Newyorkerbyheart

Godt nytår!

31 december , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Nytår - Tags:

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt, fredfyldt og lykkeligt nytår og jeg håber at I alle kommer godt ind i 2014.

Endnu et år er gået. For mit vedkommende har det været lidt mindre turbulent end sidste år, hvor både min kogebog og kræft spillede store roller. I år har det “kun” været kræft.
Kort tid efter jeg var færdig med 1. Omgang kemo, måtte jeg i gang med at få stråler. Efter strålerne gik der en rum tid, inden det blev besluttet at jeg skulle i gang med endnu endnu en omgang kemo. En anden slags kemo end den første og denne gang tabte jeg alt mit hår – også øjenvipper og -bryn.

Ellers har året budt på en dejlig sommer, som jeg nød i fulde drag og vi havde nogle skønne oplevelser rundt om i Jylland. Det var gode tider.

Jeg har også tilbragt skønne timer i selskab med lille, lækre Clara. Hun har udviklet sig så meget og bliver stor alt for hurtigt. Hun er så livsbekræftende og jeg elsker at være sammen med hende. Jeg var også så heldig at være sammen med hende juleaften, som var en rigtig dejlig aften. Vi var 7 voksne og så lille Clara. Lille Clara delte alle pakkerne ud, efter hun havde fået at vide hvem de var til. Jeg holdt ud til 22.30, hvilket er sent for mig, der normalt går i seng mellem klokken 21.30 – 22.00.

2013 blev også året hvor jeg har oplevet “skrive krise” i forhold til bloggen. Jeg har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle skrive og jeg poster ikke indlæg som førhen.
Det er svært når maden vi får ikke er videre inspirerede og jeg ikke oplever det helt store i hverdagen.

Jeg håber at I derude har haft et godt år at se tilbage til og at I glæder jer til at tage hul på et nyt. Et nyt, rent og fint blad i kalenderen kan der slås op på og alverdens oplevelser ligger derude og venter på os.
TAK fordi I har fulgt mig herinde, i både tykt og tyndt. Det er så overvældende – og dejlig – al den positive energi og tanker I retter mod mig. Det er noget jeg er meget taknemmelig for. Jeg håber at I også vil følge med herinde i 2014.

Godt nytår til jer alle!

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 31, 2013
  12:20 pm

  Trunte2

  Det er meget inspirerende at følge dig og din kamp for helbredet. Dit mod, din svaghed, din styrke, din sorg og din glæde er så stærkt udtrykt, at det kun kan være et spark i rumpen til vi andre, uanset hvad vi måtte have at kæmpe med. Rigtig godt nyår til dig!!


 2. Dec 31, 2013
  2:25 pm

  Piskeriset

  I lige måde – må 2014 bringe gode, sjove og dejlige oplevelser. Jeg håber og ønsker det bedste for dig 🙂


 3. Dec 31, 2013
  4:48 pm

  Charlotte Lerche

  Kære Birthe
  Må det nye år give dig masser af medvind. Det må være din tur! Rigtig godt nytår til dig og tak for dit mod og din ærlige tilgang til liver.


 4. Dec 31, 2013
  5:23 pm

  Helle

  Kæreste Birthe ❤️
  Du og gemalen ønskes også et godt og lykkebringende nytår ❤️ Håber 2014 bliver dit år, hvor alt bliver nemmere og lettere ❤️
  Kh. Helle


 5. Dec 31, 2013
  7:41 pm

  Karin Jensen

  Godt Nytår til dig og dine med.. knus <3


 6. Dec 31, 2013
  9:34 pm

  Marianne hansen

  Rigtig godt Nytår til dig Birte. Har fulgt dig på din blog i flere år. Håber alt godt i det nye år.


 7. Dec 31, 2013
  11:09 pm

  EVA

  ET RIGTIG GODT NYTÅR FOR DIG – OG JEG SYNTES DU ER SÅ SEJ- K H EVA


 8. Jan 1, 2014
  1:29 am

  Nina

  Kære Birthe

  Du ønskes også et godt nytår, håber 2014 vil være et godt år for dig og din familie


 9. Jan 1, 2014
  2:30 pm

  Fru Kofoeds Køkken

  Din blog har været en af mine yndlings i mange år. Jeg glæder mig, hver gang du trodser kræften og skriver et indlæg! Tak! Og godt nytår!
  Vh Louie


 10. Jan 1, 2014
  2:42 pm

  Pernille

  Glædelig nytår til dig også 🙂

  Din blog er meget inspirerende og det var dig, som gjorde mig opmærksom på yogalates. Jeg har hevet træningsdvd’erne frem her i juleferien og er gået i gang med dem igen. Det er skønt at få strukket godt ud 🙂


 11. Jan 2, 2014
  4:35 pm

  Birgitte B

  Godt nytår til jer også. Håber på det bedste for dig i 2014


 12. Jan 2, 2014
  7:48 pm

  Lene Olsen

  Sender de varmeste nytårshilsner til dig og din familie med ønsket om, I får et år med gode og smukke oplevelser.
  ☆ º ` `•.¸.•´ ` º ☆.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`☆.¸♥
  “Glæden er som et lys
  – tænder du det for andre, falder dets skin tilbage på dig selv”. – (Carit Etlar)
  *♥.¸¸.•´¯`*♥.¸¸.•´¯`☆¨☆´¯`*♥.¸¸.•´¯`*•.¸¸.♥*

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!