Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: Besøg fra USA

28 september , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Mig og kræft, Min kat - Tags: , , , ,

Min elskede Mama har været på besøg i 3 dage. 3 dejlige dage som gik alt for hurtigt, men jeg må nok også indse at fysisk var det et tilpas antal. Jeg var meget træt i dagene bagefter.

Vi lavede ikke noget speciel, vi hyggede os bare og snakkede. En dag kørte vi dog til Tørskind Grusgrav, hvor Robert Jacobsen har udstillet nogle værker og bagefter til Bindeballe Købmandsgård.

Lækkerier fra USA………….

Super lækker chokolade med chipotle, groft salt og pop rocks. Det smager så godt og man bliver afhængig af den, jeg har allerede bestilt mere af den, næste gang min Mama kommer………..

Den sidste aften min Mama var her prøvede vi en ny Thailandsk restaurant, der er kommet her i byen. Den hedder Nians Thai Food og ligger her i Vejen. Vi var lidt spændt på hvordan maden var, men det var virkelig dejlig mad. Vi vil helt klart bestille derfra igen……….

Lækre forårsruller………..

Jeg fik en lækker Pad Thail (som er stegte nudler) med rejer…………

Det var bare sådan nogle FANTASTISKE dage. Dage som jeg kan huske tilbage på og dage som jeg kan se frem til når hun forhåbentlig kommer igen til foråret. At have besøg af min Mana er bare det bedste i hele verden og så havde hun også et af hendes lækre hjemmebagte brød med til os. Hun bager de lækreste brød og hun ved at vi værdsætter at få et.

 

Lige en update på vores nye kat, Basse:

Han er faldet rigtig godt til synes jeg. Han er afslappet og tillidsfuld, men jeg tror at han glæder sig til at han kan komme ud om et par uger. Han er helt klart en udekat, som er vant til at være ude. Vi kan dog ikke vænne ham til at have dør i kattebakken, det vil han bare ikke, så det må vi lade være med. Prinsessen var jo vant til det, så hun gjorde ingen modstand.

Vi skal stadig vænne os til hinanden, men jeg er sikker på at det nok skal gå. Han er en god kat.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Sep 28, 2013
  9:26 pm

  SushiStegen

  Åh det er dig vel ondt at få et dejligt besøg af din Mama. Jeg er også glad for at høre du og Basse er ved at finde melodien. Masser af kærlighed og varme kan man aldrig få for meget af. Og jeg sender også et par kram fra mig og BabyGirl- vi holder barsel i Italien for tiden og nyder solens sidste stråler


 2. Sep 29, 2013
  11:41 am

  Christina

  Han ser simpelthen bare så sød ud, jeres Basse. Han har det sødeste lille ansigt <3

  Dejligt at høre, at I har haft besøg igen. Ved, at det betyder en del. Det må også påvirke humøret rigtig positivt, og det er jo værd at tage med, når dagene godt kan blive hårde.


 3. Sep 29, 2013
  8:48 pm

  Piskeriset

  Sådanne stunder skal bare nydes i fulde drag. Skønt at høre at I havde nogle hyggelige dage sammen:-)


 4. Sep 30, 2013
  8:10 am

  Cook Valley

  Hvor skægt at se – de to flasker chilisauce købte jeg også i USA – blandt andet, fordi jeg forelskede mig i det fine runde trælåg – men samtidig smager de skønt – både den med hvidløg og den originale. Jeg er nok mest til den originale. De er ikke hvinende stærke, men med en dejlig syrlighed – lidt som tabasco. Chokoladen lyder vildt spændende.
  Alle gode tanker til dig herfra.

  Venligst Birte


 5. Oct 3, 2013
  8:26 am

  Karen

  Skønt at se, at du har haft besøg af din Mama. Jeg har været lidt væk fra nettet på grund af en masse fødselsdagsfestivitas og B&B gæster, og er lige inde og læse op, så jeg er med igen 🙂 Surt med håret – især, når det er så flot som dit, men heldigvis kommer det igen. De lune huer er faktisk ret smarte. Jeg ser tit nogle, jeg formoder også har tabt håret ved kemo, der går med dem, og jeg tænker altid, at det er stærkt at drage ud i verden med sin hue, når man nu har mistet sin hårbeskyttelse.
  Knus, Karen


 6. Oct 6, 2013
  1:01 pm

  Himmelske Kager

  Kære Birthe. Dejligt at du får besøg af Mama som bringer lækre amerikanske lækkerier med hjem. Og hvor skønt at vide at I har fået en ny kat. Ham skal I nok blive glade for. Klem fra Camilla

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!