Newyorkerbyheart

Intet nyt er godt nyt………

25 april , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: , ,

Det siges at intet nyt er godt nyt – sådan er det også i mit tilfælde – eller i hvert fald nogenlunde.

Jeg blev indlagt igen Skærtorsdag, men heldigvis udskrevet igen Langfredag. Min lungebetændelse er noget sejlivet og vil ikke rigtig slippe sit tag i mig. Jeg kæmpede for at få luft. Det viste sig også at min evne at ilte mit blod var for lav. Den skal helst være omkring 100 og jeg lå på 83. Jeg blev koblet på ilt og jeg har været på ilt lige siden. Jeg har iltmaskine herhjemme og en lang slange så jeg kan gå rundt i hele huset. Jeg har også fået mogle flasker ilt, så jeg har ilt med når vi skal ud. Det er selvfølgelig lidt træls at have en slange slæbende efter sig hele. Men det er eller ikke sjovt at være uden ilt og ikke kunne få navnet.
Generelt har jeg skrantet lidt og det er som om mit almene helbred er blevet dårligere. Det giver nogle lidt dystre tanker hos mig. Jeg har tænkt om det her er den langsomme vej mod enden. Jeg tænker også om det er kræften der har spredt sig.
I går var jeg i Odense for at få en CT- scanning, den får jeg svar på den 7. maj, hvor vi skal over til samtale. Jeg ville ønske at der ikke gik så lang tid, for jeg er jo spændt på resultatet.

Mit hår gror og gror, snart må jeg til frisør for lige at få klippet det lidt i form.

Jeg er ked af at jeg forsømmer jer så meget herinde. Jeg ved ikke rigtig hvad der sker, men lysten til at blogge er der bare ikke lige nu. Der vil komme lidt i ny og næ, jeg glemmer jer ikke helt, det lover jeg. Jeg har også nogle opskrifter der ligger og skal skrives ind.

I morgen kommer min Mama og jeg glæder mig helt vildt, det bliver så dejligt at se hende igen.

Print Friendly
Tilbage

17 kommentarer


 1. Apr 25, 2014
  1:26 pm

  Heidi

  Det vigtigste må så absolut være at du først og fremmest tænker på dig selv…. Det er en forfærdelig sygdom din krop er blevet angrebet af, og det kræver ro og hvile… Og det overskud der så er tilstede, skal så først og fremmest bruges på din nære familie og omgangskreds… Mange tanker og gode raske energier fra mig til dig, ønsker dig alt det bedste.. :0)


 2. Apr 25, 2014
  1:26 pm

  Karen

  Vi glemmer heller ikke dig, Birthe 🙂 Du har lov til at gå lidt i hi. Skønt, at din Mama kommer – det bliver dejligt for jeg begge to. God weekend!

  Knus, Karen


 3. Apr 25, 2014
  1:55 pm

  Karin Jensen

  Godt att höre lidt fra dig..håber du virkelig tänker på dig nu og nyd dagene med din Mamma..knus og kram her fra og intet nyt er godt nyt her fra også.. <3


 4. Apr 25, 2014
  2:10 pm

  Ghita Olesen

  Nej. Jeg glemmer dig heller ikke . Og synes det vigtigste er, at du har det ro, du har brug for. Men synes det må være et godt tegn, at dit hår snart skal klippes. 🙂 Rigtig god weekend.
  Knus Ghita


 5. Apr 25, 2014
  2:59 pm

  Anna

  Kære Birthe, Det vigtigste er, at du først og fremmest tænker på dig selv. Vi andre skal nok klare os. Som du ved, er vi rigtig mange, der tænker på dig og sender dig masser af gode vibrationer og kærlige tanker. Du er en lille solstråle! Knus fra mig.


 6. Apr 25, 2014
  6:33 pm

  Annette

  Kære Birthe!
  Jeg ønsker dig og din elskede Mama nogle skønne dage sammen.
  Det er flot hun er så flittig til at besøge dig,nu du ikke har kræfterne til at rejse så langt.
  jeg nyder når du skriver nyt på bloggen men forstår også kræfterne kan være små og så er det vigtigere du bruger dem på dine kære.


 7. Apr 25, 2014
  8:30 pm

  Tenna Quistgaard

  Dejligt med en lille Update, jeg har sådan tænkt på dig!
  For tre uger siden fik jeg din bog i gave til mit polterabend, den bedste gave længe!!
  Gode tanker til dig!
  (Og igen tak for din fantastiske blog som jeg har fulgt på sidelinien igennem flere år, det er altid her jeg kigger først efter lækre opskrifter


 8. Apr 26, 2014
  12:29 am

  Lene Olsen

  Dejligt at høre nyt fra dig – lidt eller meget er underordnet.Du har lov til at gå lidt i hi, for din sygdom kræver din opmærksomhed og det overskud du måtte have. Skønt, at din Mama kommer på besøg – det bliver dejligt for jeg begge to. God weekend og mange kærlige tanker til jer!
  <3 <3 <3

  Read more: http://www.newyorkerbyheart.com/2014/04/intet-nyt-er-godt-nyt.html#ixzz2zwJqGLiu


 9. Apr 26, 2014
  3:59 pm

  Jannie

  Kære Birthe.
  Tak for din opdate. Jeg er også fan af dig og dine opskrifter;0) og jeg har fulgt med i dit liv herinde på sidelinien. Du giver så meget af dig selv trods sygdom og hårde dage, hvilket er meget beundringsværdigt. Tak!
  Jeg sender dig og din familie varme og positive tanker<3


 10. Apr 28, 2014
  7:48 am

  Jane

  Kære Birthe,

  Selvfølgelig glemmer du os ikke helt – vi glemmer bestemt heller ikke dig. Det er så forståeligt, at du ikke har overskud og lyst til at blogge. Men det er nu alligevel dejligt, at der er en lille update, når man kigger forbi din side.
  Hvor er det træls for dig at du har skrantet sådan, men selv om det er lidt irriterende at slæbe rundt med en slange efter sig, så er det jo det vigtigste at du kan få luft.
  Håber også du har lidt energi til at nyde vejret, det er i hvert fald lige før sådan et dejligt forårsvejr med solskin og blå himmel kan give energi i sig selv.

  Håber du bliver lidt mere frisk til din Mama kommer på besøg, så I rigtig kan nyde det sammen.
  De kærligste hilsner !


 11. Apr 28, 2014
  8:36 am

  Lotte

  Kære Birthe

  Du er ofte i mine tanker og jeg er ked af at høre, at du har det skidt i øjeblikket. Det er aldrig rart at have døden med som sidekammerat. Jeg har desværre ikke nogle bevingede ord der kan gøre den proces du er i lige nu nemmere og det meste ville vel i virkeligheden også lyde som en kliché…

  Jeg håber at det hele bliver lidt nemmere for dig, uanset hvilken retning du er på vej i og forvisser dig samtidig om at vi er rigtig mange der ønsker dig det bedste og forsøger at sende positiv energi i din retning.

  God bedring!

  De bedste hilsener fra Lotte


 12. Apr 28, 2014
  2:37 pm

  Pia Hjort Andersen

  Hej kære Birthe

  Jeg har fulgt din blog i nogen år nu, du er utrolig dygtig!
  Du er også bare så sej at du så åbent kan fortælle om din sygdom, jeg håber det bedst for dig og sender en masse virtuelle positive og healene tanker herfra Sydgrønland.

  Mange knus og rigtig god bedring ♥
  Pia fra sydgrønland


 13. Apr 28, 2014
  7:59 pm

  Ravfood

  Kære Birthe
  Dejligt at høre fra dig i ny og næ. Jeg tænker på dig, hvergang jeg bager din Manhattan Style Strawberry Cheesecake, som er min absolut yndlingskage.
  Pas rigtig godt på dig selv.
  Kh Kathe <3


 14. May 1, 2014
  8:11 pm

  Frank

  Alt det bedste til dig!


 15. May 1, 2014
  9:13 pm

  Lene B

  Helbredet kommer i første række, altid, så pas rigtig godt på dig selv.

  Du skal blogge for din egen skyld, og kun når du har lyst og energi.

  Dagens blogindlæg handler bl.a. om din skønne kogebog, som jeg har lånt på biblioteket, og jeg skal helt sikkert lave den lækre macaroni salat til min søns Bornholmertur i næste uge.

  du er velkommen til, at læse med.

  smil Lene. .0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/2014_05_01_archive.html


 16. May 5, 2014
  1:18 pm

  Rikke

  Kære Birthe

  Håber du har nydt dagene med din mama <3

  Vil sende dig alle mine varmeste tanker når jeg i aften steger bøfferne til dine "Philly Cheesesteak Sandwich" fra din bog – lige nøjagtig den sandwich er blevet en tradition herhjemme 1 gang om ugen.

  Masser lys din vej
  Rikke


 17. May 13, 2014
  9:01 pm

  Gitte

  Jeg er stødt på din blog ved en tilfældighed, men er blevet meget grebet af din historie. Tak for at du deler dine tanker -Du er utroligt god til at sætte ord på dem.
  Jeg arbejder på en kræftafdeling, og dine oplevelser er en fortvivlende, men vigtig, påmindelse om, at udfordringer og hændelser, som bliver hverdag/rutine for os fagpersoner, kan være livsforandrende, grænseoverskridende og uoverskuelige for den enkelte, unikke patient.
  Du og dine kære ønskes alt det bedste!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!