Newyorkerbyheart

Kræftdagbog: indlagt igen……..

06 april , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: ,

Torsdag eftermiddag fik jeg lov til at blive udskrevet, efter at have været indlagt siden i søndags.
Jeg slås med en lungebetændelse, som ikke rigtig vil slippe. Jeg har fået antibiotika via iv – altså gennem drop – 3 gange om dagen.

Jeg ringede ind til Kolding søndag, fordi der ikke havde været nogen forbedring i min lungebetændelse, selvom jeg havde været igennem 2 forskellig slags penicillin. Som sædvanlig blev jeg modtaget med åbne arme og en enestue. Gynækologisk sengeafsnit er blevet flyttet og deler nu plads med barselsgangen. Men personalet er stadigvæk de samme søde sygeplejersker. De er så søde og opmærksomme. De har altid tid til en lille snak og så er de hjælpsomme med alt. Jeg kender jo efterhånden alle sygeplejerskerne, så det er helt hjemligt at blive indlagt. Dagene på sygehuset gik hurtigt, for jeg sov rigtig meget. Jeg havde også besøg af af kærestens søster, lille Clara og min svigermor.

Men torsdag kunne jeg også mærke, at nu var jeg klar til at komme hjem og det kom jeg heldigvis.

Mit hår vokser og vokser, det er dejligt. Til gengæld er jeg ved at gå ud af mit gode skind over mit top kateter. Det er utæt hele tiden, hvilket betyder at jeg må skifte tøj mange gange om dagen. Det er vitterlig TRÆLS!

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 7, 2014
  8:34 am

  Lene B

  Rigtig god bedring, og godt at sygeplejerskerne er søde og hjælpsomme.

  Håber snart du bliver frisk igen, og dejligt at læse, at håret vokser. Det er positivt. :))

  rigtig dejlig mandag.

  jeg skal på marked på onsdag, og jeg ved godt, hvilken kage jeg skal have med til arrangementet. Nemlig din lækre gulerodskage fra New Orleans, den er blevet en favorit herhjemme, og er sikker på, at den også er et hit blandt kunderne på markedet.

  smil Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/


 2. Apr 8, 2014
  7:22 pm

  Pernille

  Rigtig god bedring <3


 3. Apr 9, 2014
  4:07 pm

  Lene Olsen

  Sender dig varme tanker og en kærlig hilsen med ønsket om snarlig bedring. <3 🙂


 4. Apr 17, 2014
  12:25 am

  Luna

  Hej
  Jeg håber, du hurtigt kommer ovenpå igen.
  Jeg har selv haft kræft meget tæt inde på livet.
  Hvis du har lyst, vil du måske læse lidt af mit krimi manuskript på min blog? Udover at den indeholder gåder, mord og en kærlighedshistorie, handler den også om det at være ærlig overfor sig selv og sine omgivelser, når man er alvorlig syg. Den handler om tiden efter sygdommen, hvor det kan være svært at turde leve og turde give slip på angsten.

  Måske du har lyst til at være min testlæser og komme med gode råd og kritik?

  Knus fra Luna


 5. Apr 21, 2014
  4:57 pm

  Karin

  Rigtig god bedring, jeg håber du har været frisk nok til at nyde påsken og det gode vejr…
  Mange hilsener Karin


 6. Apr 25, 2014
  6:21 pm

  Pia

  Rigtig god bedring til dig!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!