Newyorkerbyheart

Produkttest: Thai suppe fra Karolines Køkken…………

Thai Suppe fra Karolines Køkken………………

Kyllingekødboller klar til at blive bagt……….

De færdige kødboller kommes i den varme suppe og så er det klar til servering………..

For et stykke tid siden blev jeg spurgt om jeg ville afprøve en ny Thai Suppe fra Karolines Køkken og det sagde jeg ja til. Jeg tænkte at det ville være dejligt at have noget let at lave, en dag hvor kræfterne ikke rakte til noget videre. Jeg valgte at lave nogle kyllingekødboller, som jeg kom i, for at få noget fyldt i suppen. Det ville også have været dejligt med det grøntsager, men mine kræfter rakte ikke længere end til kødboller.

Kyllingekødboller til Thai suppe, 4 pers:

400 g hakket kyllingekød

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

salt, friskkværnet peber

1 spsk. sød chilisauce

1 æg

lidt mel

Rør det hele sammen til en fars, som dækkes til og stilles på køl i ½ time. Tag farsen ud og form til små kødboller, som sættes på bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 15 minutter (alt efter størrelse) ved 175 grader varmluft. Varm imens suppen op. Når kødbollerne er gennembagte, kommes de i og så er det klar til servering.

Bedømmelse:

Jeg brød mig ikke om suppen. Den smagte underligt og sådan lidt syntetisk syntes jeg. Kæresten spiste tilgengæld glad og gerne af den og syntes at den smagte udemærket.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Oct 14, 2013
  9:29 pm

  Deborah

  Jeg vil sige så meget, at købesupper efter min erfaring aldrig næsten er så gode som hjemmelavet. Den eneste jeg her oplevet være det, er en færdig tomtatsuppe fra Knorr, som jeg til gengæld godt vil anbefale dig til de dumme dage.


 2. Oct 15, 2013
  10:07 am

  Cook Valley

  Jeg synes, at det er rigtig godt gået, at du siger din ærlige mening omkring produktet. Jeg har fuld forståelse for, at nogle dage bare er “Dolmiodage” – især i din situation. Og alligevel har du overskud til at supplere med hjemmelavede kyllingekødboller. Godt gået!

  Venligst Birte


 3. Oct 15, 2013
  11:12 am

  Louise Jensen

  Vi har købt denne suppe til i aften. Jeg selv er noget skeptisk men tror mere, det er noget for kæresten. Det bliver spændende at se, om vores oplevelse er den samme som jeres. God idé med kyllingekødboller, det kan være, jeg efterligner den. 🙂
  Jeg kan lige nævne, at den krydrede tomatsuppe fra Karolines (tror den hedder Toskansk) er ganske udmærket, når det skal være rigtig nemt.


 4. Oct 15, 2013
  12:17 pm

  hvadskalvibage/Mette

  Er heller ikke til så mange købesupper – undtaget Mou’s karrysuppe.

  Men vil da klart overveje at lave en omgang kyllingekødboller til næste gang vi får hjemmelavet suppe. Kan nemlig slet ikke lide købeversion af “kød”boller


 5. Oct 15, 2013
  4:15 pm

  Anette Jensen

  Altså lige den der thai suppe skulle mig og min søn have igår. Men vi endte med og hælde den ud i vasken. Hold da op en underlig smag af gammel varm sur mælk.
  Har aldrig smagt en thai suppe så ringe.
  Kødbollerne skal da prøves. Men jeg ville nok trille dem som pebernødder en lang pølse og skære den ud i små stykker.

  Til slut vil jeg lige sige : Gud hvor jeg bare elsker og komme forbi din side 🙂


 6. Oct 16, 2013
  4:13 pm

  Karen

  Ja, overrasket er jeg ikke over, at thaisuppen ikke smagte ‘thaisk’. Karoline ville aldrig bruge den mængde chili og andre gode ting, der skal i en rigtig thaisuppe fra Thailand 🙂 Men dine kyllingeboller ser lækre ud! 😀

  Mange hilsener, Karen


 7. Oct 17, 2013
  8:06 pm

  Signe

  Er fuldstændig uenig. Jeg synes den var fantastisk! – Jeg supperede med lynstegte peberfrugter og noget hamburgeryg-rest stegt med ingefær og så ellers i suppen. Men ok, jeg er en sucker med alt der er eller bare minder om indisk/thailandsk mad 🙂
  Mange hilsner fra Signe


 8. Oct 18, 2013
  11:56 am

  Henriette Stengaard

  Hej
  Jeg har fulgt din blog på det sidste. Jeg er selv syg, og min mand har diabetes – så vi er udfordret på maden vi spiser.
  Tak fordi du har smagt på suppen, som kunne ha været et godt nemt måltid. Efterhånden har jeg accepteret at jeg altid skal ha en lys kyllingefond i fryseren – så kan jeg hurtigt lave en god suppe.
  MEN stadig – ville ønske der fandtes god færdige madretter.
  (Ved jeg er meget kræsen mad smag)
  Hilsen Henriette


 9. Oct 18, 2013
  8:27 pm

  Louise (regnbuebarnetvigga.dk)

  Som andre er min erfaring med købesupper også ringe. Med undtagelse er de der økologiske man køber på en bøtte. Jeg kan selvfølgelig ikke huske, hvad de hedder men de kan i hvert fald købes i Irma.


 10. Dec 18, 2013
  9:02 pm

  Jane B

  Jeg er helt enig med dig i at suppen smager syntetisk. Har man travlt en dag og bare vil lave noget nemt , men godt, kan jeg anbefale “EmmasThai suppe” (kan købes i Kvickly) tilsæt forskellige rodfrugter i tern og lad det koge i ca. 20 minutter. Tilsæt herefter 200-300 gram rejer og server, en udemærket let ret, i disse kolde måneder.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!