Newyorkerbyheart

Kræft-dagbog: dårlig nyt…………..

13 maj , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Kræft, Mig og kræft - Tags: ,

I onsdags var kæresten og jeg Odense for at svar på min CT-scanning. Jeg var spændt og nervøs på samme tid. Jeg var optimistisk, fordi jeg har haft det godt i et par måneder, jeg var pessimistisk fordi jeg ikke har kunne komme mig over lungebetændelsen, hvilket gør at jeg går rundt med min iltslange hele tiden.
Men detvar desværre dårlige nyheder vi fik. Lægen sagde, at det var som kræften var eksploderet indeni mig, så jeg nu har kræft over det hele og som om det ikke var slemt nok så kunne de heller ikke tilbyde mig mere behandling. Jeg har prøvet alt der kunne prøves. Så jeg afsluttes nu fra OUH.

Vi vidste jo at den besked ville komme på et tidspunkt, men derfor er det stadig en voldsom besked at få. Jeg tror jeg blev lidt mundlam, jeg sagde i hvertfald ikke så meget.

Nu gælder det om leve hver dag, som var det den sidste, at få det meste ud af hver time, hvert minut. Mange ting har jeg jo på plads. Min begravelse er planlagt. Jeg har skrevet breve til de nærmeste og kæresten ved hvad jeg gerne vil have.

Jeg har dog ændret lidt standpunkt mht hospice. Jeg vil helst tilbringe min sidst tid på gynækologisk afdeling på Kolding Sygehus. Der kender jeg personalet og kan ikke forstille mig et bedre sted når nu det skal være.

Jeg er meget hæmmet af at være så afhængig af at kunne få ilt. Heldigvis har jeg transportabel ilt, men alligevel.

Print Friendly
Tilbage

72 kommentarer


 1. May 13, 2014
  9:45 pm

  Janni

  Hej, jeg kender dig ikke, men har fulgt dig i mange år, og har din kogebog, hvor er jeg ked af at høre de ikke kan gøre mere for dig. Håber du får det bedste ud af den sidste tid. Mange tanker herfra.


 2. May 13, 2014
  9:49 pm

  Anne

  Jeg er helt mundlam – virkelig ked af det på dine vegne 🙁 Kan slet ikk sætte mig ind i, hvor frygtelig en besked det er at få, jeg kan kun prøve at forestille mig det. Sender dig alverdens kærlighed og tanker. Kh Anne


 3. May 13, 2014
  9:50 pm

  Gull-Maj

  Har ingen ord som kan yde dig trøst, men vil sige en stille bøn i aften for dig og din familie og håbe på lindring..


 4. May 13, 2014
  9:51 pm

  Marianne

  Det gør mig usigeligt ondt. Ord er fattige lige nu, men jeg ønsker, at alle dine stunder vil være fyldt med kærlighed og nærhed.

  Mange tanker


 5. May 13, 2014
  10:00 pm

  Helle

  Åhh nej, søde Birthe !! Græder for og med dig. Sender en masse cyber knus og kram til dig, og håber det bedste


 6. May 13, 2014
  10:05 pm

  Helle Kühnau

  Ord er fattige i denne situation. Alle de bedste tanker til dig <3


 7. May 13, 2014
  10:08 pm

  Camilla

  Mine allerkærligste tanker og tak for alle dine gode bidrag.


 8. May 13, 2014
  10:40 pm

  Birgitte Larsson

  Lige nu ved jeg ikke lige hvad jeg skal skrive, er faktisk tom for ord, 🙁


 9. May 13, 2014
  10:53 pm

  Ditte Buus

  Hvor er det en beklagelig besked. Jeg er ked af det på dine vegne. Jeg håber det bedste, og ved fra tætteste hold, at åbenhed og afklaring mht dig sygdom gør livet knap så tungt at leve for de berørte.
  Jeg håber du har overskud til st skrive et par små beskeder på bloggen, så vi ved hvordan det går dig. Jeg ønsker dig ihvertfald alt det bedste.

  Mvh Ditte


 10. May 13, 2014
  10:53 pm

  Stine Villum

  Hvor er jeg virkelig oprindeligt ked af at læse dette. Ingen fortjener nogensinde at få den besked. Du virker som en skøn person og jeg beundrer dig, din tilgang til livet og den ro du virker til at beside.
  De bedste tanker, en bøn og en masse god karma
  – Stine


 11. May 13, 2014
  11:07 pm

  Dorte

  Øv Birthe, sikke en lortebesked at få 🙁 Det er jo lidt ligesom at få kræftdiagnosen en gang til.

  Jeg håber for dig at din sidste tid vil blive så nem som overhovedet muligt, uden for mange smerter. Jeg sender et stort kram til dig men også til din kærestemand, for det synes jeg i trænger til begge to.

  Jeg lærte dig at kende i tidernes morgen, da vi begge var aktive på jubii, og du skal vide, at jeg altid bruger dine opskrifter når der skal laves amerikansk mad her i huset <3

  Mange kærlige hilsner og tanker
  Dorte


 12. May 13, 2014
  11:09 pm

  Lise-P

  Ubegribelig dårlig nyhed, men hvor er din indstilling beundringsværdig!
  Jeg ønsker dig al mulig glæde og kærlighed mens du nyder livet.


 13. May 13, 2014
  11:15 pm

  Susanne Mikkelsen

  Åh, nej! Det gør mig ondt at høre!

  MEN – vær lige sød at tale med lederen af hospice.

  Jeg er selv terminal (ikke kræft) og vil slet ikke overveje at skulle slutte mine dage andre steder end på hospice. Bl.a. også fordi min far heldigvis døde på hospice for 2 år siden, specielt fordi jeg havde valgt at ville på hospice.

  Er du klar over hvor hurtigt dine stakkels kære bliver smidt ud, når/hvis du dør på et sygehus?

  Slutteligt – jeg håber, at du også bliver terminal i mange år!

  Kh
  Sus


 14. May 13, 2014
  11:17 pm

  Lene B.

  Kære sødeste dig <3

  ……… jeg har slet ikke ord!

  Jeg har så sent som i dag, været på biblioteket med din bog, og ja, ganske rigtigt fik jeg en regning fordi jeg fik afleveret den for sent, og stod på biblioteket og nedskrev en af dine opskrifter på din fantastiske nudel-salat, som jeg skulle købe ind til i dag, og som snart vises på min blog. Også Instagram, hvor jeg har sendt lidt billeder.

  Min teenager og jeg har nydt en fantastisk lækker salat med hanekylling. Min teenager sagde: NØJ, hvor ser den LÆKKER ud den salat, og hvor smager den godt, sammen med den økologiske hane-kylling.

  Jeg nævnte for ham, at det var fra den lækre kogebog New-Yorkerbyheart. Hun er så dygtig, og jeg fik en bøde, fordi jeg fik afleveret bogen for sent! Ha, han grinte af mig .0))

  Jeg har haft din bog med ned i mine kaffepauser i gården, og bladret sirligt i dine spændende opskrifter, set dine flotte billeder, og læst om dine oplevelser i USA og fulgt dit sygdoms-forløb.

  Uden at jeg kender dig personligt, har du været i mine tanker, og håbet det bedste for dig, fordi du er en fighter!

  Du er knyttet fast til min blog, så jeg har kunne følge dit forløb, og har lavet et blogindlæg med dig, og din bog. Du er en inspiration, og har besluttede nede på biblioteket, at NU må jeg få købt din bog. Den skal have en fast plads i mit køkken, så jeg kan bruge den igen og igen, der er mange opskrifter min teenager vil ELSKE, at jeg laver. :0)

  Jeg er rigtig rigtig ked af, at læse, at det var et nega-tivt resultat, og din krop er fyldt med kræft. Det gør mig rigtig ondt. Jeg har hele tiden troet på, at du ville komme dig, langsomt men sikkert, og med støtte fra både din familie og sygehuspersonalet, som er rigtig gode til, at passe dig, og som du føler dig tryg ved.

  Det er rigtig godt, at du kan sætte dit eget aftryk på den sidste tid, få skrevet de breve du gerne vil nå at skrive, og at din sidste tid vil blive et sted, hvor du føler dig tryg og i gode hænder. Sammen med din familie <3.

  Jeg har arbejdet med kræftpatienter i mit job som læge-sekretær, og ved som fagperson, hvor hård en tid du og din familie er i, dog uden at have kræft inde på livet selv som person.

  Alt det bedste i din sidste tid <3 Du er en stor inspiration for rigtig mange, og du har gjort det du elsker, at lave mad, og dele din store passion med mange passioneret madører rundt i hele verden.

  Din bog vil komme til at stå i mit køkken, og jeg vil tænke på dig, hver gang jeg laver en af dine inspirerende retter, og læse i din bog, og se dine flotte billeder i bogen. <3 <3

  Deler lige mit blogindlæg, hvor du indgår i det.

  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/2014/05/sma-glimt-fra-mit-hjem-med-nye-fund-og.html

  og nederst på min blog er knyttet alle de bloggere som jeg følger fast, inkluderet din i højre kolonne.

  KH Lene. :))


 15. May 13, 2014
  11:50 pm

  Chris

  Ja, livet er en gave vi kun har til låns. Jeg håber, at jeg, ligesom dig, kan få tiden til at afslutte min tid, med at få sagt farvel. Jeg håber også, at jeg bare ind imellem kan nyde livet som var det min sidste dag……. Men jeg ved jo også godt, at alt for mange dage ligger som perler på en snor i grå nuancer.
  Jeg beundrer din måde at takle din situation på. Jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne være så fattet……….. Eller lige smide verdens bedste kogebog på markedet…….. Hvor jeg i øvrigt stadig slås med at lave ægget rigtigt i eggs Benedict, eller at få ostetoppingen i cheesecaken til at stivne ordentligt.


 16. May 13, 2014
  11:54 pm

  Tina

  Tænker på dig og sender de bedste tanker…..


 17. May 14, 2014
  12:44 am

  Astrid

  Det kan godt være, at det ikke var nogen stor overraskelse at læse dette indlæg, men hold op hvor gjorde den mig ked af det. Din blog har jeg fulgt, før jeg vidste hvad en blog var og er så tit blevet inspireret. ØV! En stor, stor tak til dig og mange tanker til dig og dine kære.


 18. May 14, 2014
  2:14 am

  Trine H

  En hilsen fra en stille læser, sidder her en nattevagt stund og passer patienter på vejle sygehus.
  Tak for din ærlige blog, der tager os med bag kulissen i et så uretfærdigt forløb.
  Fra mig til dig, et digt af piet hein om at leve i nuet.

  “At leve i nuet er livets teknik –
  og alle folk gør deres bedste,
  men halvdelen vælger det nu, som gik,
  og halvdelen vælger det næste.

  Og det forrige nu og det kommende nu
  blir aldrig i livet presente,
  og alle folks levetid går sågu
  med bare at mindes og vente.

  For det nu, som er gået, er altid forbi,
  og det næste blir aldrig det rette.
  Næ, sørg for, at nuet, du lever i,
  éngang for altid er d e t t e.”

  Ønsker dig den aller lykkeligste tid af den du har tilbage. De kærligste hilsner, Trine.


 19. May 14, 2014
  4:49 am

  Helene Skovhus

  Kan ikke finde ord…. men sender dig det største kram og mange tanker,
  og tak for alle de gode opskrifter mm.


 20. May 14, 2014
  6:22 am

  Josefine

  Øj, en grim besked at få. Jeg sender de kærligste tanker til dig og hele din familie. Nyd alt hvad du gør, du er så sej!

  Et stor knus


 21. May 14, 2014
  6:57 am

  Camilla

  Hejsa.
  Har fuldt din blog igennem noget tid, da din historie fangede mig med det samme.
  Det rører mig dybt at høre nuværende status for din sygdom, og efter at have læst den, sidder jeg faktisk med tåre i øjnene. Sikke stærk du er! Jeg mistede min far til kræften, og kan sagtens sætte mig ind i hvordan dine elskede må have det. Jeg håber du får det bedste ud af den tid du har tilbage, og hvem ved, måske der sker et mirakel?
  Hilsen Camilla


 22. May 14, 2014
  7:01 am

  Heidi Olsen

  Hvor er det en trist nyhed, men hvor tager du det flot.


 23. May 14, 2014
  7:12 am

  Tenna Quistgaard

  Det var en barsk opdatering. Den opdatering man havde håbet aldrig ville komme.
  Du seje, smukke kvinde – jeg ønsker dig alt godt, kærlighed, tryghed og varme! Og en værdifuld tid med dem du holder af, inden du skal herfra.
  Det r svært st skrive noget meningsfuldt…
  Tanker herfra ❤️


 24. May 14, 2014
  7:16 am

  Maria Suh

  Hvilken trist besked. Alt det bedste her fra og masser af gode tanker.


 25. May 14, 2014
  7:23 am

  pernille

  Sender dig mine varmeste tanker..


 26. May 14, 2014
  7:44 am

  Karen

  Der er ingen ord, der dækker, Birthe, det er så…… ja, du ved, hvad jeg mener. Urimeligt, rædsomt og sørgeligt og en hel masse mere.
  Stort knus, Karen


 27. May 14, 2014
  7:58 am

  Louise

  Kære Birthe
  Puha, det var en væmmelig besked at få. Men ja, som du selv skriver, så gælder det om at leve livet. Jeg krydser fingre for, at sygdommen vil hæmme dig minst muligt i dit livsnyderi. Og tak fordi du deler åbent ud omkring dit forløb, det er meget stærkt og modigt gjort af dig <3
  Det bedste herfra 🙂
  Louise


 28. May 14, 2014
  8:11 am

  Memsen

  Kære seje Birthe.
  Ord slår ikke til….. Men det gør mig forfærdelig ondt at høre.
  Mange tanker herfra


 29. May 14, 2014
  8:28 am

  Katja Rørbeck

  Det er jeg ked af høre. Jeg håber at din sidste tid her bliver god og du mærker kærligheden fra både din familie, venner og dem der følger dig.


 30. May 14, 2014
  8:30 am

  Hanne og Per Troelsgaard

  Hej Birthe og Jan
  Talte med Jan den anden dag og nu skriver du det på blokken. Hvor er det utrolig trist og vores tanker er hos dig og Jan
  Knud Hanne og Per


 31. May 14, 2014
  9:02 am

  Christina

  Jeg har slet ikke ord… Jeg håber tiden fra nu bliver god og barmhjertig.


 32. May 14, 2014
  9:03 am

  Maja

  Det er jeg godt nok ked af at høre. Alt det bedste til dig!


 33. May 14, 2014
  9:15 am

  Rikkeprikke

  Det er jeg godt nok ked af at høre. Ved egentlig ikke, hvad jeg skal sige, jeg vil bare sende dig og familien nogle varme tanker og ønsker jer en god tid sammen ❤️


 34. May 14, 2014
  10:58 am

  Aia

  Hej Birthe
  Jeg har i mange år fulgt din færd her på bloggen, men har aldrig skrevet. Din blog er en livredder de dage hvor man kommer træt hjem og ikke har planlagt aftensmaden☺
  Jeg er fuld af beundring over det overskud og lyst til livet som du har formået at bibeholde under så prøvende omstændigheder. Jeg er på dine vegne utrolig glad for at du har fået en så god behandling på hospitalet og at du føler dig tryg der.
  Jeg er ked af at høre at sygdommen har spredt sig som den har. Jeg ønsker dig alt godt i den tid du har tilbage.
  Mvh

  Mvh aia


 35. May 14, 2014
  11:10 am

  Lise B

  Åh Birthe dog! Jeg håber på det bedst mulige forløb for dig og dine nærmeste. Masser af kram og kærlighed herfra!

  Knus Lise


 36. May 14, 2014
  11:38 am

  Lene Olsen

  Sender mange kærlige tanker til dig, der har beriget vi andre gennem din åbenhed og dit livsmod. Lige nu har du modtaget den værste besked af alle og uanset om den var ventet eller ej, så må den være svær at forholde sig til.
  Jeg mangler ord, men du skal vide, at jeg har haft stor glæde af din kogebog, dine opskrifter og dine mange indlæg på hjemmesiden.

  Johannes Møllehave har skrevet et digt: ”Lyset”

  Svært med trøstende ord,
  når du lever med smerten.
  Men du ta´r fejl, når du tror,
  du skal flygte fra verden.

  Du er det lys som blev tændt,
  du skal varme og lyse.
  Slukkes det lys som blev tændt,
  er der fler´der må fryse.

  Tro at livet fornyes,
  uden tro går det næppe.
  Ingen bør sætte sit lys
  under mismodets skæppe.

  Du er det lys der blev bragt,
  trods de tungeste dage.
  Husk hvad der engang blev sagt,
  sæt dit lys i en stage!

  Vantro er mismodets gys,
  pas på vægen og luen.
  Og lad det skinne dit lys,
  for dem alle i stuen.

  Varme knus og tusind tak.


 37. May 14, 2014
  12:07 pm

  Sarah

  Kære Birthe

  Jeg har fulgt dig i så lang tid nu, også længe inden du påbegyndte kampen mod kræften. Jeg har lavet så meget af din dejlige mad, både her fra bloggen og fra bogen, dog uden før at give mig til kende 🙂 Det gør mig frygtelig ondt at høre om de dårlige nyheder og der findes intet at sige lige nu, som synes klogt, retfærdigt eller medfølende nok. Min egen mor døde for 8 måneder siden, alt for tidligt. Så jeg græder med dig og din familie over de ting i har været igennem indtil nu og kan på egen krop mærke, hvad du og dine kære er igennem, når jeg læser dine beretninger.

  Det er så dumt at skrive, at I nu skal nyde den sidste tid, for det ved ingen af os jo, hvornår den kommer – til trods for, om man er frisk som en havørn eller kæmper med en sygdom som din. I stedet vil jeg sige til dig, at du har rørt mig og mange andre dybt med dit gå-på-mod og dit positive syn på livet. Og uanset hvad der sker, vil jeg altid sende dig en tanke, når jeg står foran kødgryderne med en slev i den ene hånd, og din bog i den anden.

  Alle de bedste tanker,

  Sarah


 38. May 14, 2014
  12:48 pm

  Nanna

  Det gør mig så ondt at høre for dig 🙁
  De bedste tanker til og for dig 🙂


 39. May 14, 2014
  12:57 pm

  Nina

  Det gør mig så ondt! Der er ikke ord til at beskrive, hvor umenneskelige/ubarmhjertige kræft og andre sygdomme kan være.
  Men du skal vide, at du har gjort en forskel for rigtig mange mennesker. Livsglæden ved din kogebog og madblog har smittet af på mig og skaber læseglæde hver gang.
  Held og lykke med den sidste tid. Må den blive så skånsom som mulig for dig og dine nærmeste.


 40. May 14, 2014
  12:58 pm

  Anna

  Hvor er det en trist nyhed at få, og vi er rigtig mange, der føler med dig. Hvor er det godt, at din kæreste har været ved din side igennem hele forløbet. Vi tænker på dig og beder til, at du ikke har smerter, og hvis du har, at de så bliver lindret så meget som muligt. Dit sygdomsforløb viser, at vi ikke skal tage noget for givet. Sygdom kan ramme enhver og ganske frygteligt, og vi bør derfor være taknemmelige for selv de små ting I livet. Du har mange “followers” her på din side, og vi følger dig intenst. Rigtig mange knus og kærlige tanker herfra.


 41. May 14, 2014
  1:12 pm

  Christina

  Kære Birthe.
  Det gør mig virkelig ondt at læse. Det er stadig et chok, selvom man ved, at den her dag ville komme. Jeg håber, at I kan få så meget som muligt ud af din sidste tid, og dit ønske om at få lov at være tilknyttet gynækologisk afdeling i Kolding må blive imødekommet. Det lyder som et rart sted at være, når det nu skal være.

  Kram
  Christina


 42. May 14, 2014
  1:25 pm

  Inger Lovmand

  Kære Birte
  Jeg har fulgt dig i tykt og tyndt i mange år, dog uden at kommentere noget. Jeg har været vældig glad for dine opskrifter, og har den seneste tid, med en klump i halsen, fulgt din kamp mod kræften.
  Det gør mig så ondt for dig, at du må gå så meget igennem i en alt for ung alder. Du burde have travlt med at skrive på din næste bog, og i øvrigt leve dit liv. Det er godt, at du har din dejlige kæreste. og det virker som du er vældigt afklaret omkring din situation. Skulle du få brug for hjælp eller bare have lyst til en uforpligtende snak eller måske en skulder at tude lidt ved, er du velkommen til at kontakte mig, jeg bor ikke så langt fra dig. Foreløbig et stort knus herfra.
  Venlig hilsen Inger


 43. May 14, 2014
  2:17 pm

  Anette

  Det gør mig så ondt.
  Er virkelig ked af at det går den vej for dig. Jeg ønsker dig alt det bedste, håber du kan få nogle positive oplevelser sammen med familien på trods af sygdommen.

  Mange mange knus fra Anette, der har fulgt med på sidelinjen længe og har brugt mange af dine opskrifter mange, mange gange.


 44. May 14, 2014
  3:43 pm

  Lise

  Kære Birthe!
  Så er det, at vi mangler ord…
  Din historie har rørt os alle – også i alle årene før du blev syg, du har sat dig dybe spor, det skal du vide.
  Jeg ønsker dig alt godt for alle disse minutter og måneder, du må få fra nu af, der er ingen tvivl om, at netop du er i stand til at få noget godt ud af det, du oplever.
  Med al kærligheden fra dine nærmeste omkring dig kan du hvile i det, du har givet til verden, de ville ikke elske dig så højt, hvis ikke det netop var fordi dit liv her på jorden har været så godt og rigtigt sammen med dem.
  Jeg håber den kommende tid må være god ved dig og dine nære og ønsker jer en god sommer.
  Knus – Lise


 45. May 14, 2014
  4:37 pm

  Marianne

  Kære Birthe
  Selvom jeg slet ikke kender dig måtte jeg tage en dyb indånding, da jeg læste dine ord. Ingen kan vel fatte, hvad det betyder at få sådan en besked.
  Jeg er sikker på, du ofte er i tankerne hos os, dine læsere – det er jo næsten som at kende dig.
  Det er meget smukt og stærkt, at du har klaret mange af de svære, praktiske ting sammen med dine nærmeste, og jeg håber det giver jeg en eller form for ro til at få det allerbedste ud af din tid i nuet. Kærlige og varme tanker fra en læser <3


 46. May 14, 2014
  6:31 pm

  sofie

  <3


 47. May 14, 2014
  7:03 pm

  Dorte Kristensen

  Hvor gør det mig ondt at høre.


 48. May 14, 2014
  7:44 pm

  Christel Skov

  Tænk at kunne være så fattet, at du kan dele dine tanker med os. At du har overskud til at update os, selv når det er så trist en besked som denne.
  Jeg håber inderligt, at du får alt det bedste ud af denne tid, og at du får det på den måde, som du har ønsket det.
  Af hele mit hjerte, det gør mig ondt for dig.
  Stort kram

  Christel <3


 49. May 14, 2014
  7:45 pm

  Joanna Kronborg

  Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være at få sådan en besked. Det gør mig virkelig ondt. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men jeg sender dig de varmeste tanker! Varm hilsen fra Joanna


 50. May 14, 2014
  7:47 pm

  Elizabeth Højlund Andersen

  Søde søde Birthe. Hvor har jeg været nysgerrig efter hvad du skriver, og har din hjemmeside på bjælken øverst, du er god at
  læse, du skriver befriende godt. Opskrifterne er lette at gå til og ikke noget med fedt forskrækkelse. Hvor er det trist det der sker nu, hvor er det en voldsom besked du har fået, og hvor er du meget afklaret. Jeg beundrer dig for den måde at være på. Du er en meget stærk kvinde. Mange gode tanker fra mig, og hvor er det svært at give støtte her og nu. Jeg har været meget glad for din hjemmeside og har været en ivrig læser.


 51. May 14, 2014
  8:02 pm

  Anne-Marie

  Det er jeg virkelig ked af at høre. Det er utroligt så afklaret du er og alt det du magter at dele her på bloggen. Jeg håber du får en så god en tid som muligt. Jeg vil tænke på dig hver gang jeg bruger Aqvia og ikke mindst al den gode inspiration du har givet til køkkenleg. Jeg vil gerne sige tusind tak til dig for alt hvad du har givet. Hvis der på nogen måde er noget du har lyst til som kan forsøde en stund, går jeg gerne i køkkenet for dig og leverer. Du har min mail, så hold dig endelig ikke tilbage.
  Kærlig hilsen
  Anne-Marie


 52. May 14, 2014
  8:02 pm

  Majbritt Hvilsom

  Kære Birthe
  Puha, hvor er jeg ked af at læse den triste besked I har fået på OUH. Det er ALT for tidligt, at du skal forlade dette sted!
  Jeg sidder med en knude i maven og en klump i halsen. Jeg håber, at din sidste tid, bliver som du ønsker det.
  Tak fordi du har lukket mig og så mange andre læsere ind i din verden fyldt med lækre opskrifter og levende fortællinger om din kærlighed til USA og din mama.
  Jeg ønsker dig og din familie alt det bedst i din sidste tid.
  Mange tanker fra Majbritt


 53. May 14, 2014
  8:23 pm

  Louise Mølbæk

  Kære Birthe,
  Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Jeg har fulgt dig i mange år og du har været så stor en inspirator for mig, at jeg nu endelig har taget mig sammen til at få lavet min egen blog. Og nu er der så triste udsigter for dig. Det gør mig ondt. Virkelig ondt.
  Skulle du have lyst til at kigge forbi og se, hvad jeg har lavet, er det g du kan uden problemer tage en stor del af æren for det!
  Tusind tanker og det bedste fra mig.
  -Louise


 54. May 14, 2014
  9:36 pm

  Marianne Løkke Nielsen

  Kære Birthe!
  Det er jeg så ked af høre, øv øv hvor er livet bare så uretfærdigt! Håber I får nogle dejlige studer sammen. Har du prøvet cpd olie i din behandling? Det er olien fra hamp planterne, har dog ikke prøvet det selv men set og hørt så meget positivt om det. Prøv evt. at se run from the cure filmen! Ville bare lige sende dig en lille hilsen og tanke, selv om vi ikke kender hinanden, så har vi her i huset fulgt dig gennem nogle år nu og har ihvertfald og prøvet mange af dine opskrifter, så mange tak!! Pas på dig selv!!
  Gode tanker fra Marianne og min famile


 55. May 14, 2014
  10:01 pm

  ags

  Sikken en forfærdelig nyhed. De bedste tanker herfra til dig og din familie.


 56. May 14, 2014
  10:18 pm

  Jacob Larsen

  Kære Birthe

  Det her indlæg fik tåre frem i mine øjne…
  Jeg har ikke besøgt din blog særlig meget på det sidste, fordi jeg har været bange for at læse netop sådan et indlæg.

  Jeg sender så mange varme tanker i din retning.

  Da jeg faldt over din blog for 3-4 år siden var jeg en ung fyr, der primært levede af nudler og pizza.
  Du var den første store inspirator til at begyndte at gå op i madlavning. I dag er det min helt store passion.
  – 1000 tak for det.

  Kh
  Jacob Larsen


 57. May 14, 2014
  10:44 pm

  Piskeriset

  Jeg har sådan håbet, at der ville gå lang tid, før dette indlæg ville dukke op på bloggen – og nu hvor det er her, ved jeg slet ikke, hvad jeg skal skrive 🙁
  Dine indlæg om sygdommen har virkelig sat mange tanker i gang hos mig (og mange andre), og jeg synes, det er virkelig stærkt, at du har skrevet så ærligt og direkte om sygdomsforløbet. Tak for det – det har virkelig været en øjenåbner.

  Jeg håber, at du får det bedste ud af resten af tiden – at du får en god tid og kan suge til dig af indtryk og kærlighed fra venner og familie.

  Kram og knus herfra ♥


 58. May 15, 2014
  12:16 am

  Annette

  Kære Birthe,

  Du er en fantastisk kvinde som har rørt så mange. Jeg ønsker dig alt det bedste og du er i mine tanker.

  Mange kærelige hilsner
  Annette


 59. May 15, 2014
  6:42 am

  Nilo

  det jeg ked af at høre masser af knus kram til dig må du komme igennem denne tid uden smerte
  det hårdt håber du klare det og der sker et mirakel at du kan leve vidre:-(


 60. May 15, 2014
  7:53 am

  Gitte

  Hvor gør det mig ondt at høre. Jeg begyndte at læse med på bloggen, da jeg fik din kogebog. Bogen er jeg meget glad for og har flere favoritopskrifter i den. Jeg har læst med på bloggen og beundret din åbenhed om sygdommen, jeg tror at det du har skrevet kan hjælpe andre syge og pårørende.

  De bedste tanker
  Gitte


 61. May 15, 2014
  10:45 am

  Karina

  Så trist en nyhed. Føler med dig og dine og sender de bedste ønsker til den eneste blogger der har sat sig spor i mig.


 62. May 15, 2014
  12:37 pm

  Carina

  Hej Birthe,
  Hvor er det frygteligt for jer 🙁 Jeg har tænkt på dig, lige siden jeg læste din blog fra i går. Jeg håber, at din sidste tid bliver smertefri og så fin som muligt.


 63. May 15, 2014
  1:48 pm

  Dorte h

  Kære Birthe
  Jeg har fulgt din blog igennem nogle år nu, og selv om jeg aldrig har mødt dig, så føler jeg, at jeg kender dig. Du virker til at være et utrolig dejligt menneske, som giver så meget til andre. Jeg håber den sidste tid, bliver så god for dig som muligt, og min tanker går til dig og dine nærmeste.
  Mvh . Dorte


 64. May 15, 2014
  2:25 pm

  Mona Møller

  Kære Birthe.
  Jeg kan ikke skrive noget, der ikke allerede er skrevet her. Men jeg kan komme med mit personlige indlæg, lige netop til DIG. Du har sat dine spor, og har grund til at være stolt.
  Stolt over din blog, hvor du har formået at fastholde alle os,der har fulgt dig. Vi har læst og elsket hvad du skriver. Dine opskrifter, med dine personlige kommentarer, og dine anskuelser her i livet. Du har grund til at være stolt over den fantastiske kogebog, som du magtede at frembringe, selv om du allerede var syg.
  Stolt over at du lige netop er DIG, du har min dybeste respekt. Sending “Butterfly Kisses” just for YOU. Mona


 65. May 15, 2014
  2:49 pm

  Karl-Christian Frølunde

  Mine tanker følger dig, Birthe, og din bog bliver slidt med flid.


 66. May 15, 2014
  4:58 pm

  Anni

  Jeg kender dig heller ikke, men har fulgt dig i et stykke tid her på bloggen. Og det gør også mig ondt. “Wishing I had the magic lamp to give you hope and wishes”


 67. May 15, 2014
  5:53 pm

  Sine Erlandsen

  Kære Birthe

  Du har været stærk så længe, du er det modigste menneske, jeg har været i berøring med (omend kun i cyper space).
  Jeg håber, at du har lang tid tilbage, og at du får tilbragt tiden med din Mama.
  Også jeg har jo din fine kogebog med alle livretterne fra tiden i USA, og også jeg vil tænke på dig, hver gang jeg laver en af retterne fra den.

  Kærligst
  Sine


 68. May 16, 2014
  12:03 am

  Julie

  FOR ……, altså!! Det er jeg så ked af at høre. Føler jeg kender dig efter, at have fulgt dig så længe. Du er den sejeste fighter!!
  Du har bevaret modet og priset de små ting i livet, der virkelig betød noget for dig <3
  Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive. Er ked og chockeret, men sender al god karma til dig og dine kære <3 <3
  Vi vil ikke af med dig, nej, vi vil ej-SGU!!!


 69. May 16, 2014
  12:42 am

  Nina

  Kære Birthe, det gør mig meget ondt at høre. Du har været en inspiration i mange år for mig og nydt at læse dine blog indlæg samt dine velsmagende retter. Jeg håber lige meget hvad du gør at du træffer den rette beslutning for dig og dine kære om det skal være hospice eller sygehus

  På hospice har du masser af tid og pårørende efterfølgende

  Kram og knus til dig

  Kærlighed fra nina


 70. May 16, 2014
  2:16 am

  Anita


 71. May 16, 2014
  11:02 am

  Mia

  Kære Birthe
  Jeg ville så inderligt ønske, at jeg havde ord, som kunne trøste. Jeg har holdt vejret for dig og krydset mine fingre hele vejen igennem dit sygdomsforløb. Du har kæmpet en stor og flot kamp – og været så modig og stærk. Jeg håber meget, at du må få nogle gode dage med kæresten, katten og lille lækre Clara. Tak for alle de dejlig ting, som du har valgt at dele med alle os, som læser med på bloggen.

  De bedste hilsner
  Mia


 72. May 16, 2014
  3:36 pm

  Mie Pedersen

  Jeg er helt tabt for ord… Det gør mig så usigeligt ondt at høre. De beste tanker herfra til dig og dine kære.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!