Newyorkerbyheart

Støttekoncert for unge kræftramte……….

Frederik……………..

Kira…………..

Gratis gæsteindlæg.

Den 22. maj i Vega holder Drivkræften en støttekoncert for unge kræftramte. Drivkræften er Kræftens Bekæmpelses netværk for unge, som har eller har haft kræft. Formålet med koncerten er at skabe opmærksomhed omkring unge kræftramte og have en fed og kærlig aften. Kira Skov, The Eclectic Moniker og The William Blakes (guest stars) kommer og spiller. Det kan kun blive smukt!

Overskuddet fra billetsalget går til Drivkræftens arbejde med unge kræftramte. Billetpris: 150 kr. + gebyr. Billetter kan købes på Billetnet.dk. Meld dig gerne til koncerten på Facebook.

Koncerten er knyttet op omkring kampagnen med budskabet: HOLD OM MIG NÅR JEG ER BANGE! Med kampagnen vil Drivkræften gerne sige til unge kræftramte, at det er okay at være bange. Det er også okay at være vred – eller glad for den sags skyld. Det er vildt sejt at turde stå frem med sin sårbarhed og sige, at man har brug for at blive holdt om. Se kampagnevideoen

Med kampagnen opfordrer Drivkræften folk til at tage et HOLD OM MIG! billede og lægge det på deres Facebookside. Det er der allerede mange, der har gjort. De har skrevet HOLD OM MIG! i håndfladen, på en brosten og et maleri. Se de flotte billeder på Pinterest. Du må også gerne tage et billede! Det vil de kun blive glade for – det er et vigtigt budskab, så jo flere, der gør det, jo flere kommer til at kende Drivkræften, kampagnen og koncerten!

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!