Newyorkerbyheart

Om mig

Hvem er NEWYORKERBYHEART??

Jeg er kvinde, bor i Sydjylland sammen med min kæreste og vores smukke kat – også kaldet prinsessen.

Jeg har fibromyalgi, som gør mig uarbejdsdygtig og derfor er jeg på førtidspension.

I oktober 2012 fik jeg så også konstateret kræft, hvilket betyder at jeg skal i gang med endnu en kamp, denne gang er det med livet på spil og en kamp der bare skal vindes.

Jeg elsker mad – og har altid gjort det. For mig er minder forbundet med mad, jeg husker ved hjælp af mad – gode som dårlige ting. Jeg spiser ikke for at leve, men lever for at spise!

Jeg er på ingen måde gourmetkok, jeg blogger om den mad som vi spiser i hverdagen – det er trods alt hverdage der er flest af.

Jeg afprøver opskrifter jeg finder rundt omkring, tilsat mine egne ideer, så det falder i vores smag. Jeg “opfinder” også af og til opskrifter, men hey let’s face it, al inspiration kommer et sted fra, så derfor vil du oftest se kilder på mine opskrifter.

Det at have denne blog giver mig et fristed, det har givet mig indhold i en hverdag som ellers ville være uden indhold og et sted hvor jeg – selv med smerter – kan sidde og skrive i sofaen med benene oppe. Det er en gave at have sådan en passion, som kan holde mig gående, selvom jeg ikke længere kan bidrage til samfundet på normal vis. Jeg mener at førtidspensionister også har ret til at have en passion og indhold i deres tilværelse, jeg nægter at give efter for dem der mener at jeg bare bør sidde og lave ingenting. Jeg er et menneske som alle andre mennesker og har også brug for noget at så op til, noget at udfylde min hverdag med og det er så blevet denne blog.

At den er blevet så stor som den er, er jo helt vildt, det er ikke noget jeg i min vildeste fantasi ville have forstillet mig, da jeg startede 1. marts 2006. Men jeg blogger stadig først og fremmest for mig selv. Det her er min dagbog, her jeg kommer af med vrede, frustrationer og glæder. Her jeg skriver om hvordan mine dage er gået, her jeg deler glæder, sorger – og dagens aftensmad.

Min kogebog: Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking. Foto: Line Falck (www.linefalck.dk)

I oktober 2012 udkommer min kogebog: Newyorkerbyheart – Amerikansk Homecooking, Nyt Nordisk Forlag, foto: Linefalck.dk.

Jeg er SÅ stolt af det projekt, selvom det også er et projekt der har kostet mig rigtig meget, rent fysisk. En person som mig, der er så udfordret på det fysiske, laver ikke bare en kogebog uden at det er kæmpe store omkostninger og det har det selvfølgelig også haft for mig. Jeg har været mere eller mindre været syg hele 2012 og alene i de første 8 måneder, har jeg været på penicillin 8 gange. Men selvom jeg er førtidspensionist, så nægter jeg at lade det stoppe mig, jeg vil også gerne have mine drømme opfyldt – også selvom det koster blod, sved og tårer – i helt bogstaveligste forstand. Jeg fortryder dog på ingen måde at jeg kastede mig ud i at lave kogebogen, selvom jeg godt ved at det kommer til at tage rigtig lang tid, inden jeg kommer mig helt igen. Det har været det hele værd!

Jeg hjælper ikke med menusammensætninger, at finde opskrifter eller at lave ugeplaner, men I er velkommen til at bruge mit store opskriftsindeks og på den måde finde inspiration og ideer. Der burde være lidt for enhver smag deri. Jeg svarer selvfølgelig gerne på spørgsmål på opskrifter jeg har bragt, men alt andet beder jeg om at I finder løsninger på andet steds, da min mail korrespondance ellers bliver alt for tidskrævende – tak.

Jeg håber, at du vil nyde at være herinde.

Det var KATTENS……

“Af alle Guds skabninger, er der kun en, som ikke kan gøres til slave. Det er katten. Hvis man kunne krydse mennesket med en kat, ville det forbedre mennesket, men forringe katten.” Mark Twain

E-mail
newyorkerbyheart@gmail.com


Food & Drink blogs

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!