Newyorkerbyheart

Jeg er her endnu………….

16 december , 2013 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: ,

I skal ikke være nervøse,  jeg er her endnu. Men tak til alle jer der har sendt mig en hilsen for at høre om jeg er ok. Jeg er ok, jeg har det rimelig godt og går bare og venter på at jeg skal have den sidst kemo i morgen. Jeg glæder mig til at få det overstået. Min krop er træt og trænger til hvile og til at få en pause fra kemoen, som tærer hårdt på den.

Mht til bloggen så er det som om jeg mangler ord at skrive. Jeg oplever jo ikke så meget andet end mit hjems 4 vægge, så der er ikke meget at hente. For første gang i mange år har jeg taget mig en ferie fra min blog og der har faktisk været helt dejligt. Jeg har side 2006 eller kun holdt fri i sommerferien, når vi har været væk, ellers har jeg skrevet (næsten) hver eneste dag, året rundt. Men pludselig befinder jeg mig et sted hvor jeg føler jeg ikke har noget at give videre – jeg mangler simpelthen ord.

Som I måske kan huske var jeg til en MR undersøgelse, hvor jeg ikke kunne holde tiden ud, fordi jeg fik klaustrofobi. Men billeder kunne heldigvis bruges alligevel og de viste at det ikke var kræft der sad omme i ryggen på mig, men en diskusprolaps. Så nu skal de se nærmere på den. Jeg har ikke rygsmerter hver dag, men jeg har hvis jeg står op lang tid eller sidder for længe ad gangen. Men jeg havde ikke troet at jeg havde en diskusprolaps.

Jeg skal nok holde jer opdateret herinde i hvad der sker i mit liv, men mine indlæg kommer nok med noget længere tid imellem end I har været vant til – med mindre jeg får inspiration til at lave mad igen.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Dec 16, 2013
  9:19 pm

  Marianne

  Kære Birthe! Mange ord eller ej, så er det altid dejligt lige at høre lidt fra dig. Selv om jeg ikke kender dig, er du ofte i mine tanker. Kh Marianne


 2. Dec 16, 2013
  9:32 pm

  Piskeriset

  Det er jeg glad for at høre – og jeg forstår godt, at du har nydt en ferie fra bloggen. Det tager jo trods alt også både tid og kræfter at opdatere hyppigt.

  Jeg krydser fingre for, at du kan nyde julen efter den overståede kemo. Julekram herfra 🙂


 3. Dec 17, 2013
  2:26 am

  Karin Jensen

  det er skönt at höre..det kun var en diskbrok..som det siges her..men en sån kan også märkes mer end godt er..
  håber du ikke får for mange mén af sidste tur denne i denne serie og at du får en rimlig god jul, hvor i nok ska träffe dine niecer..håber jeg..her kör det stille og roligt ..det lir som det blir…helt enkelt..og tid at restaurereså godt det nu går.. vil gerna ha bare lige lidt sne..men alt er grönt..det er öv..men ja så er det farbart..knus og kram til dig.. <3


 4. Dec 17, 2013
  7:57 pm

  Birgitte

  Jeg synes, det er så flot, at du overhovedet orker at skrive noget som helst, og jeg synes ikke, du skal have dårlig samvittighed over ikke at skrive så ofte. Håber kemoen denne gang får sparket kræften helt ned i kælderen, og at du får det godt, når sidste omgang er overstået. Håber du får en dejlig jul og at 2014 bliver et godt år for dig og dine. Kh Birgitte


 5. Dec 18, 2013
  9:06 am

  Tenna Quistgaard

  Jeg har sendt dig mange tanker! Godt at høre at der er ro på, jeg håber du finder kræfter og overskud til at nyde julen 🙂


 6. Dec 18, 2013
  12:56 pm

  Deborah

  Det var dejligt med en update. Jeg har også tænkt på dig, men ville ikke skrive til dig. Nu vi er så tæt på, vil jeg ønske dig og kæresten en rigtig dejlig Jul og et godt og lykkebringende Nytår.


 7. Dec 18, 2013
  1:09 pm

  Helle Christine Kildegård

  Kære Birthe, hvor er det dejligt at høre at du stadig er med os. Selv om vi jo nok er de fleste læsere som aldrig har mødt dig, så føler vi jo vi kender dig og følger godt med både her og på facebook mv. Helt utroligt en diskusprolaps ikke er opdaget før, men så desto bedre var det godt du kom igennem MR-scanningen og lægerne har en mulighed for at gøre noget ved de smerter.
  Jeg håber, du har kræfter til at hygge med familien og som læser sætter jeg stor pris på dine indlæg. Det kunne også dreje sig om de bøger, du læser, din kat eller blot genindlæsning af tidligere opskrifter.
  Ønske om en glædelig jul til dig og familien – og så slut med den kemo.
  Et virtuelt knus herfra, Helle 🙂


 8. Dec 18, 2013
  1:17 pm

  Pia Aagaard rasmussen

  Kære Birthe. Dejligt at høre fra dig. Jeg havde godt nok gået og tænkt på dig, og hvordan du mon havde det. Det eneste du må love mig og alle dine læsere er ikke at tænke på os, men kun koncentrere dig om dit eget ve og vel. I din situation er det helt okay at tænke på sig selv og KUN sig selv. Ønsker dig og din familie den bedste jul og så håber jeg at år 2014 må blive dit år. 🙂 Alt det bedste for dig <3
  Kram fra mig til dig Pia


 9. Dec 18, 2013
  1:44 pm

  Marianne Klockmann

  Kære Birthe
  Dejligt at høre fra dig, jeg har været lidt bekymret. Godt at du tager dig nogle selvvalgte pauser, og mærker efter hvad du har brug for.
  Knus fra Marianne


 10. Dec 18, 2013
  1:55 pm

  Marianne M

  DEJLIGT, at du er her endnu, søde Birthe 🙂 :-).
  Jeg får lyst til at sige HURRA, at du “kun” har en diskusprolaps i ryggen – men du ved, hvad jeg mener :-).
  Jeg ønsker dig og din familie og bøllemissen en rigtig dejlig og fredfyldt jul – og ønsker dig alt godt i det nye år. Stort knus <3


 11. Dec 18, 2013
  2:57 pm

  Rikke

  Sjovt at du lige skulle opdatere nu, for jeg tænkte faktisk i formiddags på at det var længe siden jeg havde set en opdatering fra dig på min Facebook-væg.

  Dejligt at du giver livstegn fra dig.
  Hvis du ikke har lyst til at skrive om mad, kunne du måske bruge os til at læsse af på omkring din kræftsygdom 🙂


 12. Dec 18, 2013
  3:03 pm

  Heidi

  Dejligt og læse du har det ok… Pas godt på dig selv… 🙂


 13. Dec 18, 2013
  6:25 pm

  Anna

  Kære Birthe, Vi er rigtig mange, som interesserer os for dig og dit liv og alt det, du kæmper med. Så når du pludselig bliver tavs, bliver vi jo bekymrede. Du er en perle, så varmt et menneske. Vi ønsker dig alt det bedste. Ønsker, at du og kæresten må få en virkelig god jul. Giv lille, lækre Clara et knus fra os. Også din kat! Stort knus fra mig til jer.


 14. Dec 18, 2013
  10:47 pm

  Kimie

  Kære Birthe,
  Dejligt at høre fra dig igen. Jeg kan godt forstå, at det ind imellem må være svært at skulle skrive opdateringer – jeg synes nu, at du gør det rigtig godt, også selvom der kan gå lidt tid nogle gange.
  Tænkte sådan på dig her den anden dag, da jeg brugte din skønne kogebog 🙂
  Hav det nu rigtig godt! Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig 🙂


 15. Dec 19, 2013
  5:28 pm

  Martin B. Kristiansen

  Det er dejligt at hører fra dig igen. 🙂
  Glædelig jul og godt nytår til jer begge.


 16. Dec 19, 2013
  5:35 pm

  jonna bang lund

  Kære Birthe
  Hvor var jeg glad da jeg så livstegn fra dig i dag, jeg tænker meget på dig, selvom jeg aldrig har mødt dig in real life, men du er med mig hver aften inden jeg lægger mig til at sove, jeg beder Gud være med dig og har gjort det siden du fik din diagnose, jeg kan ikke bede om noget bestemt, for det er jo op til Herren, hvad der skal ske, men jeg beder om at du må kunne føle hans Nærhed og komme til tro inden du skal hjem til >Ham, jeg er en ældre dame, så jeg tænker jo også meget over hvor lang tid jeg har igen, men jeg tror at Gud lader mig blive her på jorden så længe han har brug for mig her, og så kalder han mig hjem, når han syntes tid er. jeg har forøvrigt købt din bog, men den ligger nede på posthuset, jeg skal ha’ den hentet, jeg er dårligt gående og lever med smerter hver dag, så jeg har virkelig følt med dig, jeg glæder mig helt vildt til at få din bog, det er julegave til mig selv….hahaha, man skal være god ved sig selv så længe man har sig. Jeg ønsker dig og din mand og familie en rigtig glædelig jul og alt det bedste i det nye år, alle de kærligste hilsner fra Jonna


 17. Dec 20, 2013
  12:13 pm

  Lene Olsen

  Var lige et smut forbi din side og blev igen bekræftet i at du er en fantastisk sej kvinde.
  Sender dig mange tanker og juleknus med ønsket om du får nogle dejlige og hyggelige juledage med dem du holder af – Glædelig jul.


 18. Dec 20, 2013
  10:00 pm

  Tina

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Må du nyde den så godt du kan i fred og ro… Mange hilsner fra Tina


 19. Dec 21, 2013
  4:38 pm

  Victoria Sommer

  Kære Birthe,

  jeg startede med at læse din blog pga maden, men nu er dine tanker omkring de udfordringer du nu står i. Jeg er leder for en stor gruppe og har fulgt flere medarbejder, mens de har kæmpet med cancer. Har haft nogle virkelig givende samtaler med dem omkring livet og døden. Jeg kommer sikkert til at følge medarbejder med cancer igen og din blog giver mig så meget indsigt i et liv hvor der kæmpes. Din fortælling er med til at gøre det nemmere for mig at snakke om alt det svære. Så jeg vil takke dig mange gange, for at du har valgt at lade os udenforstående kigge med i din kamp.

  En glædelig jul og et godt nytår til dig fra mig

  mange hilsner Victoria


 20. Dec 24, 2013
  1:28 pm

  Michele

  Det vigtige er ikke hvor ofte du skriver….det er at du stadig er her og kæmper

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!