Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: 3. kemobehandling……….

19 oktober , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: , ,

I tirsdags fik jeg min 3. kemobehandling i denne omgang. Jeg har haft det rigtig godt op til behandlingen og det har jeg virkelig nydt. Jeg er så småt begyndt at vænne mig til ikke at have noget hår. Jeg bruger mest huer eller tørklæder, jeg er ikke så vild med at bruge min paryk. Den klør og jeg er hele tiden usikker på om den sidder rigtig, det er ikke særlig rart. Nogle gange er det også bare rart at gå uden noget på hovedet, tænk at jeg er blevet så komfortabel med det, at jeg kan gøre det. Det havde jeg ikke troet.

Ellers har vi ikke lavet så meget i den sidste tid. Dagene flyver afsted. Men vi har været sammen med lille, lækre Clara. Hun bliver så stor og snakker rigtig meget nu. Hun kan sige Birthe, så jeg er super stolt, det lyder så sjovt når hun siger det.

Mad-mæssigt sker der ikke det vilde. Vi får enten ting som jeg har lavet før, kærestens kødsovs eller rugbrød. Vi får rugbrød 2-3 gange om ugen, det er så dejlig nemt. Kæresten får jo mad på arbejde, så han spiser gerne rugbrød om aftenen. I det hele taget spiser jeg ikke det jeg burde. Jeg er gået ned til kun at spise 2 små måltider om dagen. Jeg kan ikke finde noget mad jeg har lyst til, så det er virkelig en kamp, hver gang jeg skal spise.

Eftervirkningerne af kemobehandlingen er som de andre gange: smerter og træthed. Men det plejer “kun” at være en uges tid det står på, så det håber jeg også denne gang.
Denne gang kom Hanne fra Kunstnerkram og besøgte mig mens jeg fik kemo. Det er jo en lang dag, som starter klokken 05.00 og så er jeg hjemme igen klokken ca. 18.30 – hvor jeg er godt smadret. Hanne havde dejlig sushi med, desværre kunne jeg ikke spise op, så Hanne måtte hjælpe mig.

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Oct 20, 2013
  10:04 am

  Lene Olsen

  Sender dig gode tanker og en søndagskrammer. <3


 2. Oct 20, 2013
  11:26 am

  Lise-Lotte

  Jeg tænker tit på dig Birthe. Hvordan du har det, dine tanker og det at leve med denne sygdom.

  Mange kærlige hilsner til dig.


 3. Oct 20, 2013
  12:08 pm

  Dorte Oddershede

  Sender dig de varmeste tanker og håber snart du får lidt mere appetit knus <3


 4. Oct 20, 2013
  1:28 pm

  Alice Øvig

  Kære Birthe.
  Også gode tanker til dig fra mig. Du kæmper bravt og det lyder som om, du er god til at nyde nuet og det som det bringer. Karmahjulet drejer.
  Bedste hilsner og ønsker her fra Alice


 5. Oct 20, 2013
  5:12 pm

  Piskeriset

  Håber du får appetitten igen – det er en træls ting at undvære, og du skal jo helst have noget energi indenbords. Bedste tanker herfra!


 6. Oct 20, 2013
  8:27 pm

  Gitte

  Jeg sender dig også tanker. Jeg havde ønsket mig din bog i fødselsdagsgave for nylig og fik den, så nu glæder jeg mig til at prøve nogle af de lækre opskrifter. Tak! 🙂


 7. Oct 20, 2013
  10:48 pm

  Tina Nilsson

  Kære Birthe <3
  Tak for skønne opskrifter som min datter deler m. mig.
  Jeg lider ikke af kræft men har selv mistede alt håret og gå m. paryk 😀 som jeg ikke kan leve foruden.. og ja hjemme tager jeg den af, det er lidt dejligt.. 😀
  MANGE varme, healende og kærlige tanker går til dig i denne svære tid <3
  Mkh. Tina Nilsson.


 8. Oct 21, 2013
  7:27 pm

  sanja / HelseQvinden

  Jeg sender dig de varmeste tanker og håber at du snart får det bedre
  Hilsen en af dine trofaste men ofte stille læsere
  Knuz fra HelseQvinden


 9. Oct 22, 2013
  6:11 pm

  Dorte

  Jeg har lige spist en dejlig stuvet hvidkål, som jeg havde fundet opskriften på i et indlæg på din blog sidste år. Tak 🙂


 10. Oct 23, 2013
  5:50 pm

  Lone

  Kære Birthe
  Har du læst denne artikel: http://www.information.dk/475860
  De bedste ønsker
  Lone


 11. Oct 23, 2013
  8:20 pm

  Anne

  Jeg nyder at finde inspiration på din side, og der er jo masser at finde – så jeg håber ikke du stresser over ikke at komme med nye opskrifter hele tiden. Nu skal du bare bruge al din energi på at komme dig og få det godt! Jeg sender masser af positive tanker din vej…


 12. Oct 24, 2013
  8:41 am

  Karina

  Hej Birthe,
  jeg har fulgt din blog men aldrig kommenteret herinde. Du har sikkert fået tonsvis af råd vedr din kræft. Det er dette ikke, men mine tanker faldt på dig da jeg hørte om Budwig kuren. Har du hørt om den?
  Ellers prøv og google det.
  Jeg håber og ønsker alt det bedste for dig. Må du overvinde den forbandede sygdom!
  Kh Karina


 13. Oct 24, 2013
  8:31 pm

  Marni

  Hej Birthe. Tak for en superinspirerende blog. Jeg sender dig også ofte en tanke. Må jeg som flere andre anbefale denne artikel:
  http://www.information.dk/475860
  Mange hilsner Marni


 14. Oct 28, 2013
  10:51 am

  Rikke

  Se dette link: http://linedambulow.dk/index.php/kraeft-ernaering

  En ny bog til småt spisende kræftramte..

  Velbekomme

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!