Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Portræt af døden af Julie Hastrup……………

Portræt af døden er Julie Hastrups 4. bog med Rebekka Holm, som arbejder for Rigspolitiets rejsehold. Jeg har læst hendes 2 første bøger med stor fornøjelse, desværre har jeg ikke fået købt/læst den 3. Men bøgerne kan sagtens læses uden at have læst de øvrige bøger.

Julie Hastrup skriver virkelig godt og hendes bøger er spændende og har et godt plot. Denne gang er 2 kvinder blevet myrdet med kort mellemrum og sat til skue ved en sø, hvor de sidder påklædt i gammelt mærketøj. De er også meget sminkede. De lader som om at linket mellem de 2 kvinder er en datingsite. En 3. kvinde er forsvundet og nu gælder det om at finde hende inden det er for sent………..

Portræt af døden af Julie Hastrup, Rosinante. 350 sider.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Jul 10, 2013
  8:26 pm

  Lina Vestermark

  Jeg ELSKER også hendes bøger og har læst dem alle. Jeg synes, hun skriver i et meget “jordnært” sprog og så kan jeg godt lide, man også involveres i hendes liv udenfor drabssektionen.


 2. Jul 11, 2013
  12:41 pm

  Lene Olsen

  Lige nu læser jeg “Det blinde punkt” – og bogen tegner spændende. Julie Hastrup skriver i et flydende sprog.
  Sender dig mange gode tanker og fortsat god læselyst.
  Knus fra Lene 🙂


 3. Jul 11, 2013
  7:15 pm

  Elsebeth Lind Jensen

  hej newyorker håber du har det nogenlunde.kan regne ud hvad du er igennem..været der med mit barnebarn og min søster her inde for 3 år….så det er hårdt..ønsker dig good good luck…


 4. Aug 14, 2013
  2:03 pm

  Tobias Hyldeborg

  Lyder meget spændende – Ud fra hvad jeg kan læse, er det måske lidt alá TV-serien, Forbrydelsen.. Eller tager jeg helt fejl? 😉

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!