Newyorkerbyheart

Snyde rugbrød……….

12 april , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: , ,

Rugbrødsblanding fra Änglemark……..

Blandingen blev rørt på min TEDDY – og det gik som en drøm……….

Dejen kommes i forme……

Friskbagte og meget velduftende………..

Meget lækkert brød………..

Jeg snyder hvad rugbrød angår, jeg laver det ikke fra bunden, men får hjælp af Änglemark. De har en rugbrødsblanding med solsikkekerner og jeg synes faktisk den er ret god.

Jeg plejer ikke at bage vores rugbrød, men siden TEDDY er flyttet ind så har jeg gjort det, bare fordi det er så fedt at sætte den maskine i gang. Hvis det er muligt at forelske sig i en køkkenmaskine, så tror jeg at jeg har fundet mit “match”. Den er så skøn. Nem at rengøre, nem at betjene, støjsvag og så ælter den som en drøm. Jeg ælter altid dejen længere end der står, bare fordi jeg så godt kan lide at høre maskinen gøre sit arbejde. En af de store fordele er at den ælter ned i skålen, hvilket betyder at dejen bliver nede i skålen og ikke kryber og ad siderne og op ad dejkrogen, men bliver nede i bunden af skålen så den rigtig kan blive æltet igennem. Jeg stopper dog maskinen en enkelt gang for at skrabe kanterne ned, men det er mest bare for sikkerhedsskyld for det er faktisk ikke nødvendigt. En ting er helt sikkert, jeg kommer til at bruge min TEDDY rigtig meget……

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Apr 13, 2013
  3:10 pm

  Helle - LoquaciousLily

  Jeg er helt med på rugbrødblandings-vognen! Jeg undlod for sjov at fortælle mine frokostgæster, at det rugbrød der lige var kommet ud af ovnen var en færdigblanding, og de syntes alle at det smagte “helt fantastisk og meget bedre end det man køber”, og at det var meget overskudsagtigt at bage det selv (jeg krøb dog til korset efter frokosten) haha..! Men jeg har kun prøvet den fra Kornkammeret (kernerug), men jeg vil da lige prøve änglamarks næste gang. 🙂
  God weekend og hurra for nemme løsninger!

  Kh Helle


  • Apr 14, 2013
   2:33 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Det glæder mig at andre også “snyder”, selvom jeg ikke rigtig synes det er at snyde. Det er bare dejligt med nemme løsninger engang imellem og så skal jeg ikke have alle mulige forskellige slags el hjemme 🙂 jeg synes at det fra Anglemark er rigtig godt, jeg har til gengæld aldrig prøvet det fra Kornkammeret, det vil jeg kigge efter. Jeg tilsætter lidt ekstra solsikkekerner. Næste gang vil jeg prøve at erstatte noget af vandet med øl 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Apr 14, 2013
  5:18 pm

  Anne (A+K)

  Snyderugbrød er også rugbrød 😉 De ser ikke værst ud!

  – Anne


 3. Apr 16, 2013
  8:43 pm

  Bitten...

  Uh, lige mht. rugbrød (Og KUN dét, selvfølgelig! Hi, hi) er jeg rigtig “kræsen”. Altså jeg kan sagtens spise en skive “supermarkeds-rugbrød” hvis jeg er ude og bliver budt, men jeg vil aldrig få det spist hjemme, uanset hvor lille en pakke det er.
  Så jeg er også kommet med på “bag selv rugbrød”-bølgen.
  Jeg gik igang med det store surdejs-maskineri, men tålmodighed ikke er min stærke side, så mens jeg gik og ventede på at surdejen skulle begynde at boble, faldt jeg over en brødblanding i Lidl, som jeg faktisk blev positiv overrasket over. Der er ingen kerner i, men kostfibrerne er ok og jeg tilføjer bare selv solsikkekerner, hørfrø og hvad jeg nu lige synes/har. (At den så også bare var super billig, er ret vigtig for mig, da der ikke er meget at gøre godt med – desværre.)
  Og helt ærligt – så blev mit arbejde med surdejen og “bag fra bunden”-rugbrødet slet ikke så godt, som de billige! 🙂
  Og som Anne (A+K)skriver, så er snyde-rugbrød også rugbrød! 😉

  Hilsen fra
  Bitten…

  Og et stort tillykke med de flotte nomineringer! Du er SÅ sej – på alle områder! Tak for de indlæg du deler med os!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!