er gået så stærkt, så det nogle gange har været svært at have sig selv med i det hele. Det er dog stadig dage der er svære – og tanker der er svære. Den anden nat vågnede jeg op og var helt panisk for at komme op og gå rundt i vores hus. Indsuge detaljerne og røre ved ting. Det hænger sammen med at jeg har tænkt meget over hvad der vil ske den dag jeg kommer på hospice. Vil jeg så aldrig se mit hjem mere igen?? Jeg ved med sikkerhed at jeg vil på hospice, for jeg vil også at kæresten skal have et sted der er hans og et sted han kan være, som ikke er inficeret med sygdom. Men jeg må sige at jeg bedre kan forstå dem der gerne vil dø hjemme, i deres vante omgivelser. Jeg begyndte at græde ved tanken om ikke at se mit hjem igen!!! – eller vores prinsesse! Gad vide om jeg må komme hjem et par timer af og til, så jeg stadig føler jeg har et hjem?? Det er nogle meget mærkelige tanker jeg har af og til……………

Af mad har vi fået lidt forskelligt i den sidste uges tid. Opskrifterne kommer sådan lidt spredt af og til. Jeg kan fortælle jer at det bl. a. er blevet til et farsbrød, råstegte kartofler med bacon og løg, græsk kylling på kartoffelbund med tzatziki og pasta Carbonara………

Græsk kylling på kartoffelbund med tzatziki…………….

Pasta Carbonara…………..

Jeg er stadig ikke særlig god til at finde på ting at spise om aftenen, jeg må indrømme at den mad vi får er ret fantasiløs. Det er ikke “nyt” mad, men mad vi for det meste har fået før. Jeg kan ikke huske hvornår det er sket i så lang tid af gangen. Det generer mig, men lige nu må jeg affinde mig det, for jeg har ikke kræfter eller energi til at ændre på det.

Sidste torsdag var jeg på Fredericia Sygehus for at få udskiftet det jj-kateter jeg har i min nyre.

Jeg blev hentet ved 06.00-tiden torsdag morgen. Ved 8-tiden blev jeg kørt ned på operationsgangen, hvor de forberedte mig på det lille indgreb, som det faktisk er. Men jeg er overlykkelig for at det foregår i fuld narkose, for selvom det er et lille indgreb, så er det ikke et særlig rart indgreb. Den første gang jeg fik sat dræn ind i nyrerne var på Odense Universitetshospital (OUH) og der foregik det altså kun i lokal bedøvelse – og jeg fik både et ud- og et indvendig dræn sæt ind. Jeg kan godt betro jer at det var MEGET ubehageligt og gjorde ondt – jeg tror også jeg sagde nogle ret grimme ord dernede, for det var lige før det var mere end jeg kunne tage. I dag er jeg bare glad for at jeg senere blev indlagt på Kolding Sygehus og dermed fik tilknytning til Fredericia Sygehus, for der foregår det nemlig – som skrevet – i fuld narkose og det er dejligt. Jeg ved godt at fuld narkose ikke er uden fare, men jeg foretrækker det til enhver tid til det her indgreb, fare eller ej………

Ved 10-tiden kom jeg tilbage på min stue efter at have være forbi opvågningen, hvor jeg lå lidt længere end sædvanligt, fordi mit blodtryk var alt for lavt og jeg ikke trak været ordentligt, så jeg skulle have noget ilt. Jeg forsatte med at få ilt da jeg blev kørt op på stuen – og der forsatte jeg også med at sove. Jeg sov nogle timer, kun lettere irriteret over at de blev ved med at komme ind og vække mig og tjekke op på mig, hver halve time. Men ved 13-tiden begyndte jeg så småt at komme til mig selv, så meget så jeg kunne få lidt at spise. Jeg var ved at være lidt sulten, for jeg havde jo fastet siden midnat. Inden jeg kunne tage hjem skulle jeg lige have fjernet det kateter der sad i min blære og så skulle jeg tisse en gang på toilettet, så de var sikre på at det virkede. Da jeg havde fået klare det, blev der bestilt en bil der kunne køre mig hjem.

Da jeg kom hjem var kæresten ikke kommet hjem og jeg syntes egentlig at jeg havde det fint nok, så jeg tænkte at jeg lige ville støvsuge. Det var nok mere end min krop kunne klare, for hold da op hvor fik jeg det dårligt bagefter, så støvsugning og fuld narkose er nok ikke så godt at blande sammen. Jeg lagde mig derefter ned og slappede af til kæresten kom hjem og om aftenen fik vi take-out, for jeg var træt.

I sidste uge fandt jeg ud af – via mange af mine søde læsere – at jeg var i Ugeskrift for læger, det syntes jeg ærlig talt var ret sjovt. Tænk at min lille blog fandt vej til at blive nævnt i et stort tidsskrift, fordi jeg skriver om min sygdom og om hvordan det er at være patient i det danske syge-system. Det må jeg indrømme at jeg er vældig stolt af. I det hele taget har jeg nogle gange svært ved at forstå hvor langt min lille blog er kommet, det er helt vildt at se den nævn her og der. En af mine veninder var til at stort møde, hvor min blog blev nævnt som et brand. At jeg har forstået at lave et brand ud af min blog, det er jo vildt, for det er aldrig noget jeg har sigtet i mod. Jeg har jo bare gjort hvad jeg havde lyst til, fulgt mit hjerte og skrevet om den mad vi har fået………

I weekenden var vi i Kolding for at få en lækker isvaffel og bagefter besøgte vi lige lille, lækre Clara og hendes skønne forældre i en god times tid. Det var super hyggeligt 🙂

 

Melblanding til pizza…………….

Den færdige pizza……….

Den anden dag købte vi en pizzasten og den skulle straks tages i brug, så jeg lavede pizza til aftensmad. Jeg havde købt en færdig melblanding og rørte den – selvfølgelig – i min TEDDY. Pizzaerne blev super sprøde, men jeg syntes ikke at dejen var god. Den manglede salt og smag, så næste gang laver jeg min egen dej – hvilket jeg normalt også gør – men lige netop den aften gad jeg ikke. Nogle gange falder jeg for fristelsen til at købe færdige blandinger og ved f. eks. rugbrød fungerer det rigtig godt og der vil jeg blive ved med at bruge den færdige blanding. Men ellers er det sjældent at de virker ordentligt, de færdige blandinger synes jeg. Tit synes jeg at de mangler smag og salt……….

I morgen skal jeg til OUH igen, jeg skal til en CT-scanning, så de kan se hvordan kræften ser ud efter de 6 kemo-behandlinger jeg har været igennem. Det er en scanning jeg er virkelig spændt på at få resultatet af, hvilket jeg først får om nogle dage, for den vil fortælle mig (og os alle) hvor jeg står henne.

Print Friendly
Tilbage

27 kommentarer


 1. Apr 24, 2013
  8:17 pm

  Joanhs

  Jeg krydser fingre for prøven i morgen 🙂 Og sjovt du har det sådan med færdigblandinger. Jeg synes netop en del af dem har ALT for meget salt.


  • Apr 25, 2013
   5:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Joanhs!

   Sådan er smagsløg så forskellige 😉 Jeg tror endnu ikke jeg har stødt ind i nogen der er for salte 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Apr 24, 2013
  9:07 pm

  Gurli Iversen

  Kære Birthe
  Hvor er det et svært sted at være lige nu. JEg tænker tit på dig. Uanset hvor meget andre gør for dig, så kan det ikke fjerne den ensomhed i det land du bevæger dig i. Jeg håber det bedste for dig og at i får et GODT svar på scanningen. Det fortjerner du!
  Mange hilsner
  Gurli


  • Apr 25, 2013
   5:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Gurli!

   Du har ret, det er ensomt nogle gange, selvom jeg er omgivet af de mest omsorgsfulde menneske. Den ensomhed kan ingen fjerne, desværre……….

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Apr 24, 2013
  9:20 pm

  Angelika

  Hej Birthe.

  Jeg har nu i flere år fulgt din blog ( ja du har faktisk introduceret mig for forskellige blogs og gjort mig lidt afhængige af dem ;), så tak ), og vil nu lige melde mig på banen med min første kommentar..

  Jeg håber du har det godt og nyder alle de gode dage. Omfavn dem og gem de gode stunder til en dag, hvor det knap går så let.

  Jeg har siden mit 20ende leveår været syg og lever dagligt med smerter. Og jeg ved det ikke altid er let at acceptere, at kroppen ikke kan følge med, når nu hovedet ikke fejler noget 🙂
  Men dog husker jeg mig selv på, at dagen imorgen, sikkert bliver bedre!

  Jeg har selv været heldig at overnatte og blive behandlet på comwell kellers park og det er fantastisk! Jeg elsker tanken, at du har undet dig selv og manden oplevelsen. Det gør mig så glad!
  Hvis du en anden gang tager afsted dertil igen, må du prøve, efter aftensmaden, at hoppe i boblebadet , mens mørket falder på og stjernerne lyser ned. Det er så smukt!

  Jeg ønsker dig alt det bedste, og håber du og din mand får mange dejlige welnessoplevelser sammen 🙂

  Alt det bedste fra

  Angelika Lykkeskov.


  • Apr 25, 2013
   5:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Angelika!

   Det gør mig ondt at du lever med smeter, jeg ved lidt om hvordan det er og det er absolut ikke sjovt. Du har helt ret i at det gælder om at nyde alle de gode stunder og alle de dage hvor jeg har det godt – nyde dem og omfavne dem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Apr 24, 2013
  9:48 pm

  mette

  Krydser fingerne for dig


 5. Apr 24, 2013
  10:15 pm

  Piskeriset

  Det var da også lige, hvad I trængte til. Ser ud til at være et hyggeligt sted, så det vil jeg lige skrive mig bag øret 🙂

  Pøjpøj med prøven – jeg krydser fingre!


  • Apr 25, 2013
   5:54 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det var i den grad hvad vi trængte til, ovenpå alt det vi har været igennem i det sidste halve år 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Apr 24, 2013
  11:02 pm

  Chris

  Jeg tænker, Har du en Robot støvsuger? Tro mig, den gør underværker! Specielt i din situation…Pricey uden tvivl! Men bestemt pengene værd…! Specielt de af dem som man kan installerer tidspunkter på så den f.eks. støvsuger hver anden dag kl ni om formiddagen….:)


  • Apr 25, 2013
   5:54 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Chris!

   Vi har kigget på robotstøvsugere, men synes de er for dyre – og larmer for meget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Apr 25, 2013
  9:43 am

  Xanita

  Kære Birthe

  Jeg har til tider fulgt med her på din blog men nok aldrig været flittig til at kommentere.

  Jeg læste lige om dit valg af Hospice, hvilket gjorde at jeg blev nødt til at lægge en kommentar.

  Min Bedstemor tilbragte sin sidste tid på Hospice i Vejle. Det er et fantastisk sted, forstået på den måde at der bliver taget hånd om en og der er altid nogle klar til at lytte til en. Min Bedstemor var også glad for at være der. Til hendes begravelse blev der i stedet for blomster samlet penge ind, hvilket resulterede i at vi kunne forære Hospicet DVD-afspillere til alle værelserne. De ansatte er der for at gøre den sidste del så behagelig som mulig – og de hører helt sikkert efter hvis man ønsker sig noget og indfrier det såfremt det er muligt.

  Jeg ville bare lige give dig mine tanker og ønsker om en masse gode dage i fremtiden.


  • Apr 25, 2013
   5:53 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Xanita!

   Hvor fantastisk at I samlede ind – og kunne give – hospice i Vejle DVD-afspillere, det var da en rigtig god gave 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Apr 25, 2013
  3:07 pm

  Pink Bakings

  Kære Birthe

  Jeg fik i dag min 3. HPV vaccine og i den anledning har jeg på min blog skrevet lidt om at det er vigtigt at man får denne vaccine. Jeg har hele tiden planlagt at få vaccinen, men du har også givet et stort indblik i hvordan det er at have livmoderhalskræft, dine kampe og passion, som gør at jeg gerne vil formidle det videre til så mange som muligt.
  Jeg har i den anledning nævnt dig og din blog, hvilket jeg håber er okay? Hvis ikke, så ændrer jeg det selvfølgelig.

  http://pinkprincessbakings.blogspot.dk/2013/04/hveder-hpv-vaccine.html

  Med ønsker om en dejlig weekend til dig.
  Mvh Luise


  • Apr 25, 2013
   5:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Luise!

   Tak for din kommentar – og det gør mig bare glad at du har fået din vaccine og at du linker til mig – tak for det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Apr 25, 2013
  7:27 pm

  Gudrun Løkke

  Kære Birthe
  Har lige læst din historie i Alt for damerne.
  Sikke et modig valg du har taget. Du har udlevet din drøm og sat nogle spor som ikke forgår, velvidende om konsekvenserne. Stor respekt!
  Alt godt fremover .
  Gudrun


  • Apr 26, 2013
   11:50 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Gudrun!

   Det var ikke et nemt valg at træffe, men det var det rigtige for mig 🙂 glad for at du kunne lide artiklen.

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Apr 26, 2013
  10:55 am

  Anja

  Hej! Lige en lille kommentar ift dine tanker om hospice, har selv været pårørende til en hospice-patient (Hospice Sønderjylland) og kan kun varmt anbefale det, når den tid kommer. Min erfaring er at du må komme hjem alt det du vil, selvom du er indskrevet på hospice (forudsat at man kan naturligvis) Og mange steder må man have sine kæledyr med sig, jeg har oplevet både hunde og katte som var “indskrevet” sammen med deres ejere. Så prinsessen skal du ej undvære 🙂 Højst sandsynligt vil du også blive opfordrer til at “ta dit hjem med dig”, ting som for dig har betydning (billeder mm.) Mange tanker til dig


  • Apr 26, 2013
   11:52 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Anja!

   Det glæder mig at læse at prinsessen kan komme på besøg, det vil være svært at undvære hende 🙂 Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig.

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Apr 26, 2013
  1:51 pm

  elsebeth

  Kom tilfældigt ind på din blog og hold nu op hvor blev jeg begejstret for din fantastiske måde at skrive og formidle på.Håber alt det bedste videre frem .Tak fordi der findes mennesker son dig..


  • Apr 26, 2013
   5:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elsebeth!

   Dejligt at du er kommet forbi, jeg håber du vil kigge forbi en anden gang 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 12. Apr 26, 2013
  5:35 pm

  Asta

  Wauw det ser lækkert ud… Det ophold har du godt nok også fortjent! Sjovt at du stadig kalder manden for kæreste 😀


  • Apr 26, 2013
   5:43 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Asta!

   Det var et super dejligt ophold. Jeg har tænkt på at lave det om, men jeg tror jeg holder fast i “kæresten” 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Apr 28, 2013
  11:15 pm

  Berit

  Sikke en fantastisk oplevelse I har haft sammen ….. man får jo hel lyst til at prøve det selv 🙂
  Ang. hospice så kan du komme hjem lige så meget du vil – det er dig der bestemmer 🙂 …. men for at få nogle af de tanker på plads kunne du/I måske besøge det hospice du har i tankerne. Bare for at få det ud af hovedet. Jeg er frivillig på et hospice og det er et fantastisk sted – det oser af liv – lyder måske mærkeligt men det gør der 🙂 Man må alt – jeg føler mig så priviligeret over at være frivillig.
  Men håber I får mange wellnessophold før den tid kommer 🙂 selvom der vist på rigtige mange hospice er boblebad så er det ikke helt det samme jo 😉


 14. Aug 31, 2013
  3:01 pm

  Hildur Bakkene

  Hei! Jeg ser at du er veldig fornøyd med Teddy-en din. Jeg vurderer sterkt å kjøpe en sånn maskin. Men jeg baker mest kaker og lager kermer, altså brownies, sukkerbrød, smørkrem, pisket fløtekrem og lignende, og jeg lager ikke så ofte brød. Hvordan fungerer Teddy til å piske egg, fløte, lage smørkrem og sjokoladekakerøre med? Er den god på dette også, eller fungerer den best til gjærbakst, deigelting og rugbrød? Hvordan fungerer den å piske eggehviter med? Jeg vil veldig takknemlig for din mening om dette!

  Vennlig hilsen

  Hildur Bakkene


  • Aug 31, 2013
   4:20 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Hildur!

   Tak fordi du læser med herinde.

   Den kan piske alt, men den er især god til gærdeje. Hvis ikke du laver så meget hvor du skal bruge kræfter, så kan en mindre måske gøre det.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!