Newyorkerbyheart

Publiceret af Jan

19 maj , 2014 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ikke kategoriseret

Min kære Birthe Lynggard afgik ved døden i går aftes efter længere tids sygdom som I jo ved.

Nedenfor er hendes sidste indlæg som hun ønskede skulle publiceres efter hendes død.

Kommentarene vil blive læst men ikke besvaret.

Kærlig hilsen Jan 

 

—————————————————————————————————————————————————–

Dette bliver mit sidste indlæg på min kære blog. Når I læser dette er det fordi jeg ikke er her mere. Jeg er et sted hvor min krop har fået fred, et sted hvor der ingen smerter er, men bare fred og ro.

 

Jeg har lavet dette sidste indlæg fordi jeg gerne vil takke dig som læser, fordi du har læst med herinde. Jeg til takke alle jer derude, der har været med til at berige mit liv lige siden jeg startede denne blog den 1. marts 2006. Uden jer ville min blog ikke være det den er i dag, blandt de mest læste blogs i Danmark og det er jeg uendelig taknemmelig for.

 

Jeg har i bund og grund været et privilegeret menneske, som har fået opfyldt mine mål her i livet men som også har kæmpet mine kampe. Jeg har fået lov til at udgive en kogebog, hvilket var en ”dream come true”. Den dag jeg stod med bogen NEWYORKERBYHEART – AMERIKANSK HOMECOOKING i hånden, var jeg ved at sprænges af stolthed og glæde. At den så også har solgt rigtig godt – takket været jeres opbakning – har så bare været en ekstra glæde for mig.

 

I bund og grund tror jeg at jeg er en gammel sjæl i en yngre krop og det er derfor min tid er løbet ud nu. Jeg har altid følt mig anderledes og ældre end mine jævnaldrende. Jeg har kæmpet hårdt for at få det liv jeg har haft indtil nu, men det lykkedes mig og jeg kunne lukke mine øjne som et lykkeligt menneske.

 

Jeg vil slutte af med endnu engang at TAKKE jer fordi I har været så trofaste og fulgt mig i tykt og tyndt. I skal have mit yndlingsdigt med ud i jeres videre færd i livet. Husk at nyde jeres liv, nyde at I åbne øjnene hver morgen og har en ny dag foran jer, som I kan gøre med som I vil.

 

DO NOT STAND AT MY
GRAVE AND WEEP

Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep.

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

Do not stand at my grave and weep.
I am not there,  I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there,  I did not die!

Do not stand at my grave and weep.
I am not there,  I do not sleep.

I am the song that will never end.
I am the love of family and friend.
I am the child who has come to rest
In the arms of the Father
who knows him best.

When you see the sunset fair,
I am the scented evening air.
I am the joy of a task well done.
I am the glow of the setting sun.

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Do not stand at my grave and cry.
I am not there, I did not die!
~ Author Unknown ~

 

Print Friendly
Tilbage

Én kommentar


 1. Apr 6, 2017
  10:48 am

  Pia

  Kære Birthe
  Selv om det snart er 3 år siden din sjæl forlod denne verden, er du ikke glemt!
  Jeg kendte dig ikke men faldt over din blog for mange år siden og har jævnligt besøgt den og søgt opskrifter. Men jeg har også søgt til din blog for at læse dine altid super gode indlæg.
  Jeg er så glad for, at den for lov til at bestå, så vi alle fortsat kan nyde den og søge inspiration!
  Jeg håber, du har det godt, der hvor du er og laver lækker mad til alle dem der er hos dig 🙂
  Mange hilsner
  Pia

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!