Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Inferno af Dan Brown………

4. bog hvor symbolforskeren Robert Langdon kastes ud i et tempofyldt “eventyr” og en kamp mod tiden. Bogen tager udgangspunkt i Dante Alighieri Inferno, som er hans store værk. Det meste af tiden foregår i Firenze og nogle af beskrivelserne af Firenze, fik mig virkelig til at ønske mig tilbage til den utrolig smukke by.

I Firenze møder han Sienna Brooks på et hospital. Han er blevet skud på og har mistet hukommelsen, så han aner ikke hvorfor han er i Firenze eller hvad der er sket. Men via Sienna Brooks bliver han hvirvlet ind i en jagt, hvor de to er de jagede og samtidig jager de en forskers gale værk. En forsker har lavet en virus som kan bringe hele jordens befolkning i fare og de har fundet ud af hvornår virussen bliver sluppet løs, så det er en kamp mod uret……….

Super spændende bog synes jeg. Jeg var ikke så vild med Det forsvundne tegn, men denne her er virkelig velskrevet og jeg elsker at den foregår i Firenze – ligesom Engle og dæmoner foregik i Rom.

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Jun 8, 2013
  8:39 pm

  Henriette Hall

  Og i mit elskede Istanbul. En af de absolut smukkeste og mest spændende byer i verden. Helt enig i at den er bedre end 3´eren. Den var træls.


 2. Jun 8, 2013
  9:12 pm

  Christina

  Er enig med dig – det er en god bog 🙂 jeg har aldrig været i Firenze, men beskrivelserne af steder i byen giver mig lyst til at besøge den 🙂


 3. Jun 8, 2013
  10:36 pm

  Anja T. S.

  Jeg har læst de andre bøger han har skrevet, og jeg er enig med dig i, at “Det forsvundne tegn”, ikke var helt så god, men jeg glæder mig alligevel til at læse “Inferno”. Og ud fra din anmeldelse lyder det til, at jeg godt kan glæde mig 🙂


 4. Jun 9, 2013
  10:15 am

  Karen

  Uuuh, den glæder jeg mig til at læse. Jeg er skrevet op til den på biblioteket, og selvom jeg har valgt at reservere den på engelsk, er der lang kø. Det bliver nok først til sommerferien – men det er da vist også en rigtig sommerferiebog.
  Vi har været i Firenze flere gange – vi er vilde med italiensk renæssance, kunsten, arkitekturen og kulturen – og så ligger Firenze jo i det skønne Toscana – landskabet, maden og vinen ikke mindst – mmmmm.
  Kh, Karen


 5. Jun 10, 2013
  11:07 pm

  Kirstine

  Det er den 5. bog:)
  Tankados kode
  Engle og dæmoner
  Da Vinci mysteriet
  Morderisk bedrag
  Og så Inferno:)


  • Jun 10, 2013
   11:09 pm

   Kirstine

   Der kan man bare se, det er faktisk den 6. bog;)
   Jeg glemte Det forsvundne tegn


  • Jun 11, 2013
   11:01 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Kirstine!

   Som der står i indlægget, så tæller jeg kun de bøger med som har Robert Langdon med.

   /Newyorkerbyheart


 6. Jun 12, 2013
  8:54 pm

  Marianne

  Den må jeg hellere læse, jeg elsker Firenze. Min mand og jeg har været der en uge, og det er en fantastisk by.


 7. Jun 28, 2013
  1:47 pm

  Tobias Hyldeborg

  Fin lille anmeldelse – Dog kunne jeg godt bruge lidt mere om hvad din mening var om bogen. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!