Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart i Alt for Damerne………..

I Alt for Damerne……………..

I denne uge (uge 14) er jeg i Alt for Damerne med en 5 siders artikel, som Anne Hjernøe har skrevet og jeg er rigtig glad for den. Jeg synes at Anne har været god til at fange det jeg gerne ville have ud og hun har skrevet artiklen som jeg håbede på. TAK, Anne!

Det er fotograf Ida Smith, der har taget billederne af mig, som jeg synes er blevet virkelig gode. Jeg tror jeg var en udfordring at arbejde med, fordi det ikke er naturligt for mig at blive fotograferet, jeg gemmer mig helst når der er kameraer i nærheden – så TAK for de smukke billeder Ida.

Til fotooptagelserne, som foregik hjemme hos mig, var der også en make-up artist som hedder Ditte Maria Cramon. Ditte Maria fik mig til at tage mig ud, så jeg kunne være bekendt at vise mig i et landsdækkende ugeblad og jeg synes at hun har gjort det virkelig godt. TAK, Ditte Maria.

Alt i alt er jeg bare super godt tilfreds med artiklen og jeg håber at det får alle jer derude til at tænke over hvor vigtig HPV-virus er – til drenge, piger, mænd og kvinder (helt op til midt i 40’erne) – og ikke mindst de screeninger og tilbud om skrab osv som tilbydes til alle. Tag i mod dem, lad være med at gøre som mig, der stak hovedet ned i busken og håbede på det bedste.

Print Friendly
Tilbage

17 kommentarer


 1. Apr 7, 2013
  3:05 pm

  Alice M

  Dit kræftdagbog indlæg du postede lidt tidligere virker ikke – i hvert fald ikke i min google reader.

  Skøn artikel i alt for damerne 🙂


  • Apr 7, 2013
   7:54 pm

   Birte Poulsen

   Virker heller ikke for mig – og kan heller ikke finde det under “Mig og Kræft” her på siden.


 2. Apr 7, 2013
  3:43 pm

  Mette

  Du kan sagtens være stolt af både artiklen og billederne. Det er en god og tankevækkende artikel.


 3. Apr 7, 2013
  3:52 pm

  randi

  hej Birthe

  Jeg har læst artiklen i alt for damerne. Superflot artikel – Du er helt fantastisk. Tillykke med kogebogen og med prisen.

  Ønsker dig og kæresten (manden 😉 ) alt godt fremover

  hilsen Randi


 4. Apr 7, 2013
  4:23 pm

  Stine Sørensen

  Du ser simpelthen så skøn ud på de billeder – har endnu ikke haft lejlighed til at læse artiklen men jeg glæder mig til.

  Kh Stine


 5. Apr 7, 2013
  5:16 pm

  Camilla egeborg

  Du ser dejlig ud Birthe og vigtigst så skinner det så tydeligt igennem hele artiklen hvilket skønt menneske du er og det forklarer hvorfor vi er så mange det følger dig på sidelinien…


 6. Apr 7, 2013
  5:48 pm

  Nonna

  Det er en skøn artikel og dejlige billeder i Alt for damerne. Jeg er fuld af beundring for dit gåpåmod. Tillykke med brylluppet og prisen samt held og lykke med fortsat behandling!


 7. Apr 7, 2013
  7:39 pm

  Kris10ne

  Jeg kun købte bladet for at kunne læse din historie som var dejlig ærlig og hjertevarm. Jeg syntes at man kunne mærke sjælen fra din blog i artiklen, så de der står bag har ramt helt rigtigt. TILLYKKE
  p.s. jeg fik da så også lært, at min dejlige mand er den (for mig) perfekte blanding af gammeldags og moderne gentlemand ;o)


 8. Apr 7, 2013
  8:51 pm

  Judit

  Flot artikel i Alt for damerne, ønsker dig alt vel. Judit


 9. Apr 7, 2013
  11:33 pm

  Camilla

  Det ligner et skønt billede af dig 🙂 Bladet er skrevet på sedlen til at købe i morgen 🙂


 10. Apr 8, 2013
  7:23 am

  Malene

  Hej Igen 🙂

  Hvor er det fedt at du i din situation, har overskud til at give andre kvinder et kærligt spark bagi!
  Det er simpelthen så vigtigt at følge screeningsprogrammet; risikoen for at få livmoderhalskræft nedsættes med 80-90% og dødeligheden, skulle man alligevel få det, nedsættes med hele 90-95% -og alligevel er det kun 50-75% der deltager (afhængig af hvor i landet man er). Hermed lidt ekstra info givet videre til dine læsere, som måske således kan lokkes ned til lægen, hvis de ikke allerede har været der 😉


 11. Apr 8, 2013
  9:10 am

  Eriksen

  Nu dumpede jeg igen tilfældigt indenfor, her hos dig, da jeg søgte en opskrift på nettet… Det er efterhånden sket rigtig mange gange, så vi har helt sikkert mindst én stor og altoverskyggende interesse; mad, og gerne den gode af slagsen.
  Nu smugkiggede jeg så lidt i din kogebog, og var nødt til fluks at bestille den;-) Hvor ser den indbydende og inspirerende ud. Jeg glæder mig til at modtage den. Kan faktisk næsten ikke vente…
  Så kan jeg se, at jeg også hellere må bevæge mig ud og have fat i “Alt for damerne”… Tak for en inspirerende blog og mange ønsker om ALT det bedste til dig.


 12. Apr 8, 2013
  4:48 pm

  anjoe

  Kære Birthe. Det er fint nok, at du opfordrer til at få lavet tjek af forskellig slags, men væsentligst bør vel være, at MAN gennemtænker, HVAD vil jeg med mit liv!
  Det gjorde jeg for mange år siden, og da fravalgtes, at ved kræftkonstatering ville jeg ønske behandling…
  Da min alder senere ramte tilbud fra det offentlige, sagde jeg fra; nu to gange, bryster samt underliv. Jeg har ALDRIG troet ikke at kunne blive ramt, tværtom, for kræft blev allerede tilbage i 1960’erne et emne, bryster specielt, der bare skulle skræmme kvinder: Tjek dig hver dag undervejs brusebadet!! Men i 60’erne var der stadig masser af kvinder, der blot etagevaskede sig, men hvor de dog befølte brysterne utidigt 🙁
  Tilbage til mig, anjoe; jeg har mistet begge mine forældre, en onkel samt 9 gode bekendte kræftmæssigt i 1980’erne-1990’erne; 2 overlevede 2 gange 2 kræft, og 4 har overlevet kræft i 90’erne samt starten af det nye århundrede, juhu 🙂
  Selv fik jeg i forbindelse med anden sygdom konstateret kræft for et par år siden, og da sagde jeg fra med ekstra undersøgelser samt behandlinger. Jeg vil nemlig stadig lade livet give mig, hvad der er tilbage 😀
  nb. Som dig har jeg ditto lavet aftale om at ende mine dage på et hospice, hvis det bliver muligt.
  Knus og kram


 13. Apr 8, 2013
  7:16 pm

  Sussie

  Hej Birthe
  Det er en rigtig fin artikel, som kommer godt omkring dit liv!
  kh Sussie


 14. Apr 9, 2013
  2:53 pm

  Helena

  Hej Birthe

  Hvor ser du bare knaldgodt ud på billederne! 🙂

  Din blog har sørget for at jeg (og flere veninder) har taget os sammen til at få både HPV-vaccinen før den blev gratis for kvinder under 27 og også til at få foretaget de rutinemæssige celleskrab – selvom jeg personligt er dødsens ræd for det. Men din kamp er i mine tanker og sørger for at jeg kommer afsted.

  Jeg bruger dagligt din kogebog eller opskrifter her fra siden, ja, du er faktisk på mange måder en stor inspirationskilde i mit liv – TAK! 🙂


 15. Apr 9, 2013
  4:20 pm

  Henriette

  Efter at jeg startede med at læse din blog, har jeg lige fået min sidste HPV-vaccine i dag 🙂 Så er jeg forhåbentlig sikret i mod det skidt nu..


 16. Apr 13, 2013
  12:48 am

  Mette

  Hej Birthe
  Pga. din opfordring er jeg nu i gang med HPV-vaccinen og fik i dag brev om screening for celleforandringer – og bestilte med det samme tid hos min læge. Du er på mange måder en kæmpe inspiration. Kærlige tanker til dig

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!