Newyorkerbyheart

Osuma.dk – dagligvarer lige til døren……….

Sponsoreret indlæg.

Jeg sidder i den situation hvor jeg ikke kan komme ud og handle hver dag. Jeg må ikke længere køre bil og det er som regel kæresten der handler ind. Nogle gange ville jeg gerne aflaste ham, så han ikke altid skal stå for alle indkøb og det kunne evt. være ved at bruge Osuma.dk.

Osuma.dk samarbejder med Kvickly og SuperBrugsen og har derfor en del af de varer som de 2 supermarkedskæder har. Der er dagligvarer, kioskvarer, personlig pleje, discount osv. Altså alt hvad du skal bruge i en husholdning. Det er nemt at gå ind og bestille og du behøver ikke at handle ind mens ungerne skriger og er trætte – eller du selv er træt. Her kan du gøre det i ro og mag når børnene er kommet i seng. De har en stor afdeling med økologiske varer, som jeg synes er vældig fint. De bestilte varer bliver leveret lige til din dør på alle hverdage og leveringsprisen er altid kun kr. 29,-, det synes jeg faktisk er ret billigt.

Lige pt. kører de med en konkurrence hvor du kan vinde et års forbrug af dagligvarer – og hvem kunne ikke bruge det?? Hvordan du deltager i konkurrencen kan du ser HER.

Desuden kan jeg tilbyde alle jer – mine læsere – at I kan få kr. 100,- i rabat hvis I handler for kr. 300,- OG desuden GRATIS fragt (værdi kr,. 29,-). For at få rabatten og den gratis levering skal I bruge rabatkoden NYBHBLOG.

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Apr 22, 2013
  4:51 pm

  Sarah Erez

  Jeg vil godt komme med min anbefaling i hvert fald (og jeg får ikke noget for det :D). Vi bruger dem jævnligt og der er aldrig problemer. Søde smilende chauffører og en god kundeservice der retter fejlen, de få gange der har været en. Og de har en “tilbudsavis” hver uge, ligesom almindelige supermarkeder.


 2. Apr 22, 2013
  9:31 pm

  Heidi

  Dem kunne vi godt bruge herhjemme, men jeg kan se at de leverer ikke på Bornholm 🙁 Håber at de vil tilbyde dette i fremtiden til os der bor på Bornholm


 3. Apr 23, 2013
  3:27 pm

  Lone

  Det er da et super godt tilbud. Jeg har længe overvejet at prøve dem af, så dette er da en oplagt mulighed. Må jeg spørge, om der er en tidsbegrænsning på rabatkoden?

  Venlige hilsner
  Lone


  • Apr 23, 2013
   4:24 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Det gælder indtil 10. maj, kun en gang pr. husstand 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Apr 23, 2013
  3:47 pm

  anjoe

  Ikke at Rimkogeren og jeg har behovet nu, men som bornholmske Heidi er også vi på Lolland (samt Falster og Sydsjælland) udelukket fra handel. Vi har ellers få Kvickly, flere Superbrugsen samt pænt mange Dagli’brugser placeret rundt omkring, så COOP er på lystavlen overalt 🙂
  29 kroner for levering, nej det beløb er helt OK, for alene benzinpriser, og derudover tid brugt i supermarked(er), uha. Dog forstår jeg vitterligt ikke, at såkaldt moderne familier ofte køber ind dag for dag. Hvorfor det?? De har stort køleskab samt fryser, så en ugentligt indkøbstur burde være nok. Det var ihvertfald muligt allerede tilbage i 1970’erne…
  I starten af 1960’erne så billedet helt anderledes ud; mange husmødre gik hjemme, og dagligt gjorde de indkøb hos slagter- samt grøntsagshandler. Ostebutikken besøgtes max. hver 14. dag; der fik man smagsprøver, og i øvrigt, skulle gæster serviceres med ekstra oste, ja da smagtes disse ditto. Selv er jeg en årgang 1954, og i min barndom oplevedes mælkemanden med krikken på vores vej; han hentede vores tomme flasker foran hoveddør, hvor i en af dem sad bestillingsseddel, og efter læsning af denne, ja så hentedes ønskede produkter 😀
  …maddetektiv bragte min beskrivelse få måneder siden, hvilket glædede mig, ja!!


 5. Apr 23, 2013
  3:53 pm

  Lise

  Det var et godt tilbud! Hvor længe gælder det mon?
  Vh. Lise


 6. Apr 23, 2013
  9:33 pm

  Jannie

  Tak Birthe.

  Så blev kattene igen forkælet med vådkost, dejligt når der er ekstra rabat!
  Håber alt vel hos dig, og humøret er i tip top, under omstændighederne.

  Vh Jannie.


 7. Apr 24, 2013
  8:16 pm

  Matilde Gunge

  Kære Birte. Uh, jeg har længe overvejet Osuma og nu tror jeg snart de kommer til at stå deres prøve. Har pt to meget små rollinger, som kræver al tid og energi, så nu skal vi vist snart se, om der kan leveres mad til døren. 🙂 God ‘reklame’! 🙂

  Bedste hilsner
  Matilde


 8. Apr 24, 2013
  8:24 pm

  jette

  Næ, jeg tænkte det nok. Herude på Lars’ marker kommer de heller ikke… 😀


 9. Apr 25, 2013
  12:59 pm

  Marlene Kristoffersen

  Jeg var lige inde og lure, og selvom 29 kr umiddelbart lyder billigt for levering, så er der så lige et “skjult” gebyr i form af, at man lige skal give noget ekstra for varerne. Jeg tjekkede lige priserne på nogle af de ting som jeg køber tit, og det er i hvert fald ikke det jeg giver for akkurat samme vare nede i Superbrugsen… Såh, billigt? Njaaah… 😉

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!