Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Den faldne engel af Daniel Silva…..

12 maj , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Den faldne engel er 9. bog i Daniel Silvas serie om Gabriel Allon. Gabriel Allon er kunstkonservator, men han har også været agent for den israelske efterretning i mange år. Hans passion ligger hos kunsten og han er en af de bedste i verden til at restaurere kunst, men gang på gang bliver han kaldt tilbage i tjeneste for at redde Israel. Hver gang siger han at det er sidste gang, men der sker altid noget, som kalder på hans ekspertise………

Denne gang findes en kvinde myrdet under Peterkirkens kuppel og Allon bliver – af selveste Paven – bedt om i al hemmelighed, at finde morderen. Gabriel Allon kommer bl. a. tilbage til hans elskede Israel, hvor han er i stor fare for at miste livet.

Jeg har læst alle bøgerne i serien. Nogle har været fantastiske, andre knap så gode og denne bog hører desværre til den sidst kategori synes jeg. Jeg synes ikke at plottet er særlig godt og den er desværre ikke så velskrevet som nogle af hans andre bøger.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. May 12, 2013
  9:02 pm

  Karen

  Nej men den mængde religionshistorie man får undervejs er fantastisk – jeg har også læst dem alle sammen, og de er både oplysende og vildt spændende. Men man har ikke meget til overs for islamisterne, når man er færdig – hvis man da nogensinde havde haft det 🙂
  Mange hilsener, Karen


 2. May 13, 2013
  5:54 pm

  Lene Olsen

  Har også læst mange af Daniel Silvas bøger – dog ikke den sidste. Er enig i din vurdering – der har været mindre gode oplevelser undervejs.
  For år tilbage rejste vi rundt i Israel i 14 dage, og havde fantastiske religiøse oplevelser undervejs (desværre også negative med palæstinensere), så jeg er meget enig i Karens kommentarer.
  God læselyst.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!