Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Patriarkens hændelige død af Leif Davidsen……….

Patriarkens hændelige død er Leif Davidsens nyeste bog, en virkelig velskrevet krimi. Jeg tror jeg har læst alle Leif Davidsens bøger og det her er en af de bedste, efter min mening. Den er spændende og utrolig velskrevet. Sproget er så flydende og han forstår at skrive, så han skaber billeder inde i i hovedet af mig, hvilket er helt fantastisk.

Adam Lassens bror Gabriel findes død i Moskva, tævet ihjel. Kort tid før er patriarken for hele Rusland, sovet stille ind. Det ser umiddelbart ud til være en naturlig død, men er det nu også det? Umiddelbart er der ingen der tænker over at de to dødsfald har noget med hinanden at gøre, men på Adams jagt på at finde frem til hans brors mordere, kommer der noget helt andet frem…….

Print Friendly
Tilbage

5 kommentarer


 1. May 21, 2013
  8:22 pm

  Lene N

  Kære Birthe.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Leif Davidsens nyeste bog, jeg deler din begejstring for hans bøger!
  Og så må jeg fortælle, at jeg i pinsen IGEN brugte nogle af dine opskrifter, denne gang pulled pork (små 9 timer i “Big Green Egg”), din BBQ-sauce, Coleslaw og de hjemmebagte burgerboller – WAUV for en dejlig oplevelse. Familien var vildt begejstrede. Jeg glæder mig til endnu flere gode opskrifter fra dig!
  Du skal vide, at selv om jeg ikke har kommenteret på din blog før, så rører din sygdom mig dybt. Jeg ønsker dig rigtig god bedring, så du får overskud til hverdagen og maden igen. Mane hilsner Lene


 2. May 21, 2013
  8:54 pm

  Karen

  Per er næsten færdig med Verdens Vinter (Follett) – det ser ud til, at jeg skal have den her med hjem til ham til at mildne savnet over at have været i en god bog så længe. Jeg har også læst de fleste af Davidsens – han er god til at spinde en ende, men jeg synes hans personer mangler lidt kød og blod. De er der mest for at belyse de historiske facts.
  Det må være virkelig skønt at få lov at anmelde, som du gør! Det kunne jeg godt tænke mig. Men jeg har da et indlæg i næste nummer af Kirkebladet 😉


  • May 21, 2013
   10:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karen!

   Jeg elsker at læse bøger, men jeg betaler nu selv alle mine bøger, eller i hvert fald dem der ikke er links ved 🙂

   Kh
   Birthe


   • May 22, 2013
    8:25 am

    Karen

    Hej Birthe,
    Det var heller ikke det, jeg mente, altså at du fik bøgerne som anmeldereksemplarer 🙂 Det ville jo lægge et vist bånd på, hvad du kunne anmelde, hvis du var bundet til et enkelt forlag eller genre for eksempel. Det var mere det med at anmelde bøger i det hele taget, der lyder spændende. Du spænder vidt i din blog – videre end de fleste madbloggere, og det gør den meget mere interessant at læse end de helt emnefokuserede. Jeg er lige ved at læse de sidste kapitler af den seneste Sara Paretsky – vildt spændende og god til en regnvejrsmorgen inden arbejde – den tror jeg, du også ville kunne lide.
    Knus, Karen


    • May 22, 2013
     11:34 am

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Karen!

     Jeg elsker at anmelde bøger og bøger er jo en stor del af min verden, så det er helt naturligt for mig at tage det med 🙂

     Jeg vil se på Sara Paretsky, kender hende ikke. Tak for tippet.

     Knus
     Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!