Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: Hospitalsophold…….

30 marts , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: , ,

Jeg har været en tur forbi hospitalet, siden jeg har skrevet herinde sidst. Mit kateter har været så utæt og har virkelig været træls. Et utæt kateter er bare ikke sjovt.

Jeg har længe haft lidt rallen for brystet når jeg har trukket vejret, men jeg har ikke reageret på det, fordi jeg ikke har haft feber. Tanken om lungebetændelse har dog krydset min tankegang. I forrige uge havde jeg en enkelt dag hvor jeg havde 38,9, men det forsvandt igen i løbet af natten.

Jeg kontaktede Fredericia sygehus, fordi mit kateter var utæt hele tiden. Kæresten kørte mig og det var vist meget godt. Jeg var helt fortumlet, talte sort og små sov i det hele taget hele tiden. Der er nogle timer som er helt væk fra min hukommelse, de siger det er pga min infektion. Men jeg blev altså indlagt i Fredericia, fik skiftet mit kateter og så ville de lige se det på om jeg også skulle have skiftet det indvendige kateter. Jeg fik at vide at jeg både havde blære- og lungebetændelse og skulle i behandling med antibiotika med det samme. Jeg blev i Fredericia til næste dag, hvor de blev enige med sig selv om ikke at skifte mit kateter. Men jeg skulle forsætte antibiotika, så jeg blev kørt til Kolding, hvor jeg helst ville forsætte min indlæggelse.
I Kolding er der sket fornyelse. Gynækologisk afdeling er blevet slået sammen med barselsgangen, så de et flyttet rent fysisk. Men personalet er det samme. Jeg var indlagt i Kolding i et døgnstid, inden jeg blev udskrevet. Jeg blev udskrevet med 2 slags penicillin, som jeg skal forsætte med i nogle dage. Jeg skal også være bedre til at bruge mit iltapperat. Da jeg blev indlagt lå min iltning af blodet nede på 83. Jeg kan også stadig mærke lungebetændelsen, men jeg håber det snart vender.

I dag har Inger været på besøg – hun er den ene af de to sygeplejersker der var med os i Paris. Jeg glæder mig altid til hendes besøg, det er så hyggeligt. Tænk at hun gider køre helt hertil fra Odense, på hendes fridag. Vi kørte til Ribe i dag og spiste frokost på Quedens Gård. Selv om jeg stadig er lidt hæmmet af min lungebetændelse, så har jeg nydt dagen i fulde drag. Tak Inger, jeg værdsætter vores venskab.

Mit hår er nu blevet så langt, så jeg kan gå uden hue, det vokser virkelig hurtigt synes jeg.

Print Friendly
Tilbage

11 kommentarer


 1. Mar 17, 2014
  10:14 pm

  Christel Skov

  Vil ønske dig en snarlig og rigtig god bedring, håber foråret snart er rigtigt på vej så du kan komme helt til hægterne!


 2. Mar 17, 2014
  11:35 pm

  Ane Helene Larsen

  En lungebetændelse skal man ikke spøge med. Dejligt at høre det går fremad. :-);-)


 3. Mar 18, 2014
  1:39 am

  Tina - omme i London

  Dejligt at hoere at du har det bedre igen. Blaere OG lungebetaendelse lyder godt nok ubehageligt!


 4. Mar 18, 2014
  5:00 am

  Pernille

  Tag evt. en gang mælkesyrebakterier af god kvalitet(helsebutikkens) ovenpå penicillinkuren. Den er effektiv, men slår også de gode bakterier ned.
  Rigtig god og hurtig bedring.
  De bedste hilsner, P.


 5. Mar 18, 2014
  6:35 am

  Rikke L. Møller

  Hejsa 🙂 Trods en lungebetændelse, blærebetændelse og indlæggelse, så er det dejligt, at læse at du havde en dejlig dag og hyggede dig. God bedring :-)KH. Rikke


 6. Mar 18, 2014
  8:13 am

  Anna

  Kære Birthe, Vi er rigtig, rigtig mange, der følger dig, og som ønsker dig alt godt. Dit enestående humør … og dine vidunderlige opskrifter … giver os smil på læben. Vi ønsker dig alt det bedste. Stort KNUS herfra. Anna


 7. Mar 18, 2014
  10:14 am

  Lene B

  Godt du er hjemme igen, og får tid til at slappe godt af, og komme dig. Dejligt du også havde en god dag i Ribe, en af DK’s smukkeste mindre byer.

  I mens du har ligget på hospitalet, har jeg IGEN lavet din superlækre gulerodskage fra New Orleans, og ja, englene synger hver gang, både min teenager og jeg er faldet pladask for den.

  Har selv en personlig blog, og har du lyst, er du velkommen til at kigge ind. :0))

  Rigtig god bedring til dig. Tænker på dig, når jeg sidder og spiser rester, af kagen under min egen influenZa i denne uge. MUMS. Den er virkelig god. :0))

  mange tanker og hilsner Lene B.

  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/2014/03/gulerodskage-fra-new-orleans-og-forars.html


 8. Mar 18, 2014
  8:25 pm

  Majbritt Hvilsom

  Kære Birthe
  Hvor er det dejlig at høre, at du trodser sygdom og nyder livet på dine præmisser 🙂 Jeg har sjældent “mødt” et menneske som dig, som tør vise sin sårbarhed i alle aspekter af livet. Du har en stor personlighed! Rigtig god bedring og masser af positiv energi til dig.
  Kram herfra


 9. Mar 18, 2014
  11:10 pm

  Piskeriset

  Pyha sikke en omgang. Godt at der også er plads til lyspunkter – såsom besøg af venner. Dejligt at hårpragten er ved at være tilbage 🙂


 10. Mar 19, 2014
  2:08 am

  Miriam

  Med al den snak om ligeglade sygeplejersker er det vel nok skønt at læse om kvinder som Inger!


 11. Mar 22, 2014
  8:56 pm

  Frank

  Hej,
  Håber at der trods sygdom snart bliver plads til nye spændende amerikanske opskrifter. Jeg har desværre endnu ikke din kogebog, men besøger ofte din blog i håbet om “madnyt”.
  Alt det bedste.
  Frank

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!