Newyorkerbyheart

Blok18.dk

06 maj , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale - Tags: ,

For noget tid siden blev jeg spurgt af Mikkel fra Blok18 om jeg havde lyst til at modtage nogle varer og skrive lidt om hans netbutik – og det sagde jeg ja til. I dag har jeg så modtaget mine lækkerier og jeg må sige, at netbutikken virkelig bugner af lækkerier, varer jeg virkelig har lyst til at prøve.

Der er alt fra lækre æblemost fra forskellige æblesorter til lakridser, müsli, kager, krydderier, pasta osv. Der kommer hele tiden nyt til i netbutikken og de sender til hele landet. Bl. a. kan der også købes lækre varianter af mit elskede chipotle, det tror jeg at jeg personligt, skal have kigget lidt nærmere på. Gå ind på Blok18 og se alle de lækre varer de har………….

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. May 6, 2013
  10:40 pm

  Camilla egeborg

  Uhhh mill og mortar mine yndlings krydderier… Den netbutik skal klart besøges.


 2. May 10, 2013
  10:47 am

  Camilla

  Uh, det var da nogle skønne produkter du har fået ind af døren 🙂 Den butik skal jeg vist have kigget lidt nærmere på!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!