Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: besøg fra USA…………

07 maj , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Mig og kræft - Tags:

Jeg havde det dejligste besøg af min Mama i sidste uge. Hun kom lørdag og tog afsted igen onsdag, meget tidligt om morgenen. Det var så dejligt at se hende igen og få masser af knus’er.
Vejret var så dejligt, så vi kunne sidde udenfor hver dag og hygge os. Vi spillede lidt kort og ellers lavede vi absolut intet, andet end at snakke. Tirsdag tog hun på udflugt sammen med kærestens mor. De var på Thurø, fordi den båd hun lige har købt er bygget der i 60’erne engang. Hun ville så gerne ned og se det, hvilket jeg godt kan forstå det. Min Mama og kæresten nød hinandens selskab og havde en rigtig god dag sammen.

Maden bød på nemme løsninger. Jeg lavede culottesteg en aften, kærestens mor lavede mad til os en aften, vi fik smørrebrød en aften og den sidste aften fik vi take-out fra den thailandske restaurant her i byen.

Dagene går alt for hurtigt og snart var det tid til at sige farvel, det er altid svært at tage afsked. Men jeg ser frem til efteråret, hvor hun kommer på besøg igen.

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. May 7, 2014
  3:58 pm

  Karin Jensen

  Lyder som du har haft nogle rigtige gode dage sammen med din mamma..og sikke et held i havde med vejret..pas nu godt på dig selv..knus her fra <3


 2. May 7, 2014
  4:04 pm

  Susanne Lænkholm

  Kære Birthe 🙂
  Hvor er det skønt at høre lidt fra dig igen – og så oven i købet med beretning fra Din Mama’s dejlige besøg, hvor I har delt god mad og ord…..kærlige gode og dybe samtaler kan man simpelthen leve længe på….
  Ønsker dig et fortsat rart forår..
  Kærligst Susanne


 3. May 7, 2014
  5:09 pm

  Rikke V

  Hvordan har du det?


 4. May 7, 2014
  5:12 pm

  Anna

  Hvor vi under dig at få besøg af din mama. Og vi er rigtig mange, der tænker på dig og sender mange gode tanker og vibrationer. Tak fordi du holder os underretet om, hvordan du har det. Knus Anna


 5. May 7, 2014
  9:43 pm

  Piskeriset

  Hvor er det dejligt at læse om ♥


 6. May 10, 2014
  3:14 pm

  jonna

  Dejligt du havde nogle gode dage med besøg af din mor.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!