Newyorkerbyheart

Så er 2. oplag af Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking klar til salg……..

Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag. Foto: Line Falck…………………….

Det er noget af en drøm at 1. oplag af min kogebog, Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking blev solgt og at 2. oplag nu er på gaden. Jeg ved at nogle af jer er gået forgæves og har måtte vente i flere uger på at få jeres bog, men jeg håber at I er glade og tilfredse nu hvor I har fået jeres bog 🙂

Bogen kan købes – eller bestilles hjem – hos alle boghandlere eller den kan købes på nettet, bl. a. HER. Har I lyst til at bladre lidt i bogen inden I køber den, kan det gøres HER. I kan også nyde nogle af fotografen Line Falck’s smukke billeder fra bogen HER.

Jeg er så uendelig glad og stolt over at min bog er blevet sådan en succes, det er ret vildt at opleve og det er noget jeg bruger i denne tid, hvor sygdom bestemmer dagsformen. Så TAK til alle jer der har købt min bog – og til jer der ikke har købt den endnu – jeg håber at I vil gøre det…………..

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. May 18, 2013
  10:07 pm

  Rikke

  Jeg fik din bog i fødselsdagsgave og har bare været SÅ glad for den! ALT vi har lavet derfra smager bare fantastisk! Så mange tusind tak til dig, for de lækre amerikanske indslag vi nu får i hverdagen 😀 Jeg har lige bestilt en bog til gave og jeg er sikker,på at modtageren bliver mindst lige så begejstret for bogen, som jeg er 😀


 2. May 19, 2013
  2:12 pm

  Penille Holm

  Jeg skal også ned og have den købt.
  Har løst problemet med manglede plads til flere kogebøger (hvilket gjorde at manden forbød mig at købe flere forløbigt) Nu har jeg nemlig flyttet dem over i et andet skab og har nu masser af plads til både almindelige bøger og kogebøger igen (indsæt ond geni grin) ^__^


 3. Jun 9, 2013
  6:11 pm

  jesper

  Jeg er tit droppet forbi din hjemmeside via google. Så ser man jo ikke det hele. I dag søgte jeg ly for solen mens resten af familien tog ophold i et til lejligheden opstillet badebassing.

  Jeg er uendelig glad for opskrifterne på hjemmesiden. Jeg køber bogen senere i dag. Den må jeg have.

  Jeg håber du får held til at slå kræften. Det er en grim sygdom. Og med fare for at sige noget forkert, så ville jeg være ked af at miste den inspiration jeg har fundet i dine opskrifter med tilhørende historier.

  Mvh J;-)


 4. Jun 10, 2013
  4:38 pm

  Line

  Hej:-)

  Jeg arbejder som bibliotekar, og jeg vil bare sige at jeg kan se, din bog er købt i mange eksemplarer alene på vores bibliotek, og trods det er de alle udlånt med 5-6 reserveringer på – det er altså vildt godt!:-) Har allerede puttet mig selv i kø til den, glæder mig supermeget til at se den:-)
  Hilsen Line


 5. Jun 11, 2013
  11:12 am

  susan ørtoft

  Hvilken skøn, inspirerende og lækker bog. jeg var heldig at få den til min fødselsdag, og selvom op skrifterne findes på nettet, er det alligevel noget andet at stå med bogen i hånden. I LOVE IT. Tak for dig og din bog.jeg har været fan i flere år. Masser af gode tanker og positiv energi på vej fra mig.
  Kærlig hilsen
  Susan
  ( som også engang 85/86 var au-pair i USA)


 6. Dec 15, 2013
  6:30 pm

  Diana

  Kære Birte,
  Jeg elsker at følge med på din blog. Jeg ved ikke, om du allerede ved det, men din fantastiske kogebog er omtalt i vores sidste fagblad “Sygeplejersken #14/2013”. Den får -igen, igen- en flot anmeldelse 🙂
  Den står højt på min ønskeliste i år.
  Håber du har det godt og er ved godt mod.
  Sender dig varme tanker og juleknus
  Diana fra http://www.lifestylebydianawi.com


 7. Dec 28, 2013
  11:34 pm

  Gitte Cannon

  Har fået din bog i julegave. Hold da op hvor er den flot! Jeg glæder mig til at gå i krig med opskrifterne. Rigtig god bedring!

  Mange hilsner

  Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!