Newyorkerbyheart

Cookies med Twix………

20 juli , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kager/Brød/Småkager, Opskrifter - Tags: , , ,

Dejen røres sammen…………

Fyldet tilsættes…………

………..og det hele blandes godt sammen………..

Færdigbagte cookies…………

Værs’go…………..

Den anden dag fik jeg lyst til cookies og så er der jo ikke andet for end at jeg selv må i gang. Jeg faldt over en opskrift på cookies med Twix for et stykke tid siden hos Averie Cooks. Twix er en af de få chokoladebarer som jeg har lyst til at spise, så det kunne ikke gå helt galt.

Det blev nogle lækre cookies, med en lidt sjov konsistens, måske pga den maizena der er i. Helt sikkert nogen jeg vil lave igen 🙂

Cookies med Twix (fra Averie Cooks), ca. 30 stk.:

170 g smør, blødt

1 tsk. vaniljeekstraks

115 g brun farin

75 g rørsukker

1 stort æg

290 g hvedemel

2 tsk. maizena majsstivelse

1 tsk. natron

et nip salt

3 stk. Twix (150 g), grofthakket

1 dl chocolate chips (eller hakket mørk chokolade)

Kom det bløde smør i en skål sammen med de 2 slags sukker, vaniljeekstrakt og æg. Pisk til det er cremet og luftigt, ca. 7 minutter. Skrab dejen ned fra siderne og tilsæt mel, majsstivelse, natron og salt – rør til det er netop blandet – ca. 1 minuts tid. Tilsæt Twix og chokolade og vend det rundt til det er godt blandet i. Sæt dejen på bageplade beklædt med bagepapir med 2 skeer. Bag ved 175 grader (ikke varmluft) i 8-9 minutter. De skal bare tage lidt farve. Lad dem stå og køle lidt af på bagepladen, inden de flyttes over på en bagerist.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Jul 20, 2013
  8:31 pm

  Astrid

  De lyder lækre, den opskrift skal afprøves 🙂


 2. Jul 20, 2013
  8:39 pm

  Pernille

  Eej… Og vi har lige købt Raider i Tyskland idag…
  Du er en djævel!! (TAK!!!)

  Chocolate chips, hvor skaffer du dem?
  Og kan man bruge andet end vanilje ekstrakt?

  Vægttab starter først efter sommerferien, så jeg kan da vist lige må det 🙂 🙂


  • Jul 20, 2013
   9:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Pernille!

   De blev super gode 🙂 du kan bare bruge hakket chokolade og vanilesukker.

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jul 20, 2013
  8:40 pm

  Pernille

  *Twix..sry!


 4. Jul 21, 2013
  11:00 am

  Emma

  Hej du:). De ser super lækre ud:) for et stykke tid siden havde jeg fødselsdag og mon BFF gav mig din bog:) kun hun ved hvad jeg ønsker mig uden jeg skal sige det, nå men min mand troede altså at Sloppy Joe var noget jeg selv havde opfundet så der var med stor glæde at jeg fremviste opskriften i din vidunderlige kogebog- tusinde tak . Den bog gør mit savn lidt nemmere. Knus fra mig til dig


 5. Jul 21, 2013
  7:07 pm

  Charlotte

  Uhm de lyder virkelig lækre! Det er måske disse, der skal bages, når vi får gæster til kaffe i næste uge 🙂 Tror du dejen kan holde sig i køleskabet i 12 timer?
  Jeg vil desuden sige tak for en skøn blog og gode opskrifter. Jeg har, som du kan se, brugt din opskrift til at lave gulerodskage og lagt den ind på min og min søsters blog. Jeg håber dette er okay? Jeg har linket til din opskrift…
  KH Charlotte


 6. Jul 21, 2013
  9:24 pm

  Mona Møller

  Åh jeg tog et nærmere kig, på de chocolate chips du havde brugt. Er de købt i USA eller her i Danmark?
  Jeg har ledt efter mini chocolate chips, men dine kunne godt bruges 🙂
  Tak for at du deler dejlige opskrifter, og dine tanker, i en svær tid. God sommer til dig og dine.


  • Jul 21, 2013
   9:39 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   De er fra USA. Jeg ved at nogen har set dem i SuperBrugsen, en jeg er aldrig faldet over dem her i DK.

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jul 22, 2013
  11:22 pm

  Anita

  Her kan der købes chokolade i alverdens afskygninger, også de små stykker Birthe bruger i de lækre cookies .. pas på , det er et slaraffenland for chokolade elskere .. og til billige priser for ægte chokolade http://www.pati-versand.de/


 8. Jul 28, 2013
  11:51 am

  Madling

  De ser super lækre ud 🙂
  Jeg har kun prøvet almindelige cookies og så med Daim.
  Mmm… Cookies og så et glas kold mælk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!