Newyorkerbyheart

Er du årgang ’85 – ’92 kan du få HPV-vaccinen GRATIS indtil 1. juli……

Jeg vil gerne allerførst pointere, at dette IKKE er et sponsoreret indlæg! Det er skrevet fordi jeg synes det er vigtigt og fordi det er vigtigt for mig at gøre hvad jeg kan for at få flere til at få den HPV- vaccine. Indtil 1. juli kan alle som er fra årgang ’85 – ’92 får vaccinen gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Tag dine veninder under armen og kom afsted. Læs evt. mere inde på Vidunderlivet.

Faktisk er det ikke kun piger der skal vaccineres det gælder også drenge, mænd og kvinder – de skal dog selv betale vaccinen. Det er dog noget med at Danmark giver noget tilskud, mener jeg, hvis du er medlem der.

Jeg har opfordret mange gange før og jeg ved godt at det er mange penge, hvis man selv skal betale – MEN hvor ville jeg gerne betale de penge og slippe for det jeg er igennem nu. Hvis ikke du har læst hele min kræft-dagbog, så kan det gøres HER. Jeg ved også godt at vaccinen ikke er 100%, men den formindsker risikoen væsentlig – især hvis du får den mens du er helt ung og allerhelst inden den seksuelle debut. Giv livet i gave til jeres døtre og sønner, ved at få dem vaccineret. Giv også dig selv en gave, ved at blive vaccineret. Det er bevidst at HPV-vaccinen kan have nogen effekt helt op til slutningen af 40’erne. Kom afsted, kom ud og få den vaccine, den kan redde liv. Den kan gøre at du og dem du elsker ikke skal igennem det, som jeg går igennem nu…………

Print Friendly
Tilbage

9 kommentarer


 1. Jun 26, 2013
  9:31 pm

  Tine

  Jeg har læst at den koster halv pris i Sverige, hvor danskere også kan få den. Ved dog ikke hvoran det forholder sig rent praktisk…


 2. Jun 26, 2013
  9:53 pm

  Birte Poulsen

  Kære Birthe, jeg synes at det er rigtig godt at du promoverer denne vaccine. Mi søster døde af livmoderhalskræft for mange år siden, og jeg har selv haft celleforandringer og fået to keglesnit, så man skal også huske at få taget smearprøverne. Min datter årgang 83 og kunne således ikke få det gratis, så vi betalte for hendes vaccinationer. Men jeg forstår ikke rigtig hvorfor drenge skal vaccineres?


  • Jun 26, 2013
   10:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Det gør mig ondt med din søster. Drengene er dem der bærer sygdommen og smitter pigerne, så det er et godt sted at starte forebygningen.

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jun 26, 2013
  10:14 pm

  Trine

  Man får faktisk hele 50 % i tilskud, hvis man er medlem af Danmark:-)! Så ja – bare se at kom af sted alle mand (og kvinder)!


 4. Jun 27, 2013
  8:25 am

  Stine

  ER det bevist at den også kan gøre en forskel for dem over 20 i et fast forhold? For de artikler jeg har kunnet finde har konklusionen været at når du var i et fast forhold (hvor begge var tro selvfølgelig) så gjorde den hverken fra eller til?

  Men selvfølgelig skal alle unge have den, drenge som piger!!!


 5. Jun 27, 2013
  11:44 pm

  Karsten Meyerdahl

  Jeg synes, at det er rigtig fint, at du gør noget for at fremhæve vaccinen – det er vigtigt med mere oplysning på området – god sommer


 6. Jun 28, 2013
  3:07 am

  Anne

  Hos drenge kan HPV forårsage i hvert fald peniskræft og hovedhalskræft, så der er al mulig grund til at lade sine drenge stikke. Begge mine skal i hvert fald have den, når de bliver gamle nok. Min mand og jeg er begge i gang med vaccinen.
  Birthe, jeg følger dig og tænker meget på dig. Hvor er det vildt, så forskelligt den samme sygdom kan udmønte sig. Jeg fik konstateret livmoderhalskræft i februar, fik keglesnit og derefter fjernet livmoder, æggeledere og lymfeknuder som forebyggelse mod spredning. Jeg er fuldstændig rask nu, men chokket sidder stadig i mig.
  Mange tanker, Anne.


 7. Jul 6, 2013
  2:44 pm

  Catherine

  Jeg anbefaler også HPV vaccinen til alle jeg kender, desværre for mig selv, var jeg for sent ude. Men forhåbentlig tidlig nok ude til at den næste operation bliver den sidste, og 2 år med frygt og smerte er overstået. Hvis ikke, må døden komme når den kommer.


 8. Jul 14, 2013
  5:20 am

  Bente

  Jeg synes det er ok at anbefale vaccine, men synes der snakkes alt for lidt om de meget voldsomme bivirkninger nogle får. Som ved alting i livet er der også en meget grim bagside af dette.
  Mvh
  Bente

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!