Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Nigellissima af Nigella Lawson…………..

Nigellissima af Nigella Lawson, Gyldendals Forlag…………

Endnu en lækker, lækker bog fra Nigella Lawson. Denne gang har Nigella ladet sig inspirere af det italienske køkken og bogen er fyldt med lækre opskrifter, som er nemme at gå til og som kan laves forholdsvis hurtigt. Det som jeg altid har syntes godt om ved Nigella er at hun er så usnobbet. Hun er helt nede på jorden og laver mad på samme måde. Hun tænker i lette løsninger, gode råvarer og minimal arbejdsindsats – det kan jeg godt lide.

Ved hver opskrift er der en lille historie, hvilket jeg jo godt kan lide. Jeg kan godt lide at vide hvorfor lige netop den enkelte opskrift er kommet med i bogen, det giver på en eller anden mening for mig.

Alt i alt en lækker bog, smukke billeder og lækre opskrifter. En must-have i kogebogssamlingen.

Nigellissima af Nigella Lawson, Gyldendals Forlag. 276 sider.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Aug 3, 2013
  4:02 am

  Dibi

  Altid skønt at høre nyt fra dig. Jeg er enig med dig. Sjovt har jeg faktisk lige studeret lidt bogen her Paris. Nigillissima er blevet et køkken begreb/ ideologi og man kan finde hendes bøger oversat til mange sprog. Hun laver super god mad godt inspireret af middelshavskøkken. Der er ligesom en tendens for tiden til hurtig retter med med få råvarer og maksimal smag. Tidernes tendenser i køkkener…
  Vi høres, KNUS


 2. Aug 4, 2013
  7:44 am

  Piskeriset

  Jeg har aldrig rigtig beskæftiget mig med Nigella, men jeg bør altså prøve hendes kogebøger på et tidspunkt. Hun plejer i hvert fald at få ros med på vejen 🙂


 3. Aug 5, 2013
  11:21 pm

  Dibi

  Kommer i morgen eftermiddag. Knus


 4. Aug 19, 2013
  4:15 pm

  Italiensk Vin & Mad

  Er først fornylig begyndt at se udsendelser med Nigella Lawson, men jeg er blevet fuldstændig fascineret af hendes madlavning og måde at lave mad på – helt nede på jorden som du selv skriver. Så bogen skal helt sikkert indkøbes og nydes:-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!